escriu-me
My Photo

dijous, 22 d’abril del 2010

Dijous, 22 d'abril del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

avui dijous...




Dins de la programació dels DIJOUS DE L'AURORA, oferim:

DIJOUS 22 d'abril a les 20h,
RECITAL POÈTIC D'EDUALD ESCALA i PUJADÓ
BAR EL ROMANI, C/ Sant Pere, 5 LLORET DE MAR




===================
===================
===================

per Sant Jordi:




Avui hi he trobat:



ERC reclama que Lloret anul·li el conveni del camí de ronda de Can Juncadella
Els republicans volen que es torni a reobrir el GR92-11 i que no s'hagi de fer per la urbanització Urcasa
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/erc-reclama-que-lloret-anulli-conveni-del-cami-ronda-can-juncadella/401111.html
"han entrat una moció per al proper plenari de l'Ajuntament que es farà la setmana vinent i també volen que la societat obri l'accés al públic de la finca, que tanta polèmica ha aixecat al municipi, per poder transitar per al GR92-11. Un camí per on s'ha "transitat des de fa cinquanta anys" i que ara està tancat per part de la propietat"
Abans d'ahir quan vaig anar a veure el projecte que es troba en exposició pública vaig haver de fer-me un raconet en el mostrador doncs ja hi havia algú que se m'havia avançat; aquest algú no era altra que en Jordi Orobitg, (felices vigílies Jordi), l'actual home fort dels republicans a Lloret i el cap de llita per ERC a les properes municipals.
Pel que es desprèn de la notícia a ell li va condir més que a mi la visita doncs en a penes 24 hores ja han arribat a aquesta conclusió de que el nou projecte no els fa el pes.
Jo encara no he tingut temps de re-obrir la carpeta dels "apunts" que hi vaig prendre...



ICV insta Lloret a canviar d´elèctrica després de la nevada de març
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/icv-insta-lloret-canviar-delectrica-despres-nevada-marc/401107.html
"El proper ple debatrà aquest tema en forma de moció"



Els enginyers de camins diuen que les torres van suportar el triple que marca la normativa
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/enginyers-camins-diuen-que-torres-suportar-triple-que-marca-normativa/401075.html
Suposo que el titular està errat i el que volien dir es que els clients d'Endesa, no les seves torres, vam aguantar el triple del que seria normal ...
A mi que no em vinguin amb romances, a aquestes alçades de la pel·lícula ningú es creu l'altruisme d'aquesta companyia com per haver muntat torres dissenyades com per aguantar el triple del que marca la llei...
Les torres estaven fetes al sortir de fabrica per aguantar el que la llei marca, i ni un gram de ferro més, (és de suposar que com a mínim sí complien això),el que ja no ser és si el dia del temporal encara complien amb les especificacions en que van estar dissenyades doncs una hora de manteniment o de substitució/renovació tampoc hi ha sobrat mai...
Els enginyers aquests que avui parlen també aprofiten que el Pisuerga és afluent del Ter: "la posada en servei de la línia de molt alta tensió (MAT) permetria "millorar la seguretat i eficiència del sistema de distribució""
A la foto, una gavina contractada per Endesa supervisa la nova xarxa de distribució que ens ha de garantir el funcionament per aquest estiu; fins i tot el tercer pal del fondo a l'esquerra és en previsió de que s'inauguri la pista de gel a Lloret...



Sensacions positives ( per JOAN FERRER)
Els municipis turístics de la Costa Brava esperaven la Setmana Santa amb una gran por.
Diversos països europeus no pateixen tant la crisi com nosaltres. Hi ha els anomenats "brots verds". Això ens pot portar un bon nombre de visitants.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/sensacions-positives/401113.html
"El nostre turisme no es pot morir, però tampoc pot deixar de mirar cap endavant. Que les bones sensacions actuals es mantinguin a final de temporada."
En Joan acaba amb una frase que esperem no sigui una premonició de retencions en els carrers i carreteres lloretenques a ran de la nova mobilitat prevista: "El camí no serà gens fàcil."




