escriu-me
My Photo

dimecres, 23 de setembre del 2009

Dimecres, 23 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Dona Marinera -- cala Banys

En Pere, lloretenc de pro, (dels de pedigrí ;-) ), bon amant dels nostres racons, i dels a qui sap molt greu quant les coses no s'acaben de fer prou be, em fa arribar aquestes fotos, acompanyades d'un ben condimentat comentari"Fa una setmana que va ploure, i hi va haver una esllavissada al camí que porta a la Dona Marinera.
Solució: Tencar el camí
Explicació: (1) La brigada de l'Ajuntament és curta?
(2) No tenen gaires ganes de treballar.
(3) Total per quatre gats que hi puixen, que es fotin!; aquí del que es tracta és de potenciar LLORET BY NIGHT

Dos treballadors ho podrien neteixar en dues hores.

Ara ja entenc perquè el camí que va malmetre el temporal de Sant Esteve a Cala Banys segueix igual després de nou mesos."


=====================
=====================
=====================

Aula de teatre del Pla Educatiu d'Entorn. 2009-2010


lupa AQUÍ

Díptic informatiu sobre les activitats programades
dins del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2009-2010



lupa AQUÍ

=====================
=====================
=====================

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya


lupa AQUÍ
més info AQUÍ
Durant els dies 25,26 i 27 es duran a terme a Lloret jornades de portes obertes, i a més a més, visites guiades dels següents elements del MOLL:
Jardins de Santa Clotilde
Museu del Mar
Castell de Sant Joan
Cementiri modernista





"La instal·lació incorpora els darrers sistemes d'estalvi energètic. Entre d'altres, tindrà una teulada fotovoltaica de 600 metres quadrats que es preveu que produeixi anualment 65.000 kWh d'energia"





Entreu a la pàgina,( AQUÍ ), val la pena, hi podreu veure coses com aquesta:

lupa AQUÍ




Darrerament s'havien sentit veus un xic crítiques en ver la plataforma en defensa del Territori " Salvem l´Empordà " i la sra. Lidia en recorda que no està morta: "Davant una gent que, durant més de sis anys, setmana rere setmana, es reuneix per intentar defensar el territori davant moltes i diverses agressions, només cal treure´s el barret. Es paguen la benzina, treuen el temps del seu temps lliure, treballen altruistament ja fa anys, perdonin, això és envejable!"
A part de fer-ne aquesta lloança la Sr. Lidia dóna una dada tot recordant que "en pocs anys -i molts d´aquests en democràcia- s´han destrossat per sempre racons preciosos, pel benefici de ben pocs.".
La dada és aquesta: "Aquest estiu, uns estrangers han comptat de Portbou a Tossa, a menys de 500 metres de la costa -zona que en teoria hauria d´estar protegida- més de 100 grues construint! En un lloc on teòricament està prohibit fer-ho."i sort que van parar-ne el recompte a Tossa, que si el perllonguen fin a Blanes de 100 passen a 1000.



"Converses amb en Xico Florian és un extracte d'entrevistes fetes a Ràdio Begur al desaparegut pescador de sa Riera."

"Segons el responsable de Comerç de CCOO a Girona, Josep Maria Montalbán ""Hi ha molt poca voluntat per part de la patronal del sector de dignificar una categoria professional en la qual s'està fent un ús de la polivalència que aquests treballadors fan a la seva empresa""


Amb la il·lusió que pares i padrins trien el nom i resulta que d'originals res de res..."Paula es troba en segona posició i el tercer, Maria. Quan es tracta dels noms de nen Pau i Arnau."
El NO al PEIN de Santa Cristina també ha portat conseqüències: "Cristina, entre el 1980 i el 1989 va ser el nom més posat, mentre que vint anys després aquest nom ocupa la posició número 20"
Obreria dimissió !!! ;-) ;-) ;-)




El sector va tant endarrerit que aquesta frase, (ja em perdonareu), no sé si la diu la patronal o els sindicats; no sé qui la proposa, ni qui la rebutja: "No accepten establir dos dies de descans setmanal en setmanes alternes ni rebaixar el còmput d'hores anuals."

"Els passatgers, la majoria holandesos i francesos, tornaven de nit d'una excursió a les fonts de Montjuïc de Barcelona, i es dirigien als seus hotels, a Santa Susanna, Malgrat i Blanes."

Ja només hi falta un forat amb cocodrils i ja hauran aconseguit que tot-hom vagi per l'autopista...

"L'espai jove, una proposta que va néixer l'any passat envoltada de polèmica perquè va substituir les atraccions tradicionals, es manté en aquesta edició ocupant l'espai que ha deixat lliure la fira del motor. I ho fa «com una opció més sostenible i amb una oferta variada i atractiva»."









"El CEIP Sa Forcanera disposa en aquests moments de 400 alumnes d’infantil i fins a quart de primària."
Escoltar Josep Trias, alcalde de Blanes AQUÍ


Com que la felicitat a casa del pobre és efímera, a la web de Fenals.cat, algú que firma Sergi Font, hi ha deixat aquest comentari: "Aquests 60.000€ deuen ser les divisions de 300 metres que han pintat a terra a l’avinguda de Fenals amb l’avinguda de Santa Clotilde. Fer carril bici es menjar-se vorera?"





La notícia és exacte a la que us poso com primera del Diari de Girona. Han fet un copiar/enganxar da la informació facilitada per l'Agència Catalana de Notícies
"l'empresa que estava executant els treballs, Tiferca, va tenir problemes financers; per poder acabar l'obra, Tiferca, l'Ajuntament i Proinosa van arribar a un acord el passat mes d'abril perquè sigui aquesta darrera empresa la que assumeixi el contracte d'adjudicació dels treballs."








La Junta de Govern Local, en sessió de data
04/09/2009, va acordar desestimar les al·legacions
presentades durant el termini d’informació
pública al plec de condicions per a la
contractació, mitjançant procediment obert, del
servei de CONSERVACIÓ, MANTENIMENT
I NETEJA DELS JARDINS DE SANTA
CLOTILDE. Per tant, no s’ha modificat el plec
de condicions.
Així mateix, també es va acordar reobrir el
termini de presentació d’al·legacions al plec de
condicions durant 4 dies hàbils, així com el de
presentació de pliques, per un termini de 5 dies
naturals



Blanes: per trasllat del senyor Rafael Luque Doncel, la senyora Maria Dos Anjos González, notària d'oposició.
Blanes: deserta en concurs precedent, el senyor Daniel Rodríguez Dengra, notari d'oposició