escriu-me
My Photo

dimarts, 8 de juliol del 2008

Dimarts, 8 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Malauradament a la jove italiana l'han trobat morta a uns metres de can Saragossa; un bon pal per la seva família i amics! ( no en posaré cap notícia doncs a qualsevulla diari que agafeu o radio/tele que escolteu hi trobareu informació)

==================


Avui poso primer el DOGC doncs trobo que hi ha temes importants...!!!


No sé si els propietaris de la finca de Can Juncadella s'hi podran acollir a aquests ajuts doncs compleixen totes les normes: "sòl no urbanitzable del sistema costaner"; tot i que que veient el projecte de reforme de la casa dels masovers, en exposició publica aquesta setmana, un ja no sap si això de sòl no urbanitzable o sota protecció del Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner o PEIN serveix de quelcom.
Us adjunto la foto que figura en el projecte de com és avui i com serà demà si s'aprova aquesta llicència:


Aquest Pla és boníssim
Per fi algú s'en ha adonat que l'únic que val quelcom en aquesta vida és temps per viure-la...!!!

Potser no tenim avingudes de plàtans, però segur que a palmeres o moreres no ens guanyen...





Va dir que anava a comprar tabac...



Ja són ganes de voler titular el ple d'ahir d'aquesta manera...!!!
No passarà a l'historia com un dels plens més transcendentals del municipi, però tampoc s'el ha de conèixer per discutir la lluminària del Nadal...
Segurament els del DdG no van poder venir: la foto no és ni d'ahir doncs el regidor Valls ahir anava sense corbata...




Sempre s'hi ha de veure el costat positiu i aquest no és altra que: "UN DIA MENYS DE SOROLL I POL.lUCIÓ"...
Em sap greu pels qui us agrada...



Que vénen, que vénen ...!!!



La moció del PSC sobre "Pla de prevenció d'onades de calor sobre la salut"a ser aprovada per unanimitat; no així aquesta altra del mateix grup que feia referència: "A L’ELABORACIÓ I APROVACIÓ DE LES ORDENANCES REGULADORES DE SOROLL I VIBRACIONS I L’ELABORACIÓ DEL MAPA DE CAPACITAT ACÚSTICA DEL MUNICIPI "
Va ser desestimada pels vots contraris de CiU i PP; hi van votar a favor la resta de grups a l'oposició (PSC, ICV, GRILL i ERC).
Era una proposta que teòricament hagués pogut ser acceptada pel grup de CiU doncs el tema del soroll els preocupa i en aquest sentit ja han prés varies iniciatives des que estan al Govern, però en aquest cas van preferir votar-hi en contra i crec que el motiu de fondo era aquella màxima de que "a l'enemic ni aigua"..., per més que el regidor senyor Riera en va fer una bona i argumentada defensa del vot en contra.



A veure si al final tanta aigua, tanta aigua, en eixugaran el mar...!!!
Aviat Blanes serà més coneguda, per l'aigua, que Sant Hilari...






A lo millor és que a Barcelona no tenen mar, doncs si no és així no entenc perquè han de fer una instal.lació a 60km quan la matèria prima la tenen a tocar i que de per vida obligarà a bombejar l'aigua. Segurament es creuen que com que en el mapa Blanes és a dalt i Barcelona a baix l'aigua ja baixarà sola i amb bona pressió...!!!



Dijous 24 de juliol: El piano romàntic amb el pianista Mladen Colic, primer premi del Concurs d'Execució Musical Maria Canals
Dissabte 26 de juliol: La màgia de Piazzolla amb Libertango Quartet
Dissabte 2 d'agost: Jazz Sketches of groove amb Raynald Colom Quartet
Dissabte 9 d'agost: Gala Lírica Mozart per excel·lència amb Marta Mathéu (soprano), segon premi del Concurs de Cant Francesc Viñas 2008, acompanyada al piano per Ricardo Estrada
Dissabte 16 d'agost: Òpera versió concert de Giacomo Puccini, per l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell


'Agenda:
LLORET DE MAR
Col·lectiva de pintors de Lloret de Mar. Antic Sindicat. Fins al 30 de juliol. Dilluns tancat.

BLANES
Exposició poeticopictòrica de Serrano Bou. Casa Saladrigas. Fins al 16 d'agost. Mostra de pintura del Fons d'Art. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 18 de setembre. Pintura i escultura de Domènec Fita. Fundació Àngel Planells. Fins al 6 d'agost.
Jornades gastronòmiques del suquet de Sa Palomera de Blanes. Fins al 13 de juliol.

TOSSA DE MAR
Anar a fer tenda, exposició sobre els pescadors de l'Escala que anaven a pescar a Tossa i paraven la tenda a Cala Giverola i a Sa Palma (Sa Bauma). La Nau. Fins al 27 de juliol. Fotografies de Cuba d'Anaïs González i Àlex Colom. Casa de Cultura. Fins al 13 de juliol. Maquetes de vaixells d'Emili Colomé. La Nau. Fins al 29 de juliol.






Avui el Sr. Mariné ens fa una encesa defensa dels aliments transgènics: "Cal recordar que són fruit de processos que en el fons no són nous, simplement més precisos que la selecció tradicional de varietats de plantes i animals, i que els que hi ha al mercat i han estat avaluats són tan segurs com els aliments ordinaris equivalents."; el que passa és que portat de la bona fe o no, s'oblida de la part de la pel.licula on s'explica que aquestes llavors no són innòcues, atempten contra la bio-diversitat i que estan en mans de quasi una única multinacional que n'imposa els preus...







A les 7.00h dona aquest error; esperem que només sigui avui...


Avui, "tempus fugit", així que demà més...