escriu-me
My Photo

dimecres, 17 de juny del 2009

Dimecres, 17 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

El circ amb animals malauradament es queda uns dies més...!!!
Sr. Crespo !!!, si us plau, prengui les regnes d'aquest assumpte i faci que aquest circ que ens visita aquests dies sigui per sempre el darrer espectacle amb animals que s'ofereix a la nostra vila.
Faci-ho pels animals si us plau !!!

Veig que també ofereixen "Visita el nostre ZOO", i la veritat és que l'altre dia vaig veure a l'entrada, fent cua, uns trenta nens petits acompanyats de les seves educadores i quasi que ploro...
Com es pot creure que la visita a uns animals engabiats o en uns receptables minúsculs, pot ser de profit per a l'educació d'aquests infants... !!!
Algú els va explicar com col·loquen dins el camió, pels trasllats, aquesta girafa de la foto...?; que la porten, amb el cap a fora...?;
o de genolls ???...
...de vergonya !!!




Segons d'on la tornin a treure serà allò de... des-vestir un Sant... o fins i tot tres !!!
No fora més assenyat donar-li vint euros al mar i que es busqui la vida ???



Us ho juro que jo ni cap dels lloretencs que vam anar a l'acte de Pinya de Rosa vam ser... però veient la "púrria" ecologista que s'hi va aplegar no us ha d'estranyar gens... ;-) ;-) :-)
De totes maneres jo començaria per preguntar al delegat de Medi Ambient de la Generalitat, n'Emili Santos, doncs se'l va veure molt nerviós tota l'estona...



"Ramos va assegurar que el PDB continuarà presentant-se a les eleccions. "No oblidem que el PDB va sorgir per culpa del govern socialista i comunista", va precisar.
El líder del PP, Celestino Lillo, també al govern, va assegurar que ell és "un regidor de proximitat" i que es troba bé en aquest equip"




Surt car de butxaca però principalment surt caríssim de salut...



"També agraeix que durant aquest temps s'hagi «preservat la seva intimitat, aconseguint, així, una més ràpida i correcta recuperació»"


Si ho fan al juliol pot ser un magnífic entreteniment pels turistes...



A casa com que som mig guiris, (de dos, un), tirem força de zaping amb la parabòlica i la veritat és que costa molt veure una serie estrangera on els protagonistes entrin en un bar i ja no diguem de la propaganda afegida: que si una Estrella o un Cacaolat o un caixer de BancCaixa o el supermercat Condis... ah! i tot ben cronometrat ...
Però no havien dit que aquest tipus de publicitat estava prohibida...???


"El format paper patirà, però crec que no tant com pot semblar. A la majoria de gent que té un bloc, si ara li ofereix publicar-lo en paper li diran tots que sí."


Tampoc cal anar tant lluny...
Pugeu a Canyelles d'octubre a febrer i al·lucinareu...





"Els interessats s’han d’apuntar en el Puntet. Els terminis ja són oberts i acaben en diferents dates: per als aparadors, el 10 de juliol, mentre que cartells i fotografia finalitzen el 3 de juliol."


Escoltar Rafael Sardà, membre de l’Associació Pinya de Rosa i Emili Santos, delegat de Medi Ambient, valorant la neteja del bosc AQUÍ

AQUÍ Escoltar Antoni Garcia, portaveu d'ICV
AQUÍ Escoltar Eduard Coloma, portaveu d'ERC
AQUÍ Escoltar, Romà Codina, alcalde accidental

“Esta Dirección General de Sostenibilidad de
la Costa y Del Mar ha resuelto
DESESTIMAR el recurso de alzada
interpuesto por la representación de D.
ALBERTO MORDOH, (cuyo último domicilio conocido es en
Lloret de Mar, Camí del Castell Sant Joan 7), contra la Resolución
del Servicio Provincial de Costas en Girona, de
fecha 24 de Agosto de 2006, que se confirma.




Avui no hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...