escriu-me
My Photo

divendres, 6 de novembre de 2009

Divendres, 6 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Diumenge vinent:


=====================Es tracta d'una carta crítica amb la feina que fa el Sr. Arbó com "interventor de l´Ajuntament de Santa Coloma". Cal recordar que el sr. Arbó és també l'interventor de l'Ajuntament de Lloret.


Jordi pels pèls...: "Un acord preveu prejubilar els treballadors de més de 55 anys amb el 90% del salari net"

L'article critica aquest regal que tal com el descriu per les mides serà un regal més que inútil doncs pretén ser el cubell de les restes de menjar i vegetals.
El Sr. Saballs culpa d'aquesta inutilitat a
"medi ambient, controlat pels excomunistes d'ICV de la senyora Imma Mayol" doncs troba aquesta despesa inútil "Mentre augmenta el nombre de gent que s'acosta a Càritas i a d'altres organismes per poder menjar, mentre el nombre de captaires augmenta als carrers"
Trobo be la crítica per la inutilitat del que es regala i en aquest mateix sentit jo havia criticat al nostre Ajuntament per regalar una bossa de ràfia en el dia del Medi Ambient que tenia que servir per anar a fer la compra i no agafar les bosses que els súpers alegrament continuen oferint, i en la que no hi cabia ni els elements necessaris per fer-se un pa amb vi i sucre.
De totes maneres el Sr. Saballs amb la frase final perd els oremus
"Això no és corrupció. És molt pitjor."
Doncs pitjors que la corrupció certament podem trobar coses, però la inutilitat jo no la posaria pas en aquest sac...
Aquí alguns links que la notícia porta:
Itinerari del ral·li modern (campionat estatal i català)
Itinerari del ral·li històric
http://www.rallycostabrava.com/
Llista d'inscrits completa

Com diu la frase feta: que Deu els perdoni perquè no saben el que es fan...

"En el pla general també es recull la cessió anticipada per part de l'expregoner i personatge conegut de Blanes, Joan Adell, d'uns terrenys de 22.000 m² al costat de la ciutat esportiva"

"Un altre dels projectes que han tingut molts endarreriments i problemes a la Selva és la piscina de Lloret, que ara s'intenta tirar endavant per fases."

Alguns ja tenen l'excusa perfecte per seguir lluint la mala llet permanent que els caracteritza..."L'empresa que ha gestionat les dues proves esportives sota la marca Challenge, Evolution, es va defensar ahir de les declaracions que la desvinculen de l'esdeveniment"
En aquesta web és on publiquen la nota de premsa en la seva totalitat, (suposo).
Al final hi ha una resenya com si qui l'hagi facilitat hagi estat Promotourist, pero crec que la nota de premsa és de l'Ajuntament:

"Detalles del contacto: Promotourist
Calaf 24
Barcelona
Tlf: 932419313
El usuario Promotourist lleva inscrito en nuestra web desde el Lunes, 19 Octubre 2009
Web"
http://www.promotourist.com

També hi ha aquesta professó de Santa Cristina però diuen que no és pas la nostra sinó la de Santa Cristina d'Aro

Imagen de la Procesión de las barcas de Santa Cristina d'AroPer ara no està disponible, ja no el BOP d'avui sinó ni tan sols l'accés ala pàgina del ddgi.cat (6.46h)
Demà m'ho miro...