escriu-me
My Photo

dissabte, 6 de setembre del 2008

Dissabte, 6 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dissabte...!!!

El "Kulactiu Sa Caleta" i "Salmontes Ahumados"organitzen el festival"COSTA BRAVA REGGAE 2008"A la Roca d'en Maig, a partir de les 17:00 de la tarda i fins les 00:00 de la nit.
Els artistes són:
-TITO JUAMPE DJ de LLORET DE MAR (rotts,reggae)
-LA ELITE de LLORET DE MAR (hip-hop)
- KULTAMA DJ SOUND:vingut desde MADRID
- RAGGATTACK SOUND STATION: vinguts de terres gironines SALT
- SOWETO :el cap de cartel vinguts desde BARCELONA i que fan reggae i ska dels anys 60 i 70.

==========================

Desfilada de moda de les botigues de Lloret

==========================


==========================
==========================
==========================



Els grups de l'oposició de Lloret "PSC, ICV-EUIA, GRILL i ERC" em fan arribar aquesta nota:
"Malestar de l’oposició amb CIU, per les formes , en la convocatòria de la visita del conseller Huguet.

Els grups de l’oposició PSC, ICV-EUIA, GRILL i ERC, expressem el nostre malestar per la convocatòria, "una hora abans", de l’equip de govern de Lloret de Mar, per la visita del Conseller Huguet( visita programada des de dimarts passat amb l’Ajuntament) a Lloret de Mar i per l’exclusió de membres de l’oposició al dinar amb empresaris que esta previst fer avui mateix."
La veritat és que no entenc res...!!!
Segons la nota, i si així ho diuen, així deu ser, diu que els han avisat
"una hora abans", o sigui el divendres 5 a les 11.30h, però, en canvi, jo rebo de l'Ajuntament de Lloret, el dia abans, o sigui el dijous 4 a les 14.36h, aquest comunicat:
Bon dia,
Adjunto nota de premsa que ens ha fet arribar premsa de la Generalitat."

(...)"Més tard, el conseller es desplaçarà a la localitat de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, on a les 12:30 hores, té previst entrevistar-se amb el seu alcalde, Xavier Crespo, i reunir-se amb seu consistori.
Seguidament, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa visitarà el Museu del Mar i després mantindrà un dinar amb representants del sector comercial i turístic de la zona."
???...




Netegeu les armes...; que torni el "somatèn"...!!!


Oh mam, oh mam...!!!... el que costa omplir un diari...








ç




l'agenda:
LLORET DE MAR
Nit. Roca d'en Maig. Reggae de tito, Juanpe dj, La Elite, Kultama dj Sound, Raggattack Sound Station, Soweto, Dj Panda.
22.30. Plaça de la Vila. sardanes Audició d'estiu, amb la cobla Ciutat de Girona.
BLANES
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils.
Francesc Salt, la mirada del poble. Blanes a través d'un fotògraf per descobrir. Casa Saladrigas. Fins al 5 d'octubre. Instal·lació de Quiiko Estivill. Fundació Àngels Planells. Fins al 16 de setembre. Mostra de pintura del Fons d'Art. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 18 de setembre. Planeta Terra, concurs fotogràfic. Club Sant Jordi de Caixa Catalunya. Fins al 15 de setembre. Manualitats del curs 2007-08. Sala M. Luis García. Fins al dia 14.
TOSSA DE MAR
5a Campanya gastronòmica del cim-i-tomba. Restaurants: Capri, Castell Vell, El Portal, Fabrellas, L'Ajustada, Las Rías, Madrugada, Minerva, Pola, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia i Víctor. Fins al 30 de setembre.
VIDRERES
11.30. Plaça de l'Església. Cercavila infantil, amb l'espectacle Volta i volta, de la Cia. Xip Xap. 13.00. Pista del Casino. Concert Vermut, a càrrec d'A Contra Blues. 15.00. Baixos del pavelló. Torneig de ping pong. Fins a 14 anys. 16.00. Zona Mas Flassià. Cursa federada de ciclisme per circuit urbà. Zona Mas Flassià. Tot seguit, concentració a Can Moragas. Cursa popular infantil. 17.00. Davant del pavelló. Correbous. 18.00. Pavelló. Plantada gegantera.k Cercavila pels carrers del poble. 20.30. Carrer Sant Maurici. Xocolatada popular i focs d'artifici. Ball, a càrrec d'Àngel i Pol. 22.30. Carrers de la vila. Correfoc, a càrrec dels Senyors del Foc de Castelló d'Empúries. 23.30. Barraques. Concert jove, amb els grups Illinoise, Mojinos Escozíos, Rauxa i Fundación No hay Manera. 23.30. Pavelló. Plaça de l'Església. Nit Revival amb Los Pasantes. Tot seguit, ball de festa major, amb l'orquestra Marinada. Festa major. Nit. Barraques. Concert d'Illinoise.

Parla dels russos que tenim entre nosaltres i a fe que els coneix be, doncs la descripció que en fa del seu comportament es exacte del que jo veig a la casa del davant: "La casa del costat es va buidar al cap de deu dies. Ara, un matí per setmana, vénen uns homes a controlar la piscina. De tant en tant entren uns nois al jardí. Escombren una mica, posen adob, reguen alguna planta i després s'asseuen a fer un entrepà tranquil·lament, a parlar entre ells o per mòbil i a contemplar el mar." S'hi podria afegir que aquests suposats jardiners també són russos i no parlen ni una trista paraula ni de català, ni de castellà...



Se la dedico Sr. Jordi...



Us la poso sencera, doncs és curta; fa referència a la carta d'un "enteradillo"que acabava de viatjar a Noruega d'aquells que amb una setmana ja et parlen del PIB del país, la vaig posar fa uns dies, que deia que com que els noruecs són més alts, més guapos, rossos, cultivats i amb diners, que per això no tenen gossos i a resultes, els carrers són més nets i les faroles no estan rovellades doncs els cans no i pixen.
La resposta diu així: "
"Aquest estiu, com tants d'altres, he estat a Noruega, ja que per raons familiars hi estic arrelat.
Conec el país de nord a sud i d'est a oest i puc constatar que la presència de cans (Jack Russell, Golden Retriever, pastors escocesos…) a les llars d'aquest país escandinau és evident.
Crec que el nivell cultural, el respecte pel medi ambient i el civisme no han d'estar barallats amb la tinença d'animals de companyia. Encara més, el seu codi civil té tipificada una llei de protecció vers les mascotes. Tanmateix passa a Catalunya.
La diferència entre la netedat d'aquelles ciutats i les del nostre país no radica en el nombre de gossos, sinó en el civisme dels seus propietaris i que en aquelles latituds plou més sovint i amb més intensitat."













Per aquells que només hi veuen gamberros en els que ens visiten; ... com veieu també hi ha esportistes d'elit...