escriu-me
My Photo

dimecres, 15 de juliol del 2009

Dimecres, 15 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquesta setmana:

=====================
=====================
=====================


=====================
Cinema a la Fresca 09
Divendres 17 de juliol a les 22.30h a Sa Caleta


=====================

Música als Jardins de Santa Clotilde 09

Diumenge a les 7h de la tarda; entrada gratuïta.

=====================
=====================
=====================

Com que ahir el resum va ser tan reduït avui hi he posat quelcom del que he trobat com més destacat del que parlaven ahir els diaris fent-nos referència... però EL PUNT continua donant problemes per entrar-hi .


"El 2004 els veïns de Lloret Residencial es van queixar i van reclamar millors accessos, ja que en aquells moments ja s'havien registrat dos morts en aquest punt."








A mi des de sempre m'han ensenyat de que no hi han duros a quatre pessetes i si a sobre es tracta de quelcom que t'has de posar a la boca... remiau !!!

És una resposta a les nombroses cartes que aquesta sra. Martín envia als mitjans sempre parlant contra el sexe i que ja us he posat més d'una vegada.
La carta acaba així:
"Senyora Maria dels Àngels, prou de donar arguments per la discriminació de lesbianes i gais. Si realment creu en l'amor del qual parla no prediqui l'odi."


De les dues dades del titular, la primera em serveix per ja fer-me allò que es diu la "pitxa un lio" doncs un dia et parlen d'un 8% de menys, l'altre d'un 12% i avui un 1,1% suposo que totes són veritat però que parlen de coses diferents i jo no ho sé veure...
Però la dada que cada vegada que surt em sobta són aquestes 5 tones de mercaderies en un mes. Cinc tones és el que reparteixen un parell de furgos grans o un camió petit en un matí, llavors jo em pregunto: i de què caram viuen aquelles naus immenses dedicades a mercaderies, com la que té l'empresa DHL, a l'entrada de l'aeroport a ma dreta ???


Que un rottweiler mossegui algú com va passar l'altra dia sí que és per fer-s'ho mirar i veure com i perquè tenia aquest gos el seu amo, però que jugant li trenqui les dents amb un cop de cap a qui juga amb ell es per fer-s'ho mirar qui d'això vol despendre'n quelcom que no és..."L'home va baixar el cap per acostar-se a l'animal i la bèstia, probablement per jugar, va saltar i li va clavar un cop de cap a la barbeta"

Per una vegada i sense que m'ho tingueu en compte estic totalment d'acord amb el polèmic sr. Soler fins i tot amb el remei que ell apunta: "Tot, sota la indulgent mirada de l'autoritat, que si ho fos de debò els castraria a tots perquè en una generació s'extingissin"; peró no als gossos com ell proposa sinó als polítics que fan les lleis i llavors no les compleixen ni les fan complir...





En EL PUNT tornen a tenir problemes amb el servidor.
A lo millor vosaltres hi teniu més sort, jo hi he pogut rescatar això:


"Van participar en el concurs d'icones de Lloret però no hi va haver sort..."



"Fa trenta-cinc anys es podia agafar el tren a Blanes i ser a Girona en menys de quaranta minuts, havent fet parada a totes les estacions. Avui no és un itinerari viable tot"



"Sobre la programació, Llorca no ha avançat més detalls, perquè assegura que la directora de programes, Anna Pascual, ho mantindrà en secret fins que ho tingui tot ben lligat. "

"Les entrades es poden reservar trucant al telèfon 687 481 022 o bé es poden comprar al casal el mateix dia de l’espectacle. El preu és de 5 euros."

"Després de la resposta de Blanes, el jove estudiant té previst trobar-se amb representants de Palafolls i Lloret."




Escoltar AQUÍ Josep Marigó, portaveu del PSC de Blanes







"Las próximas limpiezas se harán en Arenys de Mar (26 de julio), Santa Susanna (9 de agosto), Blanes-Sa Palomera (23 de agosto), Malgrat de Mar (6 de septiembre), Blanes-Sant Antoni (26 de septiembre) y Lloret de Mar (4 de octubre)."



Ai mare!!! que a aquesta pobre gent ningú els hi ha dit que hi ha crisis...





es nomena als funcionaris
de carrera d’aquesta corporació al Sr.
Ricard Busquets Martí, a la Sra. Rosa Maria
Domingo Martinez, al Sr. Ivan del Río Sánchez
i a la Sra. M. Inmaculada Albano Gil, per
ocupar 4 places d'administratiu


modificació de
l’ordenança fiscal número 313.06, reguladora
de la taxa per l’estacionament de vehicles de
tracció mecànica en les vies públiques municipals,


per infracció a normes regulades a l'Ordenança
Municipal de Control i Tinença d'animals
1823/2009 Lisandra Puente Gómez 60,10 €
1824/2009 Lisandra Puente Gómez 60,10 €




per infracció a normes
regulades a l'Ordenança Municipal de Control
i Tinença d'animals
Titular: José Berzal García
Import: 300,51 €







"S'estableix el límit de 3.000 euros com a import màxim que podrà fer-se efectiu mitjançant una targeta de crèdit o de dèbit amb relació al pagament de qualsevol deute tributari a favor de la hisenda de la Generalitat de Catalunya."