escriu-me
My Photo

divendres, 4 de setembre de 2009

Divendres, 4 del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest divendres:

més info AQUÍ


=====================
=====================
=====================


Demà dissabte:

més info AQUÍ


=====================
=====================
=====================


La setmana que ve:

més info AQUÍ
Feu una ullada a l'article en si, diu coses ben interessants:

El nou Pla té com a objectiu:
***Ordenar el creixement urbanístic de la regió

***Protegir valors naturals, la connectivitat ecològica i els espais significatius d’interès paisatgístic i agrícola,

***Articular les propostes sobre el sistema ferroviari

***Assegurar l’accessibilitat per carretera

PDF del Pla AQUÍEns l'haurem de llegir amb cura aquest Pla...!!!

"Dissabte 12. Pavelló de Lloret
Primera semifinal (18.00 h): Sather Blanes - Lloret
Segona semifinal (20.00 h): SHUM Maçanet - Sidorme Hotels GEiEG
Diumenge 13. Pavelló de Blanes
Tercer i quart lloc (10.30 h)
Final (12.30 h)"
Cristóbal, perquè no t'ho vas a mirar... !!! En parlem demà... ;-) ;-) ;-)

No els enumera... (???)

En canvi en els nostres mai pro valorats súpers només hi trobareu pomes italianes, sud-africanes, xilenes... i amb una mica de sort camuflades delictivament dins d'una caixa on com a procedència diu Costa Brava...
L'article parla de les distintes plataformes Anti-MAT, però el sentit de tot l'article és perfectament aplicable a qualsevulla de les decisions que des d'un Ajuntament es poden prendre i no es prenen per por a entrar en una pseudo-contradicció amb lo que les directrius del partit marquen; i això tant afecta als equips de Govern com a l'oposició que de vegades no obre boca per por que els retreguin decisions o postures contradictòries de les direccions dels seus partits... I no parlo de la dignitat dels animals que a fe que es podria !!!
He vist que la benzinera del centre, (ara CEPSA, abans BP i antes CAMPSA), ha penjat un rètol de "fins a -8%"... alg és alg va dir un calp...


"Una estava situada entre la cala Treumal i la cala de Santa Cristina"

" la gasolinera il·legal Mas Cabanyes d'Aiguaviva Park construïda fa 20 anys en una zona verda, però sota l'empar municipal."

La Sra. Arpa insta a aixecar-nos contra el "panorama desolador" que representa la construcció de la sobredimensionada C-31, l'Anella de les Gavarres, els trèvols diamant enlairats, ponts i aqüeductes... sense parlar de la MAT o del TGV..." i llavors fa una reflexió que no per sentida deixa de ser necessària: "Si estimem la nostra terra, si el cor se'ns trenca quan veiem les destrosses sense sentit que estan patint els nostres paisatges, si ens preguntem indignats amb quin dret unes persones, encara que siguin polítics, poden destruir irremissiblement allò que és patrimoni de tots i ho ha de ser dels nostres fills; aleshores no podem perdre el temps."
Arribats aquí un no pot deixar de pensar per on pensen els polítics fer-nos passar la variant Lloret/autopista i si pensen dir-nos-ho el dia en que les màquines comencin les destrosses...
Carretera ben lluny de Sant Pere del Bosc!!!

El Sr. Fabrega no sembla tenir gaire comunió amb na Sra. Ruscalleda:
***"sense necessitat de viatjar ni al Japó de la Xina, hi ha gent que hem descobert les meduses, i n'he fruit, molt més abans que la primera dama de la cuina europea"
***"La Carme, seguin la petjada de la moda dietètica -una manera com altra d'empastifar el menjar amb consideracions gratuïtes..."
***No crec pas que els adinerats clients del seu restaurant..."

(...)i continua...
Em pregunto que li haurà posat al plat la Sra. de Sant Pol per tenir el Sr. Fàbrega tant content amb ella..."La mesura permet, d'una banda, estalviar diners als pares i, d'altra banda, fomenta la cultura del reciclatge entre els petits."
"La directora del Pere Torrent, Núria Ramos, afegeix que així els alumnes aprenen “a tenir cura” dels llibres"
"Segons la regidora d’Educació, Ester Olivé, “aquest és el primer curs en què totes les escoles reben subvenció de la Generalitat”""L'enfrontament amb la selecció valenciana serà diumenge al matí a Alacant."


ESCOLTAR Anna Viader, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vidreres AQUÍ
Es tracta d'un llarg article sobre aquesta problemàtica que per ara a Lloret hem sabut resoldre.
Sabut és que quan una papallona aleteja a Hong Kong a Cuba pateixen un huracà..., doncs això és el que ha passat amb el tema dels circs que fan servir animals: els lloretencs prohibint-lis l'entrada hem fet trontollar el govern de Mèxic...No hi he vist res que sembli fer per nosaltres, (avui el BOP més petit de l'any, 23 línies)


"El nou pou s'ubicarà al polígon S5/Blanes, de l'aqüífer de la Baixa Tordera, declarat especialment protegit pel Pla d'ordenació d'extraccions i declaració definitiva de sobreexplotació dels aqüífers de la Tordera Mitjana i de la Baixa Tordera."