Prostitució a la carretera ( per Carme Llorens López. Lloret de Mar)
Som una família de Lloret, que per diferents motius passem sovint per la carretera que va de Lloret a Vidreres, i veiem com cada dia hi ha més prostitutes; en aquest tram hem arribat a comptar-ne fins a nou, totes en el terme de Vidreres, tot sigui dit.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/04/22/cartes/401222.html
" també tenim els nostres drets, i tenim el dret de no haver de suportar com embruten les voreres de la carretera amb ampolles, plàstics, bosses, papers, llaunes i cadires. També tenim el dret de no haver de frenar bruscament, quan el babau del cotxe de davant redueix velocitat per encantar-se i mirar (...)"
A lo millor era ahir sant Antoni del burros, però la veritat sia dita que n'hi han moltes més de les habituals...
Na Carme no solament es queda en l'anècdota, també reclama: "no n´hi ha prou de mantenir la hipocresia i la demagògia que hi estan obligades, coaccionades o que els «tenen retinguts els passaports»; si és així, s´està permetent un delicte continuat, a la cara de tots, també a la cara dels policies, jutges i fiscals que passen per la carretera"




Cinc comarques emeten més del doble de CO2 del que poden absorbir
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/cinc-comarques-emeten-mes-del-doble-co2-del-que-absorbir/401099.html
" Des de l'Observatori consideren, però, que el sector turístic afronta nous "reptes" i una "necessària" trobada pel que fa a determinar i posar en valor el desenvolupament sostenible que integri l'activitat econòmica i la qualitat socioterritorial, enfront de l'expansió de les segones residències i la degradació del paisatge."
L'observatori pot dir el que vulgui però els nostres governants a la seva, si s'ha d'asfaltar un bosc s'asfalta i si se n'han d'asfaltar quatre, doncs quatre; tot sigui per apostar per un model que el que fa es empobrir-nos...




El sector turístic europeu pot arribar a perdre fins a 7.500 milions setmanals
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/sector-turistic-europeu-pot-arribar-perdre-fins-7500-milions-setmanals/401092.html
"si la cendra volcànica produïda per una erupció a Islàndia segueix afectant el transport aeri"
"Pel que fa a l'Estat espanyol, la crisi produïda pel tancament de l'espai aeri europeu haurà llençat sobre el sector turístic -excloses les aerolínies- unes pèrdues per valor de 252 milions d'euros fins al dimarts 20 d'abril"



Ryanair manté l´aeroport de Girona a un terç de l´activitat habitual
Viatgers que han quedat atrapats a Vilobí no troben bitllet fins la setmana vinent
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/ryanair-manteacute-laeroport--girona-terccedil--lactivitat-habitual/401088.html



Sobre volcans i interessos creats ( per ÀNGEL DE VEGA)
Gràcies a aquest caos aeri hem sabut que només a Europa cada dia hi ha 22.000 vols. Em sembla una xifra realment increïble.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/04/22/sobre-volcans-interessos-creats/401123.html
"En aquest tema passa tres quarts del mateix que amb els cotxes, els camions i les autopistes. És a dir, cada pocs anys s'han d'afegir nous carrils a les ja existents per poder absorbir l'augment constant de trànsit. Perquè al capdavall es tracta de continuar fabricant cada dia més vehicles de tota mena que al seu torn faran pujar encara més els nivells de contaminació de l'aire que respirem. I tot plegat perquè unes quantes empreses guanyin molts de diners"



Les companyies aèries preparen demandes
Els advocats de les aerolínies estudien denunciar les agències governamentals per impedir volar al·legant motius de seguretat si els seus països no els compensen econòmicament per les pèrdues causades pel tancament de l'espai aeri
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/companyies-aeries-preparen-demandes/401090.html



El núvol s´acosta a la costa est dels Estats Units i al Canadà
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/nuvol-sacosta-costa-est-dels-estats-units-al-canada/401091.html



Endeutats ( perJORDI MARTÍNEZ; l'altre...)
Els Ajuntaments gironins, i els de la resta del país, estan endeutats fins a les celles.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/04/22/endeutats/401120.html
En Jordi Martínez, que no és pas el nostre el farmacèutic, ni crec n'és parent, (salutacions jordi farmacèutic, i felices vigilies!!!), com us deia aquest altra Jordi ens ofereix un final d'article que ni escrit amb lletra "redondilla" s'entendria millor:
"Sempre m'he preguntat quin sentit tenia que dos pobles, a curta distància l'un de l'altre, tinguessin pavelló, piscina municipal, teatre, biblioteca i una llarga llista d'equipaments únics, quan els podien tenir compartits. Avui ja sé la resposta; els ingressos i l'alegria del sector immobiliari ho permetien, però ara ens adonem que allò va ser fruit d'una mala gestió, d'un miratge polític enlluernat per una cursa que consistia en oferir més que el poble del costat."




