escriu-me
My Photo

dissabte, 17 de maig del 2008

Dissabte, 17 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Recordeu que avui:Festa del Comerç Just, a la plaça de l'Església. De 10.00 a 21.00. Parades de les associacions i jocs de comerç just.







Es un problema general d'arreu del país. La llei permet tancar el que és teu i no s'hi pot fer res (és una llei amb clares mancançes...).
Aquí parla de tanques cinegètiques tot i que la majoria de les que podem veure a les nostres contrades són filats normals i corrents (verd plastificat amb foradets ben petits), que no permeten la lliure circulació dels animals, amb el que això representa de pèrdua de biodiversitat; però que també representen un fort risc per a les persones en cas d'incendi.
De totes maneres això no té res a veure amb el tancament del GR92, camí que ha d'estar obert per ser públic.












El deixar els autocars en marxa i sense gent a dins és una practica que podem veure diàriament.
De vegades, l'excusa és que els motors funcionen millor prèviament escalfats; l'altra, la més concorreguda, és que l'aire condicionat/calefacció funcioni per quan arribin els clients.
Em sembla bé aquesta delicadesa en vers dels seus clients, però que facin el favor de escalfar o refredar el vehicle al menjador de casa seva i no als nassos de qui ho ha de patir cada dia...
Aquest hivern un conductor d'autocar em va agafar per la pitrera per recriminar-li, educadament, aquesta pràctica...!!!









S'hauria de mirar si a algun assassí no l'hi ha aplicat atenuant per ser la víctima la seva dona...



Ja trobo horrible anar de turista pel món degustant animals exòtics, quasi en perill d'extinció (l'armadillo a Guatemala...), que els mateixos nadius no mengen, per car i escàs ara o perquè mai l'han menjat, doncs imagineu-vos la gràcia que em fa veure els nostres turistes comprant i escopint amb fàstic, amb l'única finalitat de riure, formigues de Colòmbia o escorpins de Cambodge...