escriu-me
My Photo

dimecres, 2 de desembre del 2009

Dimecres, 2 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima (






Viure per veure...
Quan el sr. Pacheco va dir que la justícia era un "cachondeo" segurament ho deia en previsió d'aquesta sentencia ...
De vegades diem que les coses fora del context no són reals, aquí en tenim un cas ben clar en aquest titular... quin jutge amb el cap mitjanament moblat i coneixedor de les picabaralles entre l'equip de Govern i el sr. Fuertes, gerent de Carrilets Turístics i impulsor del MILLOR, podria deduir un tracte de favor com diu la sentència...
Per l'oposició, segons el propietari de Transports Pujol, la cosa és just al contrari:
"Jaume Pujol de Transports Pujol, exigeix al regidor socialista Gregori Elorza i al portaveu d'ICV, Antoni Garcia, que es retractin "de les seves acusacions, segons les quals el govern ha tendit a afavorir Transports Pujol" i ha deixat que disposi d'un bus descapotable i fagocitant Carrilets Turístics"
En el Ple de dilluns tots els partits de l'oposició van adreçar una mateixa pregunta al equip de Govern, de si l'Ajuntament creia en aquest servei, si pensava impulsar-lo i si per aquest proper estiu en tindríem: "L'alcalde de la població, Xavier Crespo (CiU), assegura desconèixer si l'estiu vinent es podrà recuperar l'ús del trenet i manifesta que l'Ajuntament no avançarà en aquesta qüestió fins que s'hagin resolt tots els contenciosos interposats."




Si no ho fan per caritat a lo millor ho faran per diners, però que es faci:"La preferència de viatjar evitant les aglomeracions de la temporada alta, més el fet de ser un sector multiclient i en fort creixement, juntament amb l'evidència que la seva despesa mitjana i dia en la destinació és sovint superior en un 40% respecte als turistes convencionals, són factors que fan atractiu aquest segment de mercat"


Alguns de vosaltres, per edat, segurament no heu sentit dimonitzar els maçons, qui d'això n'era un especialista era un tiu que per sort fa temps que rau sota una gran llossa que esperem no li deixi aixecar el cap..
Com veieu li vaig donant voltes per no tenir que escriure'n el nom...
Per si encara no l'heu endevinat dir-vos que aquest tal francesc a. picas de la jonquera el reivindica i si no fos quelcom de tant seriós n'hi hauria per riure i fins i tot llogar-hi cadires:
"El poble cristià i assenyat de Catalunya que recorda molt bé la història, té un gran respecte per la persona que el 1939 retornà el dret al culte a les esglésies usurpades, i per damunt de tota ideologia, sempre va refusar activitats semipolítiques en els temples."
No parla de maçons però sí de: " l'any 1936 la revolució anarcomarxista destruí i cremà altars i imatges..."

Veient el Constitucional d'aquí i aquest alemany quasi que "apaga i vámonos" !!!...
Es veu que allà ho diu
"la Constitució germànica del 1919 durant la República de Weimar, que estipula la protecció del descans en les jornades dominicals."
A Bali hi ha un poble animista en que dins les seves creences n'hi ha una que els prohibeix treballar... i lo bo és que se'n surten... A veure si els alemanys de la "República de Weimar" no estaven tant sonats i es van quedar curts en no protegir el descans tota la setmana...



"El govern vol estipular per zones el màxim de decibels permesos tant a l'estiu com a l'hivern."


"El vailet, com si tingués una molla al cul, es va aixecar de cop i va aplaudir amb entusiasme. Els seus companys van seguir-lo"

Molt rarament us poso judicis, robatoris ni successos varis; aquest us el poso per remarcar que els fets són del " 21 de juny del 1999".
... això no és seriós !!!


No sé si el nou alcalde, (Sergi Sabrià), que avui entra a Palafrugell tindrà la brillantor d'idees del sortint sr. Medir però a fe que moltes vegades les notícies que provenen de Palafrugell són per emmirallar-s'hi...

"El primer mes de funcionament de la recollida selectiva de la brossa orgànica a Sant Pol ha significat un estalvi de prop de 6.000 euros al municipi perquè ha reduït en un 35% la despesa de les escombraries que porta a cremar a la incineradora."