Consell Comarcal de la Selva: El secretari Jesús Ciuró es jubila després de 20 anys al càrrec
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/22/consell-comarcal-secretari-jesus-ciuro-jubila-despres-20-anys-al-carrec/401108.html



Músics de la Universitat de Nova York fan la banda sonora d´antics films de la Costa Brava
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2010/04/22/musics-universitat-nova-york-labandasonoradanticsfilmsdela-costa-brava/401190.html
"Les pel·lícules formen part del catàleg de la Filmoteca de Catalunya i són molt valuoses. Especialment L'hotel elèctric (1908), del cineasta aragonès Segundo de Chomón.
La segona i la tercera pel·lícula tenen imatges antigues de la Costa Brava. Es tracta de Gent i paisatge de Catalunya (1926), un documental de Josep Gaspar que retrata la societat barcelonina i catalana dels anys vint, i Platja i Costa Brava (1934), d'Isidro Socías, un documental sobre l'incipient turisme costaner català dels anys 30."



Només el 10% de les pimes gironines aprofita les xarxes socials per fer negoci
http://www.diaridegirona.cat/economia/2010/04/22/nomes-10-pimes-gironines-aprofita-xarxes-socials-negoci/401130.html
"Només una de cada deu empreses gironines utilitza xarxes socials -com Facebook, Twitter, Linkedin o Youtube- per fer negoci. Ho revela una enquesta realitzada a prop de 500 empreses gironines que constata greus dèficits en l'ús de les noves tecnologies"

=====================





Josep Singla, imputat pel «cas Pretòria», deixa la presidència de l'empresa constructora Proinosa
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/160939-josep-singla-imputat-pel-lcas-pretoriar-deixa-la-presidencia-de-lempresa-constructora-proinosa.html
Esperem que la notícia no representi que els crupiers hauran de fer durant un temps de "trileros" pel carrer Sant Pere i els actors seguir fent els seus pinitos en el Casal de l'Obrera...
"Segons les mateixes fonts, el cessament de Singla obeeix a un pla de renovació de l'estructura de la companyia que va ser iniciat en l'any 2009 pel director general, Ramon Peñaranda."



Un estudi constata que les Agenda 21 no han servit per avançar en una millor sostenibilitat a la demarcació
S'ha millorat en gestió de residus i aigua, però no en la mobilitat o consum de sòl
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/160947-un-estudi-constata-que-les-agenda-21-no-han-servit-per-avancar-en-una-millor-sostenibilitat-a-la-demarcacio.html
A Lloret tot i que l'Agenda XXI local fa de tutora del PALS la veritat sia dita que ha viscut temps molt millors...



L'única benzinera de Tossa és tancada de fa dies i la gent fa gasolina a Lloret
L'amo comunica a l'Ajuntament que està negociant un canvi de companyia
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/160950-lunica-benzinera-de-tossa-es-tancada-de-fa-dies-i-la-gent-fa-gasolina-a-lloret.html



Esbessar ( per GENISA PLANA PUJOL. BREDA)
(...) de caire lingüístic: és sobre la paraula esbessar, No l'he vista escrita ni sentida enlloc en parlar dels estralls als boscos a conseqüència de la neu; parlen de branques trencades, esqueixades, aixafades, esberlades, etcètera.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/160790-esbessar.html
La carta fa referència a aquest mot quasi perdut, però a part de trobar interessant no perdre expressions i mots com aquest la carta la poso per cridar una vegada més l'atenció de com estan els nostres boscos...
Si aneu cap a Vidreres tot conduint amb prudència feu una ullada de com està el bosc a dos metres a tocar la carretera des de la segona entrada a Los Pinares i fins a l'entrada de Lloret Blau...
FA BASARDA !!!
Una cigarreta i LOS PINARES segona versió sortirà a tots els telenotícies...




