escriu-me
My Photo

dilluns, 5 de gener del 2009

Dilluns, 5de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Us desitjo que, tot i la crisi, els Reis us siguin generosos...!!!


========================
========================
========================

Aquest dimecres, dia 7:
El Síndrome del Niu Buit
Ja fa dos dies que per comptes de buit he posat Vuit;
en Joanan m'ho ha corregit, (gràcies), no sense recordar-me
que em vaig comprometre a fer el curs de català que comença ja...
Cesca ja vinc !!!

Xerrada a càrrec de l'psicòloga Esther Mas
(A les 8h del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament)

========================
========================
========================

Pel proper diumenge, dia 10:
Festa del Traginer a l'Ermita de les Alegries
Paquita, Lluís, o ...!!!, a la pàgina hi ha un "pdf" per descarregar el programa d'actes, suposo, i l'enllaç està trencat...

========================
========================
========================

Si no vau llegir les notícies d'ahir diumenge o del dissabte, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...




Agenda completa amb l'horari i els recorreguts de les cavalcades de Reis de les principals poblacions gironines

Lloret de Mar
Itinerari 18 h Els Tres Reis d'Orient arribaran primerament a la Pista d'Atletisme, on seran rebuts per les autoritats, saludaran i efectuaran el seu tradicional discurs reial. La comitiva continuarà per l'avinguda Rieral, Just i Marlés i passeig Agustí Font, fins arribar a la plaça de la Vila, on rebran la mainada. S'esperaran Ses Majestats amb un espectacle a les mateixes pistes a les 17.30.

Blanes
Itinerari 17 h Arribada de SM els Reis d'Orient al pàrquing del Port de Blanes, on tindrà lloc una Festa Infantil amb diverses activitats per a la mainada. A les set , començarà el recorregut de la cavalcada de Reis des del Moll, amb el següent itinerari: passeig de Mar, ?carrer Ample, plaça Solidaritat, rambla Joaquim Ruyra nord (des del bar La Parra fins al Mercat Municipal), carrer Riera Alta, Jaume I i Ample fins arribar a l'Ajuntament (aproximadament a un quart de nou).

Tossa de Mar
Itinerari 18 h Pont Onze de Setembre, avinguda Catalunya, Costa Brava, de la Palma, passeig de Mar, carrer Peixateries, Sant Pere i l'Església, fi de recorregut i lliurament de cartes. A 2/4 de sis de la tarda hi haurà una xocolatada popular a l'avinguda de Catalunya.

Vidreres
Itinerari 18 h Melcior, Gaspar i Baltasar faran la seva entrada a Vidreres per la carretera de Lloret. Itinerari: carretera de Lloret, Costa Brava, Pare Casals, plaça Lluís Companys, plaça de l'Església (on els Reis faran una aturada), avinguda Catalunya i retorn pel mateix camí fins al Pavelló. Serà al poliesoportiu on es donarà la benvinguda a Ses Majestat Reials i els nens i nenes els podran saludar.

El Sr. Crespo hi figura com pluri-empleat:"16 parlamentaris són alcaldes d'algun municipi català"

"per poder impulsar l'increment de la freqüència de pas, nous equipaments de les parades, la implantació de carrils-bus i la renovació de la flota de vehicles, entre d'altres actaucions."
Des de Canyelles continuarem insistint en que volem entrar dins la xarxa del transport públic de la Vila, no en fem prou en gaudir-ne només un mes i mig l'any...





Plataforma per la Pau de Lloret m'en ha fet arribar aquesta foto, en Joan Moret n'ha penjat d'altres AQUÍ

"La violència no serveix per res,
hem de lluitar per fer efectiva aquesta afirmació."


Sembla que a la costa la tendència és la contraria; veurem aquesta primavera com van els rètols de es ven o es lloga:
"Castell-Platja d'Aro i s'Agaró - Botigues tancades 2008: 10; Botigues obertes: 22
Santa Cristina d'Aro - Botigues que han demanat obrir aquest any: 34; Botigues que han tancat: 10 l'últim any"


"Pel que fa a Blanes, les dades facilitades per l'Ajuntament sí que mostren un petit retrocés pel que fa a l'obertura de comerços."

"Aquest tipus de gestió permet fer simulacions de tota mena en matèries urbanístiques i segons els paràmetres que es vulgui en cada moment."
"El treball que des del 1992 està realitzant la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial (UMAT) del consistori gironí s'ha convertit en referència pel que fa a les imatges en 3D i en cartografia topogràfica"



















Pla de Millora Urbana de la parcel·la núm. 31 de Santa Clotilde, d'iniciativa de la mercantil RESIDENCIAL TURÓ DE MAR, CB. i redactat per GIL - VENTURA arquitectes,

Transport públic col·lectiu a l'àmbit tarifari integrat de les comarques del Gironès, part del Pla de l'Estany i part de la Selva.
TÍTOLS MONOMODALS D'AUTOCARS R. MAS S.L.
GIRONA-VIDRERES: 2,75 euros


Transport públic col·lectiu a l'àmbit tarifari integrat de les comarques del Gironès, part del Pla de l'Estany i part de la Selva.
Aprovar la Tarifa Mitjana Ponderada (TMP) pel conjunt del sistema d'un 5,4%.


Josep, millor t'esperes uns dies a pujar preus..., (crec que un dia d'aquests em toca...)




Dilluns, 5de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

De seguida estic amb vosaltres; tal com podeu veure en el vídeo, a la que hagi acabat de passar el tren, munto la paradeta...