escriu-me
My Photo

dimarts, 2 de desembre de 2008

Dimarts 2 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Dones i homes junts contra la viòlencia masclista


Avui DIMARTS 2 DE DESEMBRE
Taula Rodona “Dones i homes junts contra la
violència masclista”.

Acte organitzat i retransmès de forma conjunta per Canal
Català la Selva i Nova Ràdio Lloret.

========================

Demà DIMECRES 3 DE DESEMBRE
A les 20.00h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de
Lloret de Mar, dins del cicle Planeta Dones,
“Del dret de les dones a eradicar la violència
masclista” a càrrec de Magda Oranich.

Acte organitzat per la Regidoria de la Dona.

========================
========================
========================

DIJOUS 4 DE DESEMBRE:
S'inaugura l'exposició MontPhoto 2008 que estarà oberta fins al dia 28 de desembre a la Sala Municipal d'Exposicions de l'Antic Sindicat, situada en el carrer Sant Pere.
L'ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS SERÀ EL DIUMENGE, 7 DE DESEMBRE A LES 12:00 A LA MATEIXA SALA D'EXPOSICIONS. L'exposició estarà formada per 48 fotografies muntades sobres marcs de 50x50, la grandària de les imatges oscil·larà entre un 20x30 i un 40x40, en funció de la grandària enviada pels participants. El revelat està realitzat pels laboratoris EGM en alta qualitat.

2on. Premi Muntanya
Aquí en gran"En el mercat de pisos de lloguer, en canvi, els preus han pujat a Lloret de Mar"
"Les zones més econòmiques de Lloret de Mar, amb preus que no superen els 2.000 euros per metre quadrat en el cas de l'obra nova i que no sobrepassen els 1.350 euros per metre en el cas de la segona mà."


Si voleu deixar aquest estúpid vici feu-hi una ullada, a lo millor la metodologia emprada pel Sr. Arbó us ajuda: Cada vegada que m'assaltava l'ànsia de fumar agafava l'obscur objecte del desig, el mirava de fit a fit i el premia entre els dits. Després d'uns instants d'enorme tensió, li feia botifarra i el tornava al seu lloc.

Com deia "Aquell": és més fàcil passar un camell per l'ull d'una agulla o que un ric entri en el regne de Déu, que no pas arreglar s'Abanell portant-hi sorra...l'estany de Sils.Crec que aquí el tram Fenals/cala Banys també té aquest problema...Dir-li's rates a algunes persones és un insult pels animalons que viuen a les cloaques: "Uns lladres han robat 800 metres de cable de coure dels fanals trencats"D'aquí al 2012 ves a saber si encara hi hauran congressistes, o negocis per discutir..."El projecte és fruit de la iniciativa d'una mare de Tarragona que no trobava a la xarxa el que buscava, i va ser guardonat amb els premis Emprèn en Femení, de la Diputació de Tarragona."

"El producte autèntic, ben fet, no fet en sèrie. I dins d'una filosofia de respecte a nosaltres i al medi ambient.»

"No es tracta pas del traficant de drogues més antic del món sinó que l'herba devia portar-la per a usos terapèutics o d'endevinació. No sabem si per arribar a aquestes conclusions els científics també van tastar-ne una mica."


"El regidor d'urbanisme, Josep Valls, exposa que els més comuns són “edificacions senceres sense permís, murs i piscina sense llicència, moviments de terres i ampliacions de porxos”. "veure si ens animem i entre tots n'obrim un a Lloret...
Jo tinc una furgo i puc ajudar en alguna mudança, en canvi m'aniria be algú que em donés un cop de ma en reformar un bany...
També puc arreglar algun ordinador, (sempre que l'usuari assumeixi el risc de que un cop re-muntat sobri alguna peça), en canvi em faria falta un cop de ma per escapçar un xiprer al que se l'hi a assecat la punta......
En els temps que corren semblaria un bon moment per arrencar una iniciativa com aquesta
"que l'objectiu que persegueix és potenciar el teixit social del municipi i les relacions humanes."


Per aquells/aquelles que de normal teniu mala llet, sapigueu que hi han ajuts pel tema...!!!