El ministre diu que té el finançament per als trams de l'N-II a la Selva i les obres podrien reprendre's l'any vinent
Blanco i el diputat de CiU Jordi Xuclà pactaran avui una moció sobre la carretera
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/161052-el-ministre-diu-que-te-el-financament-per-als-trams-de-ln-ii-a-la-selva-i-les-obres-podrien-reprendres-lany-vinent.html



sitges
La cancel·lació de vols fa augmentar l'ocupació hotelera
http://www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/161038-la-cancelmlacio-de-vols-fa-augmentar-locupacio-hotelera.html
"Si bé també hi ha hagut anul·lacions de reserves hoteleres de clients que no han pogut arribar a Sitges"
L'augment com també ha passat a Lloret pot haver servit per compensar als hotels de les reserves no vingudes però el tipus de client amb pròrroga vacacional en cap cas ha estat interessant per la resta del sector doncs com és lògic les butxaques les portaven més que buides i la VISA més que sobre-passada...



Ryanair reprendrà avui la seva activitat normal des de l'aeroport de Girona
Ahir encara es van operar només les rutes cap al sud i es van cancel·lar un 71% dels vols previstos
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/161020-ryanair-reprendra-avui-la-seva-activitat-normal-des-de-laeroport-de-girona.html



Europa reprèn el vol
Els aeroports recuperen gradualment la normalitat i el núvol de cendra s'estén a la costa est dels EUA
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/160857-europa-repren-el-vol.html



Ai, l'economia! ( per MIQUEL PAIROLÍ)
Esbotza un volcà a Islàndia i ens afanyem a comptar quant ens costarà la broma, quins efectes tindrà en l'economia global, quines pèrdues provocarà l'accident geològic, quines repercussions tindrà en el PIB de la Unió Europea, com afectarà l'economia de les empreses de transport aeri de viatgers i de mercaderies i totes les altres perquè l'efecte s'encadena i pren unes proporcions oceàniques.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/160783-ai-leconomia.html




I quan el núvol volcànic es desfaci? ( per josep martinoy)
Les erupcions volcàniques llancen a l’atmosfera roca fosa, cendra formada bàsicament per diòxid de silici (SiO²), i gasos, un dels més abundants és el diòxid de sofre (SO²). La lava pot ser llançada a quilòmetres de distància però cau ràpidament. A mesura que les partícules sòlides més pesants, piroclasts, van caient per l’efecte de la gravetat, les menys pesants, sobretot si han estat expulsades a uns quants quilòmetres d’altura, com ha passat amb el volcà Eyjafjalla que ha arribat a escopir fum fins als 11.000 metres, són arrossegades pel vent i poden mantenir-se a l’atmosfera durant anys.
http://blogs.elpunt.cat/josepmartinoy/2010/04/22/i-quan-el-nuvol-volcanic-es-desfaci/






L'ús de les noves tecnologies en el teixit empresarial gironí és molt primari, segons un estudi de la UOC
El treball conclou que el 90% de les empreses no fan servir les xarxes socials
http://www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/160994-lus-de-les-noves-tecnologies-en-el-teixit-empresarial-gironi-es-molt-primari-segons-un-estudi-de-la-uoc.html




«La crosta», de Gerard Quintana, es converteix en el vídeo català més vist a Youtube
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/161022-lla-crostar-de-gerard-quintana-es-converteix-en-el-video-catala-mes-vist-a-youtube.html
"«La denúncia de la crosta nacionalista per part del diputat Joan Ferran va engegar un seguit de pensaments al meu cap i va tenir unes conseqüències evidents en alguns mitjans públics. Hem de fer memòria i s'ha de lluitar», va dir."



