escriu-me
My Photo

diumenge, 13 de gener de 2008

Diumenge, 13 de gener del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

En el Punt Diari estan per senyalitzar les senyoretes que fumen:Pot ser que ens ho fem mirar, doncs que hi hagi una desviació de pocs punts passi, però d'un percentatge de menys de la meitat és escandalós.
De la recriminació no ens hem podem escapar ningú, però les autoritats (municipals/comarcals) haurien d'incrementar, els mitjans, la informació i el control de les empreses encarregades de fer-ne la recollida i gestió, doncs moltes vegades en aquestes prima el factor econòmic sobre el mediambiental i prefereixen tirar tot a l'abocador si el que haurien de separar no els és rendible econòmicament ( en el cas del cartró és flagrant).
De vegades, i sempre des de l'ignorància, hi han xifres que em xoquen i a la relació de subvencionats i figura aquesta que m'ha cridat l'atenció: "l'Associació per a la Difusió del Jazz a Girona (12.000 euros)"
No sé perquè el cor em diu que hi ha al menys cent coses amb el mateix dret però que no tenen cap possibilitat de finançament si no és pidolant i a la fi i al cap el jazz és un espectacle que sempre pot fer pagar entrada...


De vegades un té la sensació de que no és així, però la Sra. Tura té raó, el mon està molt malament...


Si us plau Srs. Notaris de la demarcació, aixequin acta d'aquesta afirmació i portin-la a qui tingui autoritat per fer-ne quelcom...!!!
A l'edició paper d'avui diumenge i podeu trovar tots aquests articles relacionats amb el tema:

Les sancions a Girona, a prop del centenar
1.228 no fumadors morts cada any pel tabac
Els locals petits, lliures de fum
«Aquesta llei és molt incoherent»
«La patata calenta, per als empresaris»
«O tots moros o tots cristians»

En aquest hi ha diferents opinions de bars, restaurants i estancs de la província com és ara aquest:
ESTANC JOAN BERTRAN (LLORET DE MAR).
El responsable diu que amb la propaganda mediàtica del principi es pensaven que seria un drama i es van preocupar força, però que al final no els ha afectat tant. Assegura que les vendes s'han mantingut i fins i tot han pujat lleument, com cada any. Però també deixa clar que ells treballen amb molts turistes, i això els afavoreix.
Jo tenia un parent enterra-morts que no volia cap mal a ningú, només volia feina de l'ofici...

I mentre tant aquí amb un 50% ningú diu ni mu...Mentre doni beneficis no passa res...
Menys mal que no tot el que passa sota el paraigües d'en Súper-Zarco és dolent... o serà perquè només es l'1 per cent?...


La primera cosa que penso és quants han estat morts i el judici era equivocat i la segona és qui li retorna a aquest noi els 21 anys de vida que ha passat a la presó...
Sempre és mil vegades preferible un assassí al carrer que un innocent tancat.

Deu els deixa anar i ells s'ajunten...
La veritat és que en Super-Zarco li ha agafat el relleu en els mitjans i en el neo-colionalisme...