escriu-me
My Photo

dimarts, 14 de juliol del 2009

Dimarts, 14 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Us explico:
He començat com cada dia pel BOP i pel DOGC; i mentre, m'he posat la gravació del "bon dia, bona hora" d'ahir de "la nostra" ràdio...
Tot i que el nostre Regidor sr. Riera se'n ha sortit prou be, he trobat que el Sant que vestia no era el d'aquesta professó, així que m'ha anat pujant la "bilirrubina"...
Ja em perdonareu que avui l'edició sigui tant reduïda però se m'ha fet tard...



La notícia fa referència al filtre que l'Ajuntament ha posat per tal de que l'adreça des d'on jo enviava aquest resum de notícies a les adreces @lloret.cat sigui automàticament rebutjada pels ordinadors de l'Ajuntament.

Hi han les entrevistes al regidor de ICV sr. Toni Garcia i la rèplica del regidor de l'equip de govern Sr. Ignasi Riera sobre aquest tema.

El sr. Garcia es queixa de que no solament s'havia tallat la possibilitat de rebre aquest mail als treballadors municipals sinó també als grups de l'oposició.

Per la seva part el sr. Riera en defensa la mesura al·legant que el que havien fet era senzillament posar un filtre anti-Spam, i em sap greu esmenar-li la plana, però no és així, doncs a part de que en podríem parlar de si el meu mail es pot titllar de Spam o no, doncs li podria ensenyar uns quants mails, (no pocs), respostes als meus enviaments, on empleats municipals, a part de si els hi agrada més o menys la selecció de notícies o els comentaris, em fan referència a que els és de gran utilitat pel desenvolupament de la seva feina, però no solament d'empleats, també en tinc de regidors del seu grup en el Govern on a part de grans elogis i felicitacions em demanen si també ho puc enviar a tal amic/amiga o a tal familiar. Sr. Ignasi d'això jo no en diria SPAM.

Però és més, no és que s'hagi posat un filtre que rebutja els mails amb fotos, amb enllaços, amb publicitat, no, això ja existeix, i per cert funciona acceptablement be, aquí del que parlem és d'un filtre que rebutja expressament i concretament la meva adreça.
Jo respecto totes les consideracions que des de l'empresa es fan de limitar els usos de les eines de treball, les puc compartir o no, però no hi entro, i en aquest aspecte tal com li vaig fer saber al sr. Crespo en una reunió que vam tenir per parlar del problema, no penso saltar la "tanca" del darrera per fer arribar el mail als empleats municipals si els que governen la nau no ho volen, i a fe que oferiments de re-enviament des de dins n'he tingut, però, dit això, tampoc m'agrada que se'ns vulgui fer passar bou per bèstia grossa i considero que la mesura pressa no respon a cap criteri de productivitat doncs des del propi Ajuntament s'estan enviant als empleats municipals contínuament correus que no tenen res que veure amb la feina: el Butlletí Municipal, els actes institucionals, les festes dels barris, les exposicions....

Dit això, considero que la mesura tot i que a casa seva poden fer el que volen, (amb el consens dels treballadors i dels seus representants, seria lo lògic), penso que és una mesura que respon més a una censura cap a unes crítiques que no s'accepten, que a les excuses de productivitat que donen.

I ja que hi som parlem de la imparcialitat de la "nostra" ràdio.
Trobeu normal que si de mi parlen no em truquin per saber-ne el parer...???
Com tampoc van trucar, a mi o a qualsevulla membre de la Junta de l'Entitat de Conservació e Cala Canyelles el dia que en el Ple Municipal es discutien les modificacions puntuals dels plànols del POUM on en un 90% les modificacions que s'hi proposaven corresponien a demandes fetes des de la pròpia Urbanització, i que com que no reflectien lo parlat i es perdia l'única parcel·la d'equipaments en el nostre àmbit vaig tenir una sortida de to en el Ple que va provocar-ne la suspensió temporal del mateix i retirada del punt de l'ordre del dia.
Trobeu normal que des de la ràdio, l'endemà, tot i parlar del tema, no s'intentés saber que n'opinaven els interessats, en aquest cas els veïns de Cala Canyelles ???
O encara una altra... Fa uns dies em truquen de la radio per i volia fer una entrevista parlant de la neteja fora de termini de les franges perimetrals de les urbanitzacions, doncs una de les periodistes de la ràdio m'havia escoltat la intervenció que sobre aquest tema vaig fer en un acte de Pinya de Rosa.
Vam quedar per l'endemà per gravar-la per telèfon a les tres de la tarda, per posar-la el dia següent en el "Bon dia, bona hora" del matí. Era a Barcelona, faig mans i mànigues per ser a casa a l'hora convinguda i quina és la sorpresa quan la periodista em diu que no la podem gravar doncs no localitza el regidor de torn que l'endemà i en directe m'ha de contestar/trepitjar. Jo li faig veure la incoherència de l'explicació, i després d'insistir em grava.
Jo li explico la il·legalitat que representa fer els treballs de neteja fora dels terminis que marca la llei, (prohibició entre el 15 de març i 15 d'octubre), i que tot i que tenien un permís exprés de la Generalitat...patati, patatà...
Doncs be, l'entrevista mai s'ha emès... perquè ??? "qui lo sá"... O no van trobar al regidor; o el regidor de torn tot i tenir la meva gravació a disposició el dia abans no va trobar arguments; o no en tenia ganes...
Lo bo era que no feia cap falta posar-hi un regidor darrera que em contestés/trepitgés, però la nostra ràdio és així ...; li haurem de canviar el logo:

Ja em perdonareu el rotllo però havia de buidar el pap...







“Construcció d’una escola bressol a Vidreres”


"Projecte de Rehabilitació de paviments de la part vella del cementiri, d'iniciativa municipal i redactada per l'arquitecte Jaume COROMINAS i BLANCH, de l'empresa EP ENGINYERIA GRUP 7 S.L"

"Bases Tècniques de les obres de reparació i adequació del Paviment de la Pista Poliesportiva Exterior de l'escola Pere Torrent de Lloret de Mar, d'iniciativa municipal i redactat pels Serveis Tècnics Municipals"

Antonio, ya se te acabó el acompañar aquel buen chorizo con Pan blanco... ya ves, a partir de hoy Integral...!!!


Entre els premiats: "la guia Guide du Routard 2008 per aportar una informació cultural i pràctica sobre Catalunya i les seves marques turístiques. Aquesta guia és de gran acceptació per al públic francès."
Desconec el contingut de la Routard pel que fa a les nostres contrades, però en general és una guia força fluixa i per sobre de tot "xovinista" doncs en les seves recomanacions sempre tenen present el que hi hagi quelcom de francès, per exemple si l'amo d'un hotel és francès cap allà t'envien sense ponderar altres aspectes com neteja, soroll o preu...
Personalment m'agraden més les Lonely Planet però ja he dit altres vegades que pel que fa a la descripció de les nostres contrades, tret de Tossa, un zero...


A Lloret posin-se'n dos més... si us plau