escriu-me
My Photo

dilluns, 29 de juny del 2009

Dilluns, sant Pere i Sant Pau 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (1

Felicitats !!!
Paus, Peres,
pomes, préssecs... !!!
Que tingueu un molt bon dia...!!!
(bona festa major tossencs !!!)

========================
========================
========================

Gos trobat
Us adjunto les fotos d'aquest pobre gos trobat la setmana passada a Lloret per si algú de vosaltres el reconeix i en podem localitzar els amos.
Al trobar-lo estava molt espantat...




Aquí, tal com us deia ahir, tenim un cas, no sé si igual però molt semblant, amb el que passa amb el tancament del camí GR al seu pas per la finca de Can Juncadella, fruit d'un conveni Ajuntament/propietat en que a canvi del compromís de que aquesta faci el camí de ronda per davant, en el front marítim, li permeten tancar, des de ja, l'antic camí, quant encara no hi ha ni projecte pel nou, ni tant sols coincideix en el traçat del vell tal com falsament diuen a la tanca: que es fa perquè està en obres.
Aquest és el vídeo que em van fer arribar uns excursionistes:
"GR92 cortado en Can Juncadella. Nos impiden el paso y alegan tener permiso del Ayuntamiento de Lloret. Avisada la policía local de Lloret nos dicen envían a un motorista, al no prersentarse y volver a llamar nos dicen que ha habido una agresión y que no pueden venir. ¿ha autorizado tal cosa el Ayuntamiento de Lloret ? si es así, ¿ es competente ? "
Els interrogants que s'obren en el cas de Platja d'aro són plenament vigents per aquí:"L'Ajuntament ha atorgat tots els permisos, no obstant això, la situació no és tant senzilla, atès que el Mas Artigas està afectat per la normativa de quatre administracions: la municipal del Pla General; l'ACA, per estar al costat de la riera de Treumal; Medi Ambient, per estar envoltat de pins i arbrat protegit; i la direcció general de Costes del Ministeri de Medi Ambient, per estar dins de la zona marítimo-terrestre."



Tossa ahir...








Sempre he trobat a faltar un acte d'aquest tipus a Lloret on tant l'Obreria de Santa Cristina, com l'Ajuntament, com la Generalitat poguessin debatre en public els pro i contra d'un PEIN per a Santa Cristina.
La carta és una resposta a una carta anterior on es rebutjava l'idea de protecció de l'espai; avui el membre de la plataforma Salvem el Crit-Aritjol li contesta i en fa tota mena de consideracions com és ara aquesta:
"Sap que el creixent nombre d´aficionats al caiac també tenim dret a navegar i gaudir tranquil·lament de la nostra meravellosa costa sense haver d´esquivar contínuament les embarcacions fondejades de qualsevol manera i en qualsevol racó o esquivar les fortes onades que alguns histèrics ens llencen al damunt?"


"els països amb més nouvinguts no hi són inclosos, en no haver-hi acord de reciprocitat amb el seu país"
Perquè a un resident a casa nostra des de fa un pila d'anys, (per lo tant, lloretenc de totes totes), se li ha de negar el dret a decidir qui li arreglarà el lloc on viu en funció d'una llei de reciprocitat que nega el vot a milions de persones aquí en el primer món perquè en el tercer món se li nega a unes quantes desenes...
Això són excuses de mal pagador per part nostre i en el fons un acte més de racisme per por a que el nostre veí de pell bruna pugui votar diferent dels nostres interessos...


"Més de 2.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, es van reunir ahir al Parlament per reclamar la retirada del total de les esmenes que CiU, PP i PSC han presentat sobre la proposició de llei per una Catalunya lliure de transgènics, que van demanar 105.00 ciutadans a través de firmes."



"Les diferents institucions sufragaran el cost de la quota d'assistència al casal de cada un dels infants i joves, i també del transport diari des de cada un dels municipis."


"En el ple d'avui dilluns, els pares faran sentir la seva veu i hi intervindran, aprofitant que els grups de l'oposició han acceptat tractar en el ple sobre aquest problema."

"Els ajuntaments hi han hagut de posar entre un 25% i un 50% del cost de l'obra i han rebut com a màxim 350.000 euros d'ajuda"


"El portaveu de l'Associació de Botiguers Blanes Centre, Ricard Borrell, també reafirma que hi haurà poques contractacions de personal també en aquesta zona, tot i que hi afegeix que hi ha optimisme respecte al fet que les vendes es reactivin."


"Els polítics prefereixen apartar els poetes del poble i de la terra. Els volen funcionaris, servils d'un sistema paradoxalment en crisi. I per això honoren i premien els que malden per ser-ho."

Periodisme com cal ( per CARLES RIBERA)
Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona. Visca la Fundació Príncep de Girona.
Us l'he posat sencer perquè no s'us escapi cap dels conceptes...




Escoltar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim NadalAQUÍ

Auxiliars administratius 1
Vigilants 4
Tècnic Auxiliar de Biblioteca 2
Oficial 1ª 2
Operari 1
Operària 1




"que hauran de regir l'adquisició del bé immoble situat a l'indret anomenat Sant Grau de Tossa de Mar"