escriu-me
My Photo

diumenge, 4 de maig del 2008

Diumenge, 4 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret



ç


A Lloret l'Ajuntament ja en va encarregar un (2006?) i a resultes d'aquest, s'ha aprovat en el pressupost d'enguany una partida d'uns 60.000€per la construcció d'un repetidor a la zona de Serra Brava que agafant la senyal de la Mare de Deu del Mon donarà cobertura a la zona compresa entre Canyelles i la mateixa Serra Brava (encara que pugui semblar impossible molts dels habitants d'aquesta zona no han vist mai ni Polònia, ni Operación Triunfo, ni l'Eva, ni l'Anna...).
Els diners hi són, ara ja només falta arribar a temps per poder veure les olimpíades...!!!


Estic totalment d'acord amb l'autora tot i que em sap greu que la carta estigui dirigida i focalitzada cap al regidor Sr. Pardo de qui em consta una principal sensibilitat cap als temes ambientals.



He agafat el tros de l'article on el Sr. Valls, amb el cor a la ma, descriu lo be que va estar la festa (a la que un servidor amb molt de greu no l'hi va ser possible assistir-hi), però hi ha altres parts de l'article on, com a bon lloretenc, menteix més que respira:
(...) es podria pensar que la meva vida és una farra continuada. Res més aliè a la realitat.
(...) faig vida d'anacoreta o gairebé;
(...) cada dia vaig a dormir com les gallines
(...) quan travessàvem Lloret camí de casa...

Jo en tinc la prova de que aquestes frases no són veritat amb una bonica foto a la sortida d'un sopar de feina, fent un brindis (no l'ensenyo doncs també hi surt la meva senyora i ella sí que normalment va a dormir com les gallines), amb un rellotge darrera marcant, no les hores petites, sinó les mitjanes (tot i que una flor no fa estiu, ni una rosa un cavaller...).
El que ara no sé és si l'autor, de segon es diu Roca o Méndez...!!!











Les guerres ja no es lliuren al Parlament, a l'Ajuntament o a la Tele; lo nou, lo més inn, es llençar-se els guants mitjançant els bloggs.
Ahir era l'alcalde de Mataró demanant la dimissió de la televisiva Terribas des del seu blogg i avui el blanenc Puig contestant la provocació del socialista Ferran des dels respectius bloggs...
Aquest fenomen dels bloggs cada vegada va a més; qui més qui menys que te quelcom que fer públic se'n munta un o treu el cap a Facebook; a La Vanguardia Digital la secció dedicada als bloggs dels col.laboradors ocupa ja un 40% del que és la pàgina d'inici.

====================
Se m'ha fet tard...fins demà doncs...

====================