=====================





Els boscos de Lloret, encara pendents de netejar
La urbanització Lloret Residencial denuncia que els boscos del voltant estan encara sense netejar, quan aviat farà dos mesos de la nevada del 8 de març.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=3598
Crec que va ser un ministre de l'Interior del PSOE, aquell que deien que d'electricista va passar a ser ministre, (en Corcuera ???) que a part d'altres "lindezas" va encunyar una frase referida a la gent d'ETA: "Los correremos a gorrazos"
Jo no sé si aquesta expressió serà suficient si aquest estiu tenim una desgracia... Els nostres dirigents s'hauran d'amagar sota les pedres per permetre uns boscos com els que han quedat després de la nevada i no declarar-ho emergència nacional... o tant sols local doncs no podem esperar fins que de fora ens pelin les castanyes...



Demanen més recursos per als Mossos d'Esquadra
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=3597



Albert Torras, premiat per una novel·la d'amor diferent
Premien el lloretenc Albert Torras, per una novel·la romàntica ambientada a la ciutat de París. L'obra es titula 'Novembre és el mes dels desencantats' i acaba de rebre el primer premi del Concurs de Narrativa Curta de Sils.

=====================





La biblioteca de Blanes regala llibres
L’horari de la Fira del Llibre usat serà de les 10 a les 19h
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4229

=====================





Vet-ho aquí un butlletí que avui veu la llum per primera vegada i que ja a l'emblema no es moca pas amb mitja màniga.
Resa així:
"Edició lloretenca mensual gratuïta d’informació i continguts polítics i socials ... (que segur que mai trobareu a Nova Ràdio Lloret ni a TVCrespo-Lloret)"


Es tracta d'un butlletí editat pel MILLOR (Moviment Independent de Lloret), que com a partit es va presentar a les darreres eleccions municipals tenint com a cap de llista en Marc Fuertes, (propietari del desaparegut trenet lloretenc).

Si hi feu una ullada podreu comprovar lo fort que comença la singladura aquest nou mitjà.
Aquests en són alguns dels titulars dels articles que hi figuren:
  • "Com s'enriqueixen alguns familiars de l'alcalde Crespo"
  • "El "Sheriff" de Lloret i les seves diversions"
  • "El nou local de Franc Oliva "ARRIETA 32" o ja més conegut com "JETA 32"
  • (...)
En l'editorial hi podem llegir:
"Per la confiança dipositada pels 300 Lloretencs que ens varen votar, o per que no veiem una oposició prou implicada que potser no sap arribar suficientment a la població…, ens unim humilment a aquesta tasca amb l´única voluntat d’informar als ciutadans del que passa a la nostra població"
"Potser podreu pensar que el nostre butlletí és molt crític, però cal tenir en compte de que si ho és , és per que ens donen els fets i els temes per ser-ho , ja que nosaltres sempre serem CLARS , SENZILLS I DIRECTES i sobretot SINCERS."

El trobareu a : http://lloretopina.cat/index.php?lang=ca

=====================




CANDINIxCALELLA

La Llei d'Hisendes Locals és molt restrictiva amb els municipis turístics.
A Catalunya només Cambrils i el Vendrell hi són inclosos. Per tant, queden fora Calella, Lloret de Mar, Roses, Vall de Boí, Tossa de Mar, Sitges, Salou, Platja d’Aro”
La portaveu adjunta de CiU al Senat, Montserrat Candini, ha defensat la posició favorable del Grup per l’aprovació al ple de la Cambra Alta de la presa en consideració d’una iniciativa del PP per modificar la Llei
http://candinixcalella.blogspot.com/2010/04/candini-la-llei-dhisendes-locals-es.html

=====================




Lloret aposta per un pla de mobilitat ‘intel·ligent’ que incorpora les noves tecnologies i prioritza el pas de vianants
http://www.cafeambllet.com/press/?p=8367
"L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha presentat aquest divendres el Pla d’Acció de Mobilitat 2010, valorat en més d’1,7 milions d’euros, que incorporarà les noves tecnologies als sistemes de control de trànsit, reduirà la circulació de vehicles i prioritzarà la via peatonal al front marítim i a la zona comercial."

