escriu-me
My Photo

dimecres, 7 de maig del 2008

Dimecres, 7 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret (

US EN RECORDEU? !!! Avui dimecres taula rodona al Romaní:

La Lletra Borda i Es Traginer organitzen una taula rodona que porta per títol "ESCRIURE NARRATIVA A LLORET. SOM UNA CIUTAT LITERÀRIA? avui dimecres, 7 maig, a les 21 hores, a la primera planta del Bar El Romaní (c. Sant Pere, 5 de Lloret de Mar) que aplegarà els escriptors locals que fan narració per analitzar com Lloret ha influït a les seves novel·les. L'acte comptarà amb la presència d'Albert Torras, Carles Arbó, Pere Roura i Carolina Crespo.


Aquest proper divendres: CINE-CLUB ADLER !!!

“LOS TESTIGOS”, una pel·lícula d’André Téchiné. Les témoins (França, 2007) 112 min, projecció en V.O.S.E.
Divendres, 9 de maig, 21:30h, Sala Palas Atenea, Carrer de Constantí Ribalaigua, 7
Sinopsi: Estiu de 1984. Manu arriba a Paris, on comparteix habitació d'hotel amb la seva germana, Julie. Adrien, un adinerat doctor d’uns cinquanta anys, el presentarà als seus amics, Sarah i Mehdi, una jove parella que acaba de tenir el seu primer fill. De sobte, l’epidèmia de la SIDA irromprà en les seves vides (i, de retruc, en les de tota una generació) per alterar l'ordenada tranquil·litat dels seus destins individuals.




Mireu quina proposta tant interessant.
Avui comença ( encara hi ha algunes places...!!!)

TALLER DE CUINA INTERCULTURAL
A la cuina de l’hotel Eugènia els dimecres de 15.15 a 16.45

Sessió 1: Dimecres 7 de maig: Taller de cuina marroquina

Sessió 2: Dimecres 14 de maig: Taller de cuina hindú

Sessió 3: Dimecres 21 de maig: Taller de cuina gambiana

Sessió 4: Dimecres 28 de maig: Taller de cuina sud-americana

Sessió 5: Dimecres 4 de juny: Taller de cuina catalana

Els assistents es poden apuntar a tantes sessions com vulguin, a tot el curs o per sessions, tenint en compte que hi ha un límit de 20 places per sessió.

El curs és GRATUÏT. Les sessions seran impartides per cuiners dels països d’origen de cada sessió que treballen i viuen a Lloret.

INSCRIPCIONS: AL DEPARTAMETN D’EDUCACIÓ (c/ St Pere nº36 1r pis)

O contactant amb Carles Bueno al tlf. 972 36 19 04 ( de 10 a 14 hores) o via mail a cbueno@lloret.cat



Aquesta ha estat una de les grans pors que he tingut en el tema de les privatitzacions del servei d'aigua quan m'he preguntat quin interès poden tenir en fomentar l'estalvi si es tracte d'empreses privades (Aqualia en el nostre cas) que el que volen és vendre i quan més millor.
Ja he explicat en alguna ocasió la frase preferida del meu parent enterrador, que cobrava a tant la "peça": "jo no vull pas mal a ningú, només feina de l'ofici..."





No solament s'han d'obrir aquestes franges (cosa que ja moltes urbanitzacions de Lloret hem fet), sinó que després s'han de mantenir i això també representa un bon "pico"...



No sé si aquí han fet mai un estudi i un pla local de joventut, per definir les polítiques juvenils, com el que el ple de l'Ajuntament de Lloret va aprovar dilluns; però veient aquesta notícia quasi que la reflexió coincideix amb el final de l'article: "quan el passotisme dels suposats beneficiaris és tan gran, és lògic caure en el desànim."


Males llengües diuen si el dinar el pagava el ministre Solbes a qui no li acaben de sortir el números amb la caixa de les pensions...



Avui el sr. Domènech em dedica aquestes línies i troba enigmàtic el que els correus tinguin com a nom grimmelgrimmel; la veritat és que l'enigma no és tal.
En Grimmel, que Déu tingui en el cel de les oques, era el nom del nostre gos i com que no obeïa gaire, sempre se l'havia de cridar per duplicat..
De totes maneres, si el que volia saber és el meu nom, li diré que em dic/diuen "seeet"... per servir-lo...






L'autor amb molt d'encert i veu una similitud amb el nyap de la regeneració de la sorra de s'Abanell...




No us sé dir on es desenvolupen aquestes jornades (crec que a Tarragona), doncs la notícia no ho posa.




La mateixa notícia en el DIARI de GIRONA parla de 250 intoxicats i aquí de 56. De vegades els del Diari de Girona li foten pel "broc gros", doncs ja diumenge passat parlaven de l'esfondrament d'una casa a Lloret quan pel que sembla només era que s'havia escantonat un xic una placa de guix d'un sostre...


Tothom s'espavila com pot; aquí ja fa temps vam treure el "Lloret vila esportiva"...




L'explicació del vot negatiu del representant d'Iniciativa, Toni Garcia, es va basar en que les enquestes per arribar a algunes de les conclusions del estudi no estaven fetes sobre una mostre ni aleatòria , ni suficient, doncs partien d'uns qüestionaris omplerts per la gent que freqüenta el Puntet en front dels 8.000 joves que té Lloret i que en principi seran els receptors de les polítiques que es facin.
Per la seva part la regidora de joventut, Maria Àntonia Batlle, no acceptar la qualificació de nyap que havia fet el representant de'Iniciativa, doncs segons va explicar, a part de la referida enquesta hi ha tot un treball darrera de agents socials (educadors, mediadors, tècnics en drogodependències o assessors del punt de salut jove) que no es pot menystenir.















Se m'ha fet tard!!! He tingut molts problemes amb el mailing, que encara no he pogut corregir.
Si tornant de veure el Madrid-Barça d'aquest vespre en el Mary, no és massa tard, em miraré la resta de mitjans, no sigui que hi sortim per quelcom de bo, dolent o regular i no ens en hagem assabentat.
Que tingueu un bon dia...