escriu-me
My Photo

diumenge, 31 de maig del 2009

Diumenge, 31 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (

RECTIFICACIÓ:

Ahir tot parlant dels cupons de L'ONCE dedicats a les nostres contrades, (Jardins de Santa Clotide i Cala Futadera deTossa de Mar), feia un copiar/enganxar de la nota de premsa de l'Ajuntament/ONCE sense caure en que hi havia un error doncs adjudicaven el cupó del 22 d'agost a la cala Futadera de Tossa quan en realitat era de les ruïnes d'Empúries, sent el cupò de Tossa el del dia 15 d'agost:
Aquesta és la cala Futadera vista des de dalt
Si cliqueu aquest link podreu veure imatges de totes les cales de Tossa


"creu que cap petita o mitjana empresa podrà presentar-se al concurs a causa que l'Ajuntament atorgarà el 61 per cent dels punts per la part tècnica i el 39 per cent restant a la part econòmica"




A Lloret més de la meitat de l'aigua que surt per les aixetes ja no ve de la Tordera sinó de la des·saladora, però tot i que "a Blanes, es transforma l'aigua del mar en potable, i l'aigua del mar no s'esgotarà mai", hauríem de pensar en la des·saladora com un pagat i no com una solució doncs aquesta instal·lació no és innòcua precisament, primer per la quantitat d'energia que requereix i segona, tot i que moltes vegades s'obvia, el subproducte que s'obté és altament concentrat amb sals capaç de convertir en pernil tot el que hi ha aprop de la canonada, ...però com que el mar tot ho menja allà/així va... !!!


Ho recollia el BOP del 11 de maig i així us ho vaig enviar el 14/05

Que tinguem moltes banderes blaves es collonut però també exigible; i tal com va dir el president del jurat internacional de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), (que és l'organisme que les concedeix): " tot i que les banderes blaves no representen un "certificat de bona conducta" pels ajuntaments"


A Lloret se'n havia proposat la seva creació, inclús s'havia arribat a posar nom a la seva figura, l'advocat lloretenc sr, Francesc Xavier Rotllán





Si hi feu una ullada veureu que de Lloret, tot i els 400, no n'hi ha cap. De les nostres contrades només en citen:
6è Festival El Convent.
Del 24 de juliol a l'1 d'agost a Blanes.
Lloret, en una política mala entesa, mai ha volgut entrar en competència amb el gremi de l'oci nocturn i per això no hi han festivals/concerts com sí en tenen altres indrets; en dic mal entesa doncs no crec que una programació d'aquest tipus fos una competència pel sector, ans al contrari... Si l'oferta és atractiva un bon festival/concert dóna prestigi i atrau a molts segments diferents de visitants, a part de que els natius també tenim dret a gaudir de quelcom sense necessitat d'anar a ... Cap Roig:
47è Festival Internacional de la Porta Ferrada.
Del 5 de juliol al 22 d'agost, a Sant Feliu de Guíxols. The Pretenders, Lou Reed & Laurie Anderson, Philip Glass, Paolo Conte, Sinéad O'Connor, Manolo García...
Festival de Peralada.
Del 18 de juliol al 16 d'agost. John Malkovich, Katie Melua, Chucho Valdés i Concha Buika, Serrat, Noa...
Festival de Torroella
Del 17 de juliol al 26 d'agost. Núria Rial, Lisboa Zentral Cafè, Boris Bereszovsky, Arditti Quartet, Achúcarro...
Festival Jardins de Cap Roig.
Del 5 de juliol al 15 d'agost. Leonard Cohen, James Taylor, Chic, Raimon, Paco Ibáñez, Julio Iglesias, Sara Baras...
10è Festival de Músiques Religioses i del Món.
Del 26 de juny al 12 de juliol, a Girona. Miguel Poveda, Khaled, Jordi Savall, Omar Sosa i Athenea, Tempus Fugit...
(...)






En Josep Valls, el pescallunes, no els lloretencs, descriu un xic la festa del seu poble, que també n'és el meu...
Avui estem de Festa Major i hi esteu tots convidats; si hi pugeu ens veurem sota els arbres del Firal... val la pena !!!



La tenim clara...

Viure per veure... i beure...


Del d'ahir: