escriu-me
My Photo

dimecres, 5 de setembre del 2007

Dimecres 5 de setembre del 2007, notícies de Lloret


















M'agradaria saber si s'ha refet l'estudi dels fluxos Lloret-Blanes / Blanes-Lloret i Lloret-Autopista / Autopista-Lloret, (fa anys tenien una proporció de 60/40, és a dir de cada 100 cotxes, 60 anaven a Blanes i 40 a l'autopista), doncs tinc l'impressió que aquesta sensació d'insuficiència que parla el regidor Valls, ve provocada pel malestar que les cues provoquen en el tram Lloret-Blanes i no pas tant pels vehicles que es dirigeixen cap a l'autopista.
Si la carretera es fa segregada, entrada i sortida només a l'inici i al final, crec que les dimensions del projecte són més que suficients per anar cap a l'autopista.
Un altre cosa, quasi més greu que les dimensions, serà el traçat, dons si s'aprofita l'antic projecte, Sant Pere del Bosc queda greument compromès i l'impacte ambiental pot ser realment sever.
Us imagineu si per cada euro que es gasta en millorar la mobilitat del transport privat, gastéssim 50 cèntims en millorar la del transport públic: vehicles, freqüències, infrastructures, normatives...?




De vegades ens creiem o ens volen fer creure el melic del món i amb moltes coses estem molt enrera de l'Europa de sempre...















Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament