escriu-me
My Photo

diumenge, 6 d’abril del 2008

Diumenge, 6 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Recordeu, avui a les 12h Jardins de Santa Clotilde. Concert de jazz a càrrec d'Andreu Martínez Project.








Aquesta vegada no ho dic jo, ho diu qui escriu l'article "Fa temps que existeix el temor que l'aeroport de Girona, que en sis anys ha multiplicat per deu el nombre de passatgers, pugui morir d'èxit" tot i que hi afegeix " però cada cop sembla més allunyat de la realitat"









Farien be capellans i bisbes d'arreu del país de treure a passejar el "Sant Cristu gros" reclamant pluja, doncs sembla que així serà i se'n podrien apuntar el "tantu"...



Me l'apunto...!!!







Protagonismes com aquests amb una qüestió humanitària fa que no puguis creure ni refiar de cap dels dos...


Interessant article que dóna solució a l'enviament de gran quantitat de fotos o un treball o qualsevulla cosa gran per internet...


L'haurem de fullejar per Sant Jordi...



País de delatores ( per Pilar Rahola )
Ser el chivato de la clase era tanto como convertirse en un apestado.
Desde bien pequeños supimos que no estaba bien señalar con el dedo y que ganarse el bien materno a costa de delatar al hermano era un sucio negocio.
Las administraciones tienden a pedir la delación pública, como forma de paliar la incapacidad de hacer el trabajo fiscalizador que les corresponde.
En el caso del agua, han pedido que los ciudadanos denuncien a los vecinos que riegan con manguera o que llenan piscinas
En cuestión de violencia de género, también se ha hecho, con más sordina, una petición parecida
Todo en aras, nos aseguran, de un mejor funcionamiento de la sociedad y de una corresponsabilidad ciudadana. Y, sin embargo, yo creo todo lo contrario. Creo que estamos traspasando fronteras muy delicadas, cuyo sacrilegio no nos conduce a una sociedad más eficiente, sino a una sociedad menos civilizada y menos libre.
Mai no negaré el flux d'idees que la senyora Rahola és capaç de comprimir en una sola frase, cosa a l'abast de molt pocs, ni el mèrit que té poder opinar amb criteri de quasi tot, però aquesta vegada no puc compartir el seu punt de vista; una cosa és dir "senyoreta en fulano ha copiat" i l'altra és dir " a cala Morisca hi estan fent una barbaritat"...; ella aquestes dos coses les posa al mateix sac... i aquest estiu quan vegi l'irresponsable que tira la cigarreta encesa per la finestra del cotxe el continuaré denunciant...



Cesc...!!! ... ja tens el teu ???



Ja no tan sols pel tema de la sequera... Un amic jardiner sempre em diu que el millor baròmetre per veure com està l'economia és el jardiner, doncs la gent a la que veu una vaca flaca on primer estalvia és en el jardí.


Feu-hi una ullada no us decebrà...!!!


Article molt dens (interessant), però que el que n'he tret, llegint-lo de pressa i corrents, és una justificació cap el no haver fet més dels governs convergents remarcant les contradiccions de l'actual tri-partit (amb el que predicaven des l'oposició), i els dedica aquestes darreres frases " Des del govern, els qui la practicaven ja l'han hagut de canviar. En el que sembla que ara estan embarcats és a fer que no es noti gaire."