escriu-me
My Photo

dissabte, 16 d’agost del 2008

Dissabte, 16 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquesta vesprada eclipse de lluna
(aquesta és d'aquesta nit passada)

i si podeu no us perdeu la setena medalla del dofí americà(al girar als 50m anava 7è, però el més gros és que cinc metres abans de l'arribada li treien un metre... i ha guanyat...)
==========================
==========================
==========================



==========================
==========================
==========================


Entre aquestes el blogg LA LLETRA BORDA que sota el títol "I AIXÒ NO TÉ CAP GRÀCIA" que dedica aquesta frase als autors de la pancarta"A Lloret, de turistes incívics els aguantem uns dies, però em temo que els autors de la pancarta els deuen suportar 365 dies a l'any.":





Ara ja no podrem dir que la Sra. Padilla mai parla be del Consistori lloretenc:"El vent va tombar també la bandera estatal del balcó de l'Ajuntament lloretenc. Tot i ser festa, va ser reposada al seu lloc."

L'article fa una loa del matrimoni Woevodsky com a "transformadors de Cap Roig en autèntic pòrtic d'una Costa Brava"
Espero que en els temps que corren ningú hi vegi una similitud amb els nous rics que ens visiten/compren i que avui hi són i demà qui lo sá...



Ja seria de circ o millor de jutjat de guàrdia que els qui han rebut aquesta distinció a Roses siguin els mateixos que els dimarts, aquí, ho deixen tot fet una cort de porcs; o n'haurem de donar la culpa a l'Ajuntament per no saber-los incentivar amb unes bones sancions... ?


Espero que el que aquí escriu el Sr. Páramo de Roses mai ho hagi d'escriure sobre aquest humil servidor, ni el Sr. Crespo, ni qualsevulla altri lloretenc...


No estic molt posat en els preus de pàgines web, però així pel broc gros he de dir que amb 1,8 milions algú s'hi pot fer més d'una torrada i fins i tot dues...!!!


Segur que si aquí es proposa ja surt algú dient que no es pot fer doncs podria considerar-se una competència deslleial a can Nito...
I com aquesta, es deixen de programar activitats amb la peregrina idea de que amb diners públics no pots crear diversió que creï competència a qui et paga impostos... (si no és així, corregiu-me si us plau...); (el senyor Nito, que jo sàpiga no hi té res a veure...)




Abans només trucaven a l'hora de la migdiada, ara inclús a l'hora de la primera becaina nocturna davant la tele.


Feu-hi una ullada, hi podreu trobar frases com aquesta: " La democràcia és un vehicle en el que ens gastem tants diners en reparacions, que segurament vol dir que hem de començar a pensar en el canvi. Cal refundar la democràcia."








L'Agenda
LLORET DE MAR
11.00. Visita guiada al cementiri modernista.
17.00. Visita guiada al Museu del Mar.
17.00 a 20.00. Pati de Ses Escoues. Exhibició de puntaires.
22.30. Plaça de la Vila. Sardanes amb la cobla La Principal del Llobregat.

BLANES
20.00. Convent. Concert del V Festival internacional de música El Convent. 21.00. Centre Catòlic. Sessió del II Festival de guitarra, amb Amor brujo, amb l'actuació del duet Ksenia Axelroud & Joan Benejam. 23.00. Mirador del Jardí botànic Mar i Murtra. Espectacle Duet de tenora i acordió, de Jordi Molina, amb Pere Pau Jiménez.
Festes del barri de Mas Cremat.
Fira d'artesania al passeig de la Mestrança.
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils.
20.00. Fundació Àngel Planells. Inauguració de l'exposició de Quico Estivill.
VI Festival de curtmetratges a la platja de Blanes, a partir de les 22.00. Avui, secció concurs ficció. 22.00. Plaça de l'Església. Actuació de la Casa de Andalucía de Blanes.

TOSSA DE MAR
9.00 a 10.00. Platja Gran. Tai-txi. 18.00 a 19.00. Platja Gran. Aeròbic.


Una bona reflexió, però que a lo millor s'hi podria afegir un "ni tant ni tant poc", tot i que qui firma l'article aposta 100% per aquesta Costa esBravada: "malgrat tot, val més cent vegades (una per cada any) una costa esbravada com aquesta que tenim que no pas una que en realitat no vam tenir mai."





Us recomano aquests dies agafar un creuer fins a Tossa i al passar per davant de cala Canyelles aixecar un xic la vista; i veureu al mig de la finca de can Juncadella un enorme conill insuflable posat al mig d'unes pistes de tenis (?) de relativa nova creació (cal recordar una vegada més que es tracte d'un espai, teòricament, enormement protegit).
Quan hi hagin els enjardinaments previstos i amb les respectives lluminàries a tota candela, en-rigueu-se de Versalles o pot-ser caldrà comparar-ho amb el mateix Manhattan, això, si el caprici de qui té diners per pagar-ho i permetre-s'ho, no hi acaba de trobar el què i ho deixa tot empantanegat com han fet els ucraïnesos que van comprar la casa del golf de cala Gran i que després de destrossar-la tota per dintre, l'han deixat en un estat deplorable i amb els jardins completament abandonats...