escriu-me
My Photo

dissabte, 19 de desembre del 2009

Dissabte, 19 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

avui dissabte:
CAPINADAL 2009


Un any més, ens agradraria celebrar el Nadal amb tots vosaltres i per aquest motiu
us convidem a participar a les activitats que tenim pensades pel dia 19 de desembre!

A partir de les 5 de la tarda, ens podreu trobar a la Plaça de l'Església, on començaran les
activitats de Nadal que hauran preparat els diferents grups d'esplai. Hi haurà cançons,
jocs, teatre... i ens agradaria que vosaltres hi participéssiu juntament amb tota la gent que hi haurà al carrer.
A dos quarts de 7 de la tarda començarà el SORTEIG NADALENC organitzat pel
grup d'Isards. Si hi voleu participar, encara sou a temps d'aconseguir alguna butlleta!
I seguidament, a les 7 de la tarda, donarem inici a la CANTADA DE NADALES
POPULAR! Repartirem cançoners i convidarem a tothom a participar-hi per fer crèixer
aquesta emblemàtica tradició. No tingueu vergonya i feu còrrer la veu! Quants més siguem, més gran serà la festa!

I per acabar, la Comissió de Pares del Capicua, ens convidarà a prendre una
fantàstica xocolata calenta que hauran preparat per concloure aquesta gran festa!


Esplai Capicua

=====================
=====================
=====================


també avui dissabte:
Gran concert !!!


dels lloretencs
SKANDAL BAND
http://www.myspace.com/skandalbandmusic

i dels blanencs
KONTRA BAND
http://www.myspace.com/kontrabandskarock


SKA & ROCK PARTY STYLE





Aquest centre no té res a veure amb els dos aprovats en el Ple de dilluns, aquells eren per Sant Quirze i per Santa Clotilde; aquest d'avui és on hi volen posar allò tant respectuós amb el canvi climàtic com és una pista de gel, (o potser era de xampú i estic fotent la pota...).



"Tossa, en l'època del llavors alcalde Telm Zaragoza, va convertir-se el 1988 en el primer municipi antitaurí d'Espanya prohibint en les seves ordenances les corrides i les activitats que contribuissin a la seva promoció. La iniciativa va tenir un ressó internacional"

El centre comercial de Lloret s'ubicarà a l'antiga plaça de braus.
carles colomer


L'editorialista del Diari de Girona és tanta l'equidistància que vol agafar entre els partidaris i detractors que es passa de frenada i per sota el nas se li veu perfectament que a ell l'hi agraden els toros, no els animals, sinó l'espectacle denigrant ... "La celebració de corrides de toros i correbous a Catalunya és anterior al segle XV. Abans que a Andalusia, per exemple, ja se celebraven espectacles taurins a Catalunya. Per tant, negar la tradició i la identificació de Catalunya amb els toros, com alguns han pretès en els últims anys, és ignorar la història i les aficions dels nostres avantpassats."

Una bona amiga, (per més detalls: parella), va a un hotel no lluny de la nostra antiga plaça de toros i n'arrenca el cartell anunciador de la corrida; l'amo, en Lluís , ho veu, i lluny de recriminar-li l'acció li demana el cartell i se'l guarda sota el taulell de la recepció tot dient-li: "me'l quedo, doncs demà tinc els toreros que es venen a canviar aquí a l'hotel, i deu minuts abans que arribin el torno a penjar, així quedaré be.."
Moraleja: la pela no està renyida amb les creences...