=====================





Els hotels catalans ja noten la baixada després d’uns dies de ple
Establiments pròxims al Prat van muntar llits extres el cap de setmana
Anul·lada una de cada quatre reserves a Barcelona fetes abans de l’aturada aèria
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=706809&idseccio_PK=1021&h=
"A la Costa Brava, els hotels de Lloret de Mar han vist com, primer, els clients prolongaven la seva estada o arribaven de manera inesperada i com, més tard, una quantitat encara sense determinar optava per cancel·lar la reserva. "

=====================





El Gobierno podrá forzar el alquiler de pisos vacíos en 432 municipios
http://www.elpais.com/articulo/cataluna/Gobierno/podra/forzar/alquiler/pisos/vacios/432/municipios/elpepuespcat/20100422elpcat_1/Tes
"El PTSV se centra en municipios o ámbitos territoriales, y en los gráficos la mancha más intensa está en la región metropolitana de Barcelona, la costa tarraconense y las zonas de Blanes-Lloret de Mar y Roses-L'Escala."

=====================





El d'avui encara està per coure (6.54h) Demà m'ho miro...

En el d'ahir hi he trobat això:

Del BOP d'ahir
nº 75/0 del 21/04/2010

5588 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Anunci d'admesos i exclosos, nomenament del tribunal i fixació de data de les proves selectives per a la provisió d'una plaça
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/75/201075005588.pdf
una plaça de Tècnic/a Auxiliar Arxiu



5364 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Serveis Jurídics Edicte de notificació d'actes administratius
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/75/201075005364.pdf
Nom establiment: BAR LA TERRAZA
Denúncia número: 10-OVP-1176
Titular: OLEKSIY NEMSHYLOV
Data infracció: 07/02/2010
Hora infracció: 06:30
Adreça infracció: C COSTA DE CARBONELL N.0018
Infracció: Infracció de l'art. 94 de l'OPVP. En la data abans indicada,
els Serveis de la Policia Local van comprovar que a l'interior
del local hi havia música mecànica en funcionament
Tipus de sanció: LLEU
Import de la sanció: 300 €




5389 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Anunci sobre un acord de la Junta de Govern Local
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/75/201075005389.pdf
ACORD
Canviar el càrrec de vocal i suplent de la mesa de contractació
d’assistència a la Junta de Govern Local que ostentaven els
regidors d’EPV-ICV-EPV que queda com segueix:
Vocal: Titular: Lluís Ferrer Prat
Suplent: Jaume Camps Rubirola”




5675 - JUTJAT DE PRIMERA INSTÀNCIA NÚM. 2 DE BLANES Edicte de notificació de sentència dictada en el judici verbal 892/2009
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/75/201075005675.pdf
Declaro extinguido el contrato de arrendamiento de vivienda
celebrado entre D. Jordi Noguera Batllo y D. Sidi Abdelkarim
Hassani sobre el inmueble sito en la calle Habana, nº 11, 2º B,
edificio Las Antillas II, de la localidad de Lloret de Mar.


=====================





RESOLUCIÓ JUS/1210/2010, de 31 de març, per la qual es convoca concurs de trasllat de places vacants i de nova creació entre funcionaris dels cossos i escales de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l'Administració de justícia.
https://www.gencat.cat/diari/5613/10103010.htm
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 2 Gestió PA Blanes Girona 2
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 Gestió PA Blanes Girona 1
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 4 Gestió PA Blanes Girona 1
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 5(VSD Gestió PA Blanes Girona 1
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 2 Tramitació PA Blanes Girona 1
Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 5 (VSD) Tramitació PA Blanes Girona 1



RESOLUCIÓ CMC/1193/2010, de 31 de març, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural, corresponents al bienni 2010-2011.
https://www.gencat.cat/diari/5613/10083126.htm



RESOLUCIÓ CMC/1194/2010, de 31 de març, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a intervencions arqueològiques i paleontològiques incloses en projectes d'investigació biennals a desenvolupar durant els anys 2010 i 2011.
https://www.gencat.cat/diari/5613/10083128.htm



EDICTE
de l’Ajuntament de Vidreres, sobre aprovació inicial d’un projecte d’obres.
https://www.gencat.cat/diari/5613/10106121.htm
"aprovació inicial del “Projecte de Rehabilitació
i Ampliació de la Casa de la Vila”, redactat per l’equip Argentí Arquitectes
SLU, amb un pressupost de 2.851.292,18 €,"

=====================





Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...