escriu-me
My Photo

dilluns, 11 d’agost del 2008

Dilluns, 11 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

La lluna d'aquesta nit:
Ahir us posava la foto d'una abella amb una bola de pol.len a la pota i hi feia el comentari següent que a molts de vosaltres no us va arribar :"aquesta sola bola de pol.len que se li pot veure a la pota, l'abella l'ha aconseguit després de recol.lectar en no menys de 500 estams de flors; per això, des d'ara m'ho pensaré dues vegades abans de menjar-me la cullerada sopera de grans de pol.len que cada matí em solia cruspir, doncs no puc deixar de pensar la quantitat d'esforç que per a l'abella ha representat el que jo em menjo en un no res...
Pot-ser que la continuï menjant, però us puc ben assegurar que des d'ara ho faré amb més respecte...!!! "



Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...








Aquesta notícia, exactament redactada, ja va sortir fa dies, però com ara a l'estiu tot són repeticions, l'han tornat a posar i com que ens reclamen la capitalitat, a base de repetir-ho s'ho creuen més...
O potser és pel tema cementiri ? :
"El pla general també preveu que el nou cementiri, estarà ubicat a la zona limítrofa amb Lloret, ja que encara continua oberta la possibilitat de mancomunar aquest equipament amb la població veïna"

I vinga ciment...!!!



L'article descriu la situació idíl.lica en un bar de casa nostre, amb un cambrer de fora que parla català, que treballa molt i be, que sempre té un somriure i un gràcies...
Però com a totes les pel.lícules dolentes a mig article ja li veus el final:
"estava tenint un somni molt agradable"
El que no sap el Sr. Riera és que el cambrer amb el comportament utòpic que ell descriu, també existeix entre nosaltres; potser no en són la majoria, però si que n'hi han... i si no que vagi qualsevulla matí a esmorzar al bar Mary i ho podrà comprovar...!!!

Jo també em sento avergonyit de la condició humana...!!!

I acaba així: "És prioritari adoptar, a les gosseres hi ha gossos de totes les mides i edats que estan patint la irresponsabilitat d'algú que va resoldre el seu desig de manera massa immediata i la deixadesa de les institucions que no es posen les piles en aquest tema."

I ho té clar:"Com he arribat a aquesta conclusió? Doncs vivint el procés estatutari, les mentides sobre la llengua, el nacionalisme radical i ofensiu de l'Espanya de la Constitució, la profunda ignorància que tenen els mateixos espanyols sobre la història pròpia, el robatori sostingut disfressat de solidaritat, i ara, aquest Manifiesto que proclamat el «dret», en ple segle XXI, a la ignorància monolingüe."
Escriu que sembla Shakespeare...!!!


Quina llàstima...!!!
No que l'hagin enxampat, sinó que no hagi estat a Lloret..., ens haguera anat be per completar les portades que ja portem aquest any.
Segur que té algun oncle vivint per aquí i encara es podrà aprofitar...












Per arrodonir el negoci es veu que inclús havien arribar a fer la cesària a un barbut...


Tota la moguda del antivirus és per cobrar un euro de diferència que és el que val aquest servei...










I l'article continua tot esperant un xic més: "I potser algun dia diran prou a les foques del Canadà i a les balenes del Japó, Noruega o Islàndia. I apostaran pels fons d'inversió ètics i responsables (que defugen empreses relacionades amb el tabac, les armes i similars)"

Aquest senyor (?), col.laborador habitual de l'Avui, descriu els turistes que ens visiten així: "un engendro que beu de la font inesgotable d'aquest esperit olímpic tan nostre, exemplar, anodí, de tractar-los com una divinitat, déu nostre senyor en tanga, majoritàriament mamat, el qual s'ha d'idolatrar i que en el seu extrem més execrable, si se'l deixa fer, pot arribar a pixar al carrer i altres comportaments inimaginables."
I en un afany de salvar la Patria els tracta així:"Quan se m'acosta un turista a Barcelona i em pregunta per la Sagrada Família, amablement l'envio en direcció contrària,..."


10582 - NOTARIA DE CONCEPCIÓN DE LOS REYES ARIAS GALLEGO (Lloret de Mar) Edicte sobre tramitació d'acta de notorietat d'excés de cabuda
instada
por, DON PETER ROLF BAUMANN (tambien
conocido como BAUMANN-HOCHREUTENER)
y DOÑA CAMILA RITA
BAUMANN-HOCHREUTENER, para hacer
constar un exceso de cabida de doscientos tres
metros con ochenta y ocho decímetros
cuadrador (203,88 m2) que es la diferencia
entre el que consta en el Regsitro de la
Propiedad y la superficie actual real de la finca
URBANA.-PORCION DE TERRENO edificable,
sita en el término de Lloret de Mar,
paraje denominado “Zona Residencial Cala
Canyelles”, Inscrita en el Registro de la
Propiedad número dos de los de Lloret de Mar,
al Tomo 3137, libro 40, folio 156, finca
número 2315. Durante el plazo de veinte días
desde el siguiente a aquel en que se haga esta
notificación podrán comparecer ante mí los
interesados para exponer y justificar sus
derechos. Especialmente se notifica el presente
edicto a los propietarios actuales de las fincas
colindantes.
Ens ho haurem de mirar...!!!



No hi he vist res...