Per ara a la llista Lloret no hi surt, tot i que crec que encara no està tancada.
La veritat és que era una llei llargament esperada i que un cop aprovada va decebre per les grans expectatives que s'havien creat i per ser moltes les urbanitzacions, (de Lloret varies), amb greus dèficits urbanístics i que sense una empenta decidida per part de l'administració així continuaran.
Com dic a Lloret en són varies les urbanitzacions amb serveis bàsics molt mancats, des de les que pateixen restriccions en el subministre d'aigua, (Mont-Lloret n'és el paradigma); greus deficiències en el clavegueram, (inexistent en varies, fosses sèptiques en moltes i amb abocaments a bosc no descartables), enllumenat public deficient o inexistent; paviment en molt mal estat amb forats com per fer-s'hi mal; manca de zones verdes...
La llei de millora d'urbanitzacions no en preveu ajudes directes per pal·liar aquestes mancances sinó que el que fa és pagar-ne els projectes, cosa que l'Ajuntament de LLoret en un percentatge molt elevat ja fa des de fa molt temps i d'aquí que per les urbanitzacions de Lloret la llei no hagi aportat massa res llevat de crèdits tous als parcel·listes que s'hi vulguin acollir.
Que l'Ajuntament de Lloret aquesta feina i despesa en la redacció de projectes de millora ja l'hagi assumit, no ha de significar que per això s'hagi de renunciar a presentar-ne demandes doncs la redacció dels projectes és quelcom de molt car i si te'ls paguen: hagut, hagut..



L'hi haurem de preguntar al "meu amic" caçador d'ocells d'on treu el vesc, doncs no crec pas que en el Caprabo en venguin...


Jo ja m'he perdut amb això de que a Blanes encara els falta oferta d'hipers; de Lloret encara, però a Blanes així per sobre semblaria que ho tenen força cobert, fins i tot d'algun (Mercadona) ja comença a semblar el Lloret/Massó(Caprabo... i que ara amb l'aprovació del ple de dilluns, el grup Bon Preu sembla vol prendre el relleu...


"empresa immobiliària amb seu social a Blanes, Pussaires SL. Aquesta empresa és propietat de Sebastián Javier Rodríguez, també amo del grup immobiliari Tarradellas"

"Les quantitats obtingudes oscil·len entre els 275.000 euros i els 300.000 –la màxima concedida– i s'hauran de destinar a la redacció dels plans d'adequació que possibilitin que aquests nuclis de població es dotin de les estructures i els serveis necessaris."


" Horroritza que no vegin la crueltat, o encara pitjor, que s'hi recreïn."

"La vessant electoral de la qüestió és la que ha portat a CiU i PSC ha amagar avui l’orientació del seus vots. Ja és gros que s’hagi hagut de fer una votació secreta per decidir si la cambra podrà o no parlar del tema."

Vegeu-ne el video AQUÍ


Quina diferencia de línia editorial si la comparem amb la falsa equidistància del Diari de Girona...

"Acostumats com estem a veure episodis de presumptes catalans de soca-rel que intenten treure profit del país i de les seves institucions, sobta veure com allà on de vegades menys t'esperes sorgeix un gest de compromís amb la terra, amb la nació i amb el seu destí."
La foto no és pas en el diari d'avui és la que us posava en el resum de dilluns passat, ( Les sevillanes animen la consulta a Sils), i referit a aquest acte de Sils



Si teniu les trucades locals gratuïtes sapigueu que per trucar al la policia municipal, (normalment 092), també ho podeu fer a través del número 972 36 17 36 i us sortirà exactament la mateixa persona i gratis...



"Davant els 300.000 euros de la Diputació de Girona i dels 270.000 de l'ajuntament, la conselleria de Cultura hi ha destinat 100.000 euros."



"La bossa es podrà adquirir a partir de dissabte a les parades dels nou mercats de la Xarxa: Portbou, Roses, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Salt, Olot i el de la Plaça del Lleó."





" Fa anys que van ser enderrocades les places Girona i de Lloret de Mar."






És un article on es detallen les declaracions d'uns renombrats pro-taurins, (La vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega, El torero Enrique Ponce, Pedro Balañá, propietario de la Plaza Monumental de Barcelona...) i també d'anti-taurins (El presidente de ERC, Joan Puigcercós, Fundación Altarriba, ADDA y AnimaNaturalis, Joan Herrera, diputado de ICV, El presidente de Ciutadans (C's), Albert Rivera (???)...)