escriu-me
My Photo

dimarts, 9 de desembre del 2008

Dimarts, 9 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

LA PLATAFORMA PER LA PAU DE LLORET PRESENT EN LA SIGNATURA DEL TRACTAT DE PROHIBICIÓ DE LES BOMBES DE DISPERSIÓ A OSLO.
Aquesta signatura ha estat un gran mèrit de la societat civil que amb l’esforç de Fundacions, ONG i Plataformes van aconseguir milers de firmes de persones que van signar No a les Bombes de Dispersió.
Set persones de diferents fundacions espanyoles varem ser testimonis directes a Oslo d’aquest acte tan important per la Pau .Tres d’elles érem membres de la Plataforma per la Pau de Lloret, i va ser molt emotiu quan Miguel Ángel Moratinos, ministre d’Afers Exteriors, ens va saludar i ens va donar les gràcies a tots per la nostra lluita.

mcarmenbernat@hotmail.com
========================
========================
========================

Demà dimecres:
Sopar de Nadal de les Dones Solidàries
DIMECRES a les 21h a l'HOTEL GUITART CENTRAL PARK DE LLORET
ORGANITZA: 8ª FESTA/TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER I AECC DE LLORET DE MAR
CRISTINA PANÉ: 971 364822; CAFÈ DE LA VILA: 972 362127

ANIMEU-VOS!!! US ESPEREM!!!

========================
========================
========================

Ja el dijous:
Presentació oficial de la nova web de l'Associació de Comerciants de Lloret
http://www.comerciantslloret.com
Dijous 11 de desembre del 2008, a les 13:00 del migdia , a la sala de plens de l'Ajuntament de Lloret
Aquest portal web és un directori de establiments comerciats, i una plataforma de difusió, dinamització i promoció de l'activitat comercial a Lloret.
Aprofitarem per presentar el nou butlletí de l'Associació: El Mercuri.

========================
========================
========================

"L'esplai bimbirimboines" amb la "MARATÓ" de TV3
Com cada any, "l'esplai bimbirimboines" organitza la seva campanya en col·laboració amb la Marató de TV3 , que lluita enguany contra les malalties mentals greus.

Com podeu col·laborar? Podeu passar pel nostre stand a informar-vos, comprar pastissos, xocolata calenta, participar a les diverses activitats... O bé portant un pastís (sense tallar) per tal que el poguem vendre. A més, aquest any realitzarem el sorteig d'una panera de Nadal.

Ens podreu trobar a la PLAÇA DE L'ESGLÈSIA de les 9:00h a les 20:00h.

========================
========================
========================

Avui altra vegada poca cosa, és dilluns manllevat...

Si no vau llegir les notícies d'aquests dies de festa, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...


"Oído" !!!, sra. Cesca...aquesta vegada vindré (?).
També dins aquesta mateixa notícia s'hi pot trobar:
"L'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes va presentar dijous al Centre Catòlic el primer número de la revista FotogrAFIC."

Al sr. Arbó no li acaben de fer el pes aquests diners i per explicarel títol de l'article dona un argument que, aquesta vegada i sense que serveixi de precedent, no m'acaba de fer el pes a mi: "quan s'acabin d'executar els projectes, augmentaran els costos de manteniment pels equipaments resultants de les noves inversions. La donació de Madrid no és or, sinó plom!"





A Lloret hem decidit tirar pel broc gros i les tenim enceses tota la nit connectades a les llums dels carrers, (la llei ho prohibeix expressament i preveu un màxim d'unes cinc hores diàries , nosaltres catorze !!!).
Sou molts els que m'heu fet arribar la vostra estranyesa/emprenyament/decepció per aquest fet, però es picar sobre ferro fred....amb l'excusa de que seria més car ara tenir que endollar-ho separadament, (la llei no és d'ara, és del 2005), doncs vinga, tota la nit les llums enceses...
Els que vau anar a la primera tirada de l'art diumenge vau poder gaudir, a quarts de vuit del matí, de la lluminària nadalenca a "tuti pleni"


Es ben normal i llei de vida i més segur...jo tampoc ja corro tant com fa deu anys...
O no és així...???




"Des d'aquestes línies ens afegim a l'acte de commemoració del 20è aniversari de la constitució del Banc dels Aliments de les Comarques Gironines, dimarts vinent,"



l'agenda:
LLORET DE MAR
Mercat
Pintures de Denise Mathise. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 12 de desembre.
Pintures de Joaquim Comas Regi. Cafè-restaurant El Romaní. Fins al 31 de desembre.
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

BLANES
18.00. Biblioteca comarcal. L'hora del conte, amb En Pol al món de les endevinalles, a càrrec de Gemma i Antònia.
Pessebre monumental i façana il·luminada de l'Ajuntament. Passeig de Dintre. Fins al 6 de gener.
Imatges de Cabaret, fotografies de Joan C. Baena, Ramon Jaén i Joan Membrives. Casal cívic Can Borell. Fins al 15 de desembre. Olis de Maria Lluïsa Faura. Biblioteca comarcal. Fins al 22 de desembre. Pintures de Laia Bedós Bonaterra. Galeria d'art L'Arcada. Fins a l'11 de desembre.
35a Lliga Catalana de Canaricultura Blanes 2008, al passeig Pau Casals, 43.








N'hi ha una llista de sis pàgines, però cap per Lloret, Blanes, Tossa ni Vidreres...O no som prou guapos o d'industries culturals en tenim ben poques...