escriu-me
My Photo

dimecres, 25 de març del 2009

Dimecres, 25 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Les Alegries: Nova campanya de rajoles

Des de Les Alegries comencem una nova campanya de rajoles per les entitats de Lloret perquè aquest projecte que liderem es de tots i ens agradaria que totes les entitats tinguin el seu reco a la ermita.
Salut i Força Alegries!!!!
o
Salut, Força i Alegries ;-) ;-) ;-)

========================
========================
========================

L'afer José Luis BLANCO encara cueja:

AGENCIA ATLAS
Un atleta detiene a unos ladrones en Lloret de Mar

DIARIO SIGLO XXI
El atleta “cazaladrones”

ABC
José Luis Blanco, subcampeón de Europa y cazador de cacos



El sr. Arbó ens fa un extracte/homenatge de la biografia del sr. Paco "Hierbas" i en treu l'entrellat del mot, que ja li ve d'abans del 1974: "amb cinc boques per alimentar, va jugar amb foc en el camp de les herbes aromàtiques (maria, haixix o grifa)."

ans de comprar una mascota perquè no us passeu pel centre d'acolliment de Tossa, segur que hi trobeu l'animal adient pel que voleu.
N'hi ha de totes mides, races, sexes i edats; des del cadell fins al gos/gat ja adult; tots amb unes ganes terribles de tenir un amo...
I si la vostra intenció no és adoptar, aneu senzillament a fer-hi una visita, segur que us agradarà donar-lis un cop de mà als cuidadors i agafarun parell o tres de gossos i portar-los mitja horeta a fer un tom pels boscos de les rodalies.
Fareu quelcom per la vostra salut i per la d'aquestes pobres bestioles que un dia algú va decidir abandonar...


Rescaten un gos de les clavegueres de Roses
L'Ajuntament va haver de perforar un carrer on des de
feia deu dies se sentien els plors de l'animal





Us ho podeu ben creure; ho va explicar ahir ben gràficament el sr. O'Leary tal com podeu veure a la foto i aquest senyor sembla de fiar:



L'article parla del que ha fet Londres en aquest aspecte: "la mesura del tancament del centre no funciona en detriment del ciutadà, sinó a favor seu. Posa l'enorme riquesa de la ciutat en mans dels turistes, però la disfruten anglesos i estrangers. En aquest debat, Londres porta una dècada d'avançament."






No hi busqueu pas un consol ni una guia per a ben invertir els calers doncs és un article de correcció de "la memòria històrica" :
(...)Nostra Senyora de Rossell. Ja l'hem feta santa! La senyora de Rossell (...)




"El responsable de networking, o treball en xarxa, de la Jove Cambra, Óscar Cumí, va explicar que es preveu fer una altra trobada de característiques semblants a Lloret."



Quan diuen 6000 llits no volen pas dir 6000 persones: "El gerent de l'associació d'hostaleria i turisme Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, calcula que aquest esdeveniment comportarà l'arribada d'unes 1.200 persones, (entre 5.000 i 6.000 llits)"
Aquesta gent del golf amb això de posar les boles al forat són ben diferents de la resta dels mortals que fem servir normalment un llit per a dues persones, ells, els molt golfos, cada persona necessita diversos llits...

Acaba l'article amb una frase tant maca com real "Algú hauria de dir a l'emperador de la societat de consum que va despullat."

A iniciativa del eurodiputat d'Iniciativa han introduït una esmena a la llei que diu: "que les «festivitats culturals i tradicionals», si l'estat membre autoritza l'ús d'articles de pirotècnia al seu territori, «no estaran subjectes a les disposicions de la present directiva»."
A part de que odio els petards, l'introducció d'aquesta esmena pot suposar obrir les portes a que en un futur es deixi legislar a cada Estat pel tema de la tortura als animals, si és que mai es vol arribar a posar-hi ma...















Hi podeu veure el vídeo de la retirada











Projecte d’adequació dels Accessos i Entorns
del Jaciment Arqueològic del Turó Rodó a
Lloret de Mar, d’iniciativa municipal i redactat
pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de
La Selva



Ilham Karroum 300,00 €
Mohamed Louliai Lahkim 300,00 €
Ilham Karroum 300,00 €





Projecte d'Accés a la Urb. Font de Sant Llorenç, redactat per l'Enginyer de Camins, Canals i Ports, Sr. Martí Coromines i Blanch

Projecte de Renovació i millora de la xarxa de transport d'aigua potable des del bombeig de la Montgoda al dipòsit de Canyelles., redactat per l'Enginyer Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de l'empresa AQUALIA S.A

Plec de clàusules jurídiques administratives i econòmiques particulars, reguladores de l'autorització administrativa temporal per regentar i explotar l'espai destinat a bar del Centre d'Interpretació dels Fars de la Mediterrània