escriu-me
My Photo

divendres, 14 de desembre de 2007

Divendres, 14 de desembre del 2007, notícies de Lloret

La nadala de El Jueves en el seu darrer numero.
Com que pagant 3000€ de multa doblen la tirada, pensen que encara hi poden treure rèdit o fins i tot repetir l'inversió...
De totes maneres des de la seva pàgina web, tan ahir el mati/tarda, com aquest matí, no està accessible. No sé si és que no les tenen totes amb ells o simplement prefereixen que qui la vulgui passi per caixa.
Per una vegada i sense que serveixi de precedent, l'escopeta apunta a la bona direcció i no demanem una nova autopista.


En principi que els governants et copiin les propostes, més que una putada jo ho veuria com un fet positiu... i pels vots a les eleccions, sempre es pot demanar una prova d'ADN per saberne la paternitat...

Sense comentaris...
Poso aquestes noticies de Barcelona per la similitud de problemàtiques que tenen amb el nostre casc antic i també perquè el 99% dels turistes que ens visiten passen per aquell indret ( també perquè em dona la gana...).

a ho diu la dita de que les normes es dicten per no complir-les, ni fer-les complir...I si a sobre afecten als animals...menys.

Diuen que hi ha gallines que tot el que toquen ho converteixen en or i en Sarkozy a per tot on es posa crea escola, ...és clar, que per sort, només en determinats sectors...Crec que aquesta norma és aplicable no solament als hospitals sinó a tots el àmbits de la vida i així no anem bé.
Quants no em sentit la frase " aquesta setmana faig bondat, doncs la setmana que ve tinc una analítica"; jo per portar la contraria no faig bondat ni aquesta setmana...


Aquí a Lloret també tenim la nostra, el Lauretum, un licor a base de llor i que recorda un xic els Aromes de Montserrat


Un lloc menys...
Als americans s'els ha d'anar empenyent i al final entren en raó; si al cap i la fi els encanta "enmirallar-se" en el vell món. El seu problema són els governants...


Aquí si ho fem m'agrada, però jo ja em conformaria en que baixessin la potencia del enllumenat a partir de mitja nit (o abans) tal con diu la llei i que aquí no complim, i que retardessin l'encesa de l'enllumenat públic un quartet per banda (tarda i matinada)... amb això em conformo...per ara.


El llegir aquest titular m'ha sobtat, però resulta que està equivocat i en ves de " agotamiento simulado" ha de dir "ahogamiento simulado".
Hauria set molt fort que prohibissin dir als detinguts que estan cansats...

Que no llenci les multes la regidora, que segur que molts d'ells a la que s'els hagi passat l'intoxicació envien els diners...No ha esperat ni una setmana en Rajoy a anar a visitar a la flamant presidenta; tot i que a lo millor ni ho sabia i a la que li va obrir la porta li va espletar allò de : "Buenas, ¿no está su marido?