escriu-me
My Photo

dimarts, 1 de setembre del 2009

Dimarts, primer de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

L’Oficina de Català de Lloret de Mar ja té a punt la inscripció per als cursos de català per a persones adultes

Lupa i més info AQUÍ

Les inscripcions es podran fer cada matí de 10 a 13.30 h i les tardes de dimarts i dijous, de 15.30 a 18 h, a l’Oficina de Català (edifici de l’Antic Sindicat: carrer de Sant Pere, 36, 1r pis).

Es pot obtenir més informació anant directament a l’Oficina de Català, a través del telèfon (972 36 18 34) o bé per correu electrònic (lloret@cpnl.cat). També es pot consultar al web de l’Ajuntament de Lloret de Mar (www.lloret.cat). Les places són limitades.

Cesca, amb els dits creuats i la boca petita, prometo aquest any venir...


"A Blanes, Girona, Barcelona o Lleida fa temps que aquest tipus d'espectacles itinerants no tenen cabuda.
Des d'AnimaNaturalis expliquen que la captivitat provoca comportaments obsessius, anormals i repetitius derivats dels danys mentals; l'automutilació produida per mossegades a la cua, les extremitats o colpejar-se contra la paret; l'apatia, l'agressivitat cap a objectes i persones; o la ingesta d'excrements; la deambulació en cercles de forma incessant; llepar repetitivament els barrots de les gàbies; balancejar-se endavant i endarrere; o girar el coll de manera antinatural."

En aquests moments estic escoltant el programa "Bon dia, bona hora" a Nova Ràdio Lloret on la regidora na Maria Àngels de la Torre s'acaba de comprometre a que durant la present legislatura no donaran cap més permís d'instal·lació al poble de circ que faci servir animals en els seus espectacles.
Des d'aquí felicito a l'equip de Govern per aquesta sensibilitat mostrada en vers un tema de maltractament pur i dur cap als animals.
Felicitats i gràcies
, (també a AnimaNaturalis i a tota la gent que amb el seu recolzament ho ha fet possible).

Arribats aquí fora bo que aquesta qüestió arribes al Ple per tal d'arbitrar l'ordenança que en consolidi aquesta sensibilitat fent-ho extensible a qualsevulla espectacle que utilitzi animals.

carles colomer


Quim, amb aquesta encertada reflexió més d'un et convidarà a cafè, ... però algun altre et servirà gin-tònic de garrafa...


"Aquest nou CAP s'anomenarà Centre de Salut doctor Benito, en honor a un reconegut metge lloretenc"

El Sr. Arbó desaconsella la reivindicació de la "Confederació d'Estats Lliures de la Costa Brava" i també la declaració d'independència de la "Comuna de Lloret" ;-) ;-) ;-)

"Lloret està finançant "amb diners públics un mitjà privat com el Canal Català, que només dóna veu a Crespo". I afegeix que si Lloret subvencionés un canal públic "hauria de donar veu a tots els grups polítics", cosa que "sembla no interessar a l'alcalde lloretenc""
Davant d'unes afirmacions d'aquest calibre crec que els lloretencs hauríem de tenir accés a veure de quines xifres estem parlant, doncs la possibilitat de tenir una tele pública hauria de ser una cosa ben desitjable i sobretot d'interès general.



La notícia no diu si aquesta decisió de Mango ha vingut forçada per l'obsessió de Lloret d'omplir els seus carrers de franquícies tal com s'explicava en el comunicat del nou Pla d'Usos Comercials" Si es confirma, aquesta sí que serà bona, fem un "Pla d'Usos Comercials" per fer venir turisme amb poder adquisitiu i les franquícies ens porten l'equip reserva...

""Els botiguers han disminuït els estocs i han contractat menys personal, tot això ajuda a quadrar els números", assegura Pimec"

"Aquest tipus d'establiment actualment representa el 5% del negoci del tèxtil."

La reflexió del Sr. Escudero es difícil de rebatre de totes maneres jo estic en que no es pot permetre un lloc de treball insà per culpa del plaer d'altri i això és el que passa en els locals públics on es fuma que els treballadors estan respirant contra la seva voluntat quelcom que mata...
"El que resulta més dubtós és sostenir que, amb la prohibició de fumar, haurien de tancar la meitat d'aquests establiments públics. L'experiència d'altres països diu que això no és cert."


El Sr. Trias l'endemà va preguntar com client "quant valdria recollir un vehicle i portar-lo a uns 3 quilòmetres. I he quedat sorprès que l´empresa Grues Puig em digui que val 50 euros", (el mateix recorregut que el del dia anterior i pel que la policia li va cobrar 103€). La pregunta d'aquest ciutadà en front dels euros de diferència és: "potser són per pagar el beure als esforçats agents"

N'hi dic impresentable per estalviar-me un renec, però de totes les vegenades que li he llegit a aquest "prohom", aquesta és una de les pitjors, (tot i que segur que és degut a que quasi sempre me'l salto...)"El gos -de mida reduïda- comença a bordar i córrer cap a mi, es diria que amb doloses intencions, si bé no vaig donar-li opció de confirmar-les: en lloc de preguntar-li què volia de mi, vaig etzibar-li una puntada al morro en la qual es resumien 20 anys jugant de defensa a Regional."
"En lloc de finalitzar aquí l'incident, l'amo em va recriminar de mala manera la meva conducta amb el seu millor amic (segur que no mentia: els que consideren el gos el millor amic de l'home, no solen tenir-ne cap més)"

El que jo em pregunto és quina mena d'amics deu tenir aquest ***
Crec que a partir d'avui us l'estalviaré...

Aquest és el seu careto.
Si el veieu, aneu amb compte... pot ser perillós






Fills i néts de pagesos que han viscut generacions i generacions de la terra i de comercialitzar els seus productes hagin engegat una iniciativa que es diu Xarxa de Llavors . Aquesta organització estatal promou l'intercanvi de llavors per preservar la biodiversitat agrícola, les varietats antigues i els productes autòctons.






"l’alcalde Josep Trias es mostra satisfet: “d’una perquè la temporada ha acabat amb la platja en condicions i de l’altre, perquè aquesta sorra permetrà afrontar els possibles temporals de la tardor-hivern amb més seguretat pel passeig."


Es tracta d'una entrevista al Sr. Llorca. A llegir !!!





Infractor: CARLOS GERARDO FERNÁNDEZ
MILLÁN
Data infracció: 29/04/2009
Adreça infracció: PJ JOSEP MARIA SERT
N.0001 Pis.3 Pta.6
Hora infracció: 12:25
Infracció: Infracció de l'art. 23 de l'OPVP. En
la data abans indicada així com el dia 16 de
febrer de 2009, l'inspector municipal va comprovar
l'existència d'un estenedor amb roba a
l'exterior de l'apartament 3r 6a del Passatge
Josep M. Sert, 1,


A la finca situada a Urb. Lloret Residencial,
parc. C-26, C/ Nicaragua 43 es realitzen
obres consistents en uns abocaments de terres
en la parcel.la, ocupant una zona d’uns 400 m2
i una alçada sobre el nivell natural del terreny
en el punt més desfavorable, d’uns 5 m2, sense
llicència municipal.
responsable de la infracció NOEMI
SANCHEZ AGUILERA, en qualitat de
promotor.