escriu-me
My Photo

dilluns, 30 de març del 2009

Dilluns, 30 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Voleu adoptar un gos ???

En el Centre d'Acolliment de Tossa hi trobareu gossos de totes les mides, races i edats; tots amb una cosa en comú:unes ganes enormes de tenir un amo !!!
Avui us presento aquests tres, doncs tot i que, com us dic, tots mereixen trobar casa, aquests tres per lo simpàtics que són no pot ser que passin una setmana més allà tancats...

Centre d'Acolliment de Tossa

I ja sabeu que encara que la vostra idea no sigui adoptar-ne cap, sempre us hi podeu acostar i manllevar-ne algun per fer una bonica passejada, fins i tot hi podeu portar el vostre si és que en teniu, i així treure a passejar per una estona aquests animals que la sort a la vida. per ara, els hi ha girat l'esquena.

No us en deixaran pas cap que no sigui de bon passejar i podeu triar o be portar-los lligats o si voleu us en deixaran algun dels acostumats a anar solts.

Centre d'Acolliment de Tossa

========================
========================
========================

Demà passat dimecres:
nova xerrada de planeta dones
a càrrec de na
Rosa Ribas i Vila
advocada feminista i lloretenca

========================
========================
========================

Aquest divendres dia 3:




Llegeixes l'article i estàs entre un "quin escàndol mare !!!", i un "tampoc n'hi ha per tant !!!"; llavors penses en què deu moure la ploma de qui ho escriu i descobreixes que parla des del partit: "Des de CiU seguim exigint respostes i reparacions del dany que s'ha causat al sector turístic de les comarques gironines. I que la directora del Patronat assumeixi que s'ha equivocat i que, si no plega, qui ha de tenir més seny i ha de vetllar pels interessos dels municipis de les comarques gironines la faci plegar. Per incompetent."

L'acte d'inauguració serà el 3 d'abril"


Aquest retall de la carta que us he posat ja per si sol mereixia una ullada, però del que volia fer esment és d'un altra detall, molt comú entre els usuaris de la prostitució, i és que quan dos coneguts coincideixen en un local d'aquests sempre s'excusen entre ells dient que no hi són pas per "anar de putes" sinó que és la darrera copa d'un sopar d'amics i que hi han anat per riure una estona i que mai hi havien estat abans. El mateix passa amb els preus d'aquest servei i qui firma la carta ho dissimula així: "La prostitució té unes tarifes, dic el que sento dir..."
o us puc ben assegurar que no en soc pas usuari d'aquest servei, i si ho sé és també perquè m'ho han explicat... ;-) ;-(








"Mentrestant, hi ha pacients i famílies que pateixen"

Feu-hi una ullada. Parla de l'espai que travessem sense gaire convicció quan anem a Girona i que aquests dies està preciós amb tots els cultius ja engegats; en aquests moments amb grans extensions de cultius grocs, (soja o naps ???).
Llàstima que els herbicides d'aquests darrers deu anys n'han quasi extingit el gall-galleret (rosella), el blauet...


Aquesta setmana jo en vaig fer servir una d'aquestes excuses per no reconèixer que se m'havien enganxat els llençols dos dies seguits: us vaig dir que l'ADSL no anava ni enrera. Us haguera pogut dir que era culpa d'un virus, però als que fem servir MAC ni aquesta excusa podem donar...
L'articulista diu que aquesta excusa juntament amb «
problemes familiars»són : "dues excuses, que administrades amb moderació, ens ha de permetre alliberar-nos de la pressió del compliment d'obligacions i terminis"




Projecte d’Accés a la Urb.
Font de Sant Llorenç, redactat per l’Enginyer
de Camins, Canals i Ports, Sr. Martí Coromines
i Blanch, per encàrrec municipal





ha ingressat al centre d’Acollida d’Animals a
la Selva, el gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 981098102147636, titularitat de
la Sra. Vitalie Suruceanu.
la persona propietària o posseïdora
disposa d’un termini de 20 dies per recuperar
la mascota i abonar prèviament les despeses
originades.
Transcorregut aquest termini si la persona propietària
o posseïdora no ha recollit l’animal,
aquest es considera abandonat i pot esser cedit,
acollit temporalment o adoptat.