"I jo em pregunto: és suficient tenir «net i endreçat» només el nucli dels pobles? I els camins que els envolten, ¿és que no formen part del patrimoni natural d'aquests municipis? ¿És que no són una gran font d'atracció per als excursionistes, ciclistes, cavallistes, passejants, hotels rurals o per a tots aquells que busquem el contacte amb la natura? ¿És que els camins no han de gaudir de la cura i el manteniment dels ajuntaments?"

L'article va de que els botiguers de Figueres han convidat al Felipe i la Leti , "el príncep de les espanyes i família per enllustrar la xefla que celebren anualment."; i al sr. Ribera li sembla horrorós: "Els senyors comerciants de Figueres demostren que per fer lluir la Nit del Comerç en fan prou amb els il·luminats que han tingut la brillant idea"

El sr. O'Leary ja no sap que inventar per sortir al diari
Avui no us en poso ni foto...






Dones afganeses fan cua a Kabul per recollir ajuda humanitària
Obama
La notícia parla de l'Obama i de si hi envia més o menys soldats, però crec que la foto s'ho val independentment de l'Obama


Pel que diu la ràdio aquestes trobades van començar ahir...
Jo em pregunto:

A qui deuen haver convocat si a Cala Canyelles, de la que soc president de l'Entitat de Conservació, a tots els efectes associació de veïns ???, ningú ens en ha dit res sr. RIERA!!!

La notícia torna a caure en el mateix error que molts regidors i que el diaris d'ahir i és la paraula "desestima" i tal com ens va explicar l'advocat i regidor Elorza, no es desestima sinó que es "desisteix" de l'idea...


Ahir us havia promès els àudios de les entrevistes que la Ràdio havia fet als Conseller Nadal en la seva visita a Lloret i al membre de SOS Lloret; tots dos parlant de la variant que pretenen posar-nos sense cap justificació que ho avali en els paratges de Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries:

el sr. Nadal



el membre de SOS Lloret Jordi Palaudelmás




"Es tracta de la principal fira del sector de conferències, incentius, esdeveniments, viatges de negocis i congressos. Lloret de Mar hi és present amb el Lloret Convention Bureau (que s'ha constituït recentment), l'Hotel Guitart Monterrey, l'Hotel Rigat Park & Spa Hotel i el Gran Casino Costa Brava (que s'inaugurarà l'estiu del 2010)."
Escoltar Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar AQUÍ



Per ara a Lloret només tenim la promesa, i no per escrit, de l'equip de Govern de que durant la present legislatura no es permetrà la instal·lació de cap circ que utilitzi animals. No em sembla suficient, però, si res més no, és un gest, cosa que no puc dir dels partits que conformen l'oposició lloretenca que tot i haver-lis fet arribar una moció tipus, (bo i mastegat), de les que s'estan presentant aquests dies en diferents ajuntaments, per ara no han tingut a be presentar-la al Ple i així poder veure qui està per aquesta qüestió i qui no...
En fi, els animals poden esperar...



Tot i que la notícia sembla d'ahir la veritat és que Ripollet ho va aprovar en el Ple de dijous passat...




"D'aquesta manera, la llista dels consistoris que van adoptar mesures sobre aquesta qüestió, segons el recompte de Libera!, queda conformat per 11 municipis de la província de Barcelona --Barcelona, Cabrera de Mar, Castelldefels, Moià, Rubí, Vilassar de Dalt, Sant Boi de Llobregat, Sant Quirze de Besora, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Adrià del Besós i Ripollet--, 8 més de Girona --Banyoles, Castell i Platja d'Aro, Sant Joan de les Abadesses, Blanes, Castelló d'Empúries, la Bisbal, Girona i l'Escala Alt Empordà)-- i les dues capitals restants catalanes: Lleida i ara Tarragona."




http://www.lloretcb.org/convention-bureau/






Projecte d’evacuació per mitjà d’estació de bombament
d’aigües residuals de les Urbanitzacions de la
zona nord al tm de Lloret de Mar, redactat per
l’Enginyer Industrial Sr. Francesc Heras Perellón




No hi he vist res que sembli fer per nosaltres...