escriu-me
My Photo

dissabte, 29 de novembre del 2008

Dissabte, 29 de novembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Demà diumenge:Record, a la sala d'actes de l'ajuntament a les 13:00 en memòria del Germà Andreu, organitzat pels Escoltes de Montserrat, on faràn entrega al casal d'una placa. També hi seràn presents a la Missa de les 12:00
========================
========================
========================

La Marató
========================
========================
========================

Festa de l'esport lloretenc
El proper diumenge 30 de novembre celebrarem la 35ª edició de la Festa de l'esport lloretenc, on es lliuraran els premis i reconeixements als esportistes i entitats esportives locals.
L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a les 19.00 hores, serà presentat per Roger de Gràcia i amenitzat amb diverses actuacions.
(L'entrada d'accés a la graderia és gratuïta.)

Todo el gossso en un possso...!!!
El diari hi posa aquesta foto que adjunto amb un peu de foto que diu: "Imatge virtual de la futura piscina municipal de Lloret." i la veritat és que més que virtual el que em sembla és surrealista doncs mai s'ha dit, que jo sàpiga, que la piscina hagués d'anar davant l'Ajuntament...





A Rio tenen el Carnaval, a Argentina el Perito Moreno, a la Baixa California el pas de les balenes...però re és comparable a Blanes amb la seva destrossa anual de s'Abanell...
Vingui i gaudeixi-la !!!, i si si queda uns dies, fins hi tot té la possibilitat de veure-la dues vegades...!!!
L'únic però a aquest meravellós espectacle és que així com els altres són fenòmens naturals el de Blanes està provocat per la ma de l'home que ha situat un passeig on de tota la vida hi havia hagut platja...






Per molts anys Jordi...!!!

L'article 23 de la Declaració Universal dels Drets Humans diu: "Tota persona té dret al treball, (...) a igual salari per igual treball, (...) a una remuneració equitativa i satisfactòria que asseguri per a ell i la seva família una existència conforme amb la dignitat humana".

El sr. Millàs sota aquesta excusa del suplement del diari desenrotlle tota una teoria "A mesura que un avança pel suplement, es va adonant que és un suplement de luxe de mentida perquè també al luxe li ha arribat l'hora de la falsificació.", , però tot i que no deixa de ser interessant el que explica hi he trobat dues frases que em fan sospitar que aquest senyor tot i que escriu coses interessants i ho fa interessant-ment és un amargat: "A la portada hi ha una dama rossa amb un abric de pell i un gosset car en braços. El gos té cara de gilipolles" l'altra del mateix caire: "Però el fotògraf, es per on, és pobre. Es nota a la cara dels gossos (n'hi ha dos, però tots dos són gilipolles)."
Aquesta és la cara del g*** que trobe gilipollles els gossos...



A dalt posen 13 anys, aquí 10...sort que avui no hi ha B.O.P. sinó segur que allà ja surten amb la pena redimida...


Ara resulta que els temporals a part de ser de llevant o de garbí també poden ser "inesperats"...



Això ja em comença a semblar més raonable...


El senyor Colomer deu ser jove i quan diu : "A s'Abanell la metamorfosi és brutal, i on hi havia platja ara hi ha mar, i on hi havia passeig ja no hi queda res.", no s'en recorda que l'escola que ara te 100metres fins a mar, no fa pas tants anys, abans dels cúmuls de bestieses que s'hi han fet, tenia com a pati de joc la platja enganxada als seus murs. I sinó, mireu aquesta foto de fa uns dies com la corba natural, que tota platja fa, queda completament desfigurada per la ma de l'home:




No sé si això de la "internacionalització" vol ser la traducció d'allò de si "la muntanya no va a Moahoma, Mahoma els hi portarà l'esmorzar a casa..."


Si ja els espectacles que s'hi ofereixen no tenen absolutament res a veure amb casa nostre, de què hauríem d'estar neguitejats...


El filòsof Baudrillard va dibuixar amb una frase el cercle que uneix treball i consum: «L'individu alienat en el treball s'allibera en el consum»

Vergonyós...!!!
"El Consell d'Empreses Distribuïdores d'Alimentació de Catalunya va expressar ahir la seva «oposició rotunda» a aquesta mesura ja que entén que és una «ingerència en una activitat econòmica». Així mateix, CiU i PP també s'oposen a la mesura."
I no és ingerència a la meva economia que jo hagi de pagar per una cosa que no faig servir i que a sobre em degrada l'entorn...???