escriu-me
My Photo

dimecres, 11 de febrer del 2009

Dimecres, 11 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima





Una bona notícia.
Una de les mesures que ja es podrien prendre i que no costen ni un duro, és retardar/avançar uns vint minuts l'encesa/apagada per la tarda/matinada dels llums i en alguns casos més de mitja hora, (la Motgoda per exemple).
No sé on estan col.locats els diferents sensors, ni a quina intensitat lumínica estan graduats, però els llums s'encenen quan encara hi ha posta de sol i s'apaguen que el sol ja ha sortit.
Sé que sempre parlo del xocolata del lloro, però tenir no sé quantes mils(?) de bombetes enceses quan no és necessari em fa mal al cor, que voleu que us digui...
Segons el regidor responsable, Ivan Tibau:
"L'objectiu és una bona il·luminació, un consens de reducció de contaminació lumínica, una revisió del sistema i una renovació del que calgui", indica el regidor." i reduir l'intensitat a partir d'unes certes hores en els llocs no freqüentats o a prop de zones boscoses, tal com marca la llei.

El DIARI de GIRONA ha obert una nova secció, ben visible a primera pàgina de l'edició digital, titulada:
Concretament la que correspon al nostre alcalde, Sr. Crespo, es farà el proper 2 de març, però ja s'hi poden fer arribar les preguntes a partir d'ara, crec (?).



Em sap greu no poder-vos dir de quin barri parla la noia, però la notícia no ho diu i ni tant sols diu si de Lloret es tracta...




D'altres vegades el que s'havia percebut era un lleuger tremolor que feia tentinejar els vidres, però aquesta vegada va ser com una explosió, molt forta, que va fer trontollar tota la casa.
Es va percebre tant forta que vaig córrer cap on tenim la caldera de la calefacció doncs estava convençut que havia estat a casa.
No solament va ser una impressió meva doncs molts veïns em van trucar per demanar-me si sabia a quina casa havia estat l'explosió.



Al regidor responsable li han tingut que encarregar una furgo de Klinex de tanta babaia i fins i tot es parla directament d'orgasmes..


Una depuradora al nucli de Terrafortuna (municipi de Vidreres)



A la part nord-est de Lloret, (Canyelles, Font de Sant Llorenç, URCASA, Serra Brava, Font Bandina...) hem millorat molt la recepció de la senyal televisió amb la instal.lació del nou repetidor de TDT a Serra Brava, (a Canyelles, fins fa uns mesos, un 20% de les cases no rebien cap canal dels analògics, i el mateix p pitjor passava a la resta de urbanitzacions de la zona).
Ara seria bo que l'Ajuntament ens donés un cop de ma per fer arribar la banda ampla als racons on no hi arriba i ,ja de posats no estaria pas malament, un wiffi/wimax que donés servei puntual als qui disposant de casa només hi venen esporàdicament i que un abonament de 40€ els és excessiu...






"Tots els municipis que formen part d'aquesta xarxa modernista són tots de Barcelona a excepció de Reus"

No us preocupeu pas, que se sàpiga, no ha pas canviat el govern; el Conseller d'Iniciativa ho explica: "la llei vigent impulsada per CiU el 1998 «entorpia» l'obtenció d'autoritzacions i establia uns «règims d'intervenció molt severs en què la tramitació es feia duradora i cara»"

Aquesta és la part bona de la notícia , la part dolenta és que es treuen a partir de plantes modificades genèticament: transgènics !!!




"els integrants de la futura plataforma van decidir que concentraran els seus esforços el dia de l'Aplec dels Perdons.







"El regidor de Medi Ambient de Lloret de Mar, Ignasi Riera, ha dit que malgrat l’existència d’aquesta nova instal·lació, cal continuar promovent la recollida selectiva, ja que és de ‘molta més qualitat’. Per la seva banda, l’alcalde, Xavier Crespo, assegura que la planta de tractament ‘projecta’ i fa ‘lluir’ Lloret de Mar com un municipi ‘modern’ i ‘de futur’."






























En el BOP d'avui i ha un apartat especial pels anuncis que fan referència al FEIL amb una explicació de com publicar-los:






Declaro resuelto el contrato de arrendamiento suscrito el 1 de mayo de 2003 por la Sra. Barnils y el Sr. Glass sobre la vivienda situada en la calle Tomás Barber número 5 piso 1º puerta 3ª de Tossa de Mar.