escriu-me
My Photo

diumenge, 29 de juny del 2008

Sant Pere, diumenge, 29 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (

Felicitas a tots els Pere, les Petra, els Pau i els Pol

==========================


Avui diumenge: FUTBOL

La Penya Barcelonista de Lloretes juga el ser o no ser de pujar de categoria contra els nyerros de Les Planes. Depenen d'ells mateixos, però només els hi val guanyar.
Camp de futbol del Molí a les 7.30h

Vinga Rafa que son nostres...!!!


Foto facilitada per Xavier Rotllan



"http://www.fotodenuncia.greenpeace.es"
Una persona ha penjat una imatge coneguda del passeig de Blanes malmès per les onades, denunciant que l'acció de l'home ha tret espai al mar
Una altra fotografia mostra les aigües residuals que la riera de Tossa aboca al mar

Vinga posem targeta a la càmera i sortim a fer fotos que motius en trobarem de sobres i no hem d'oblidar fotografiar els llocs bonics que també en son i molts... Aquestes ultimes les podeu fer arribar al blogg lloretenc: http://www.capsadefotos.blogspot.com/


S'em fa tard i els articles del Sr. Oriol de vegades requereixen temps per compendrels i més si ens parla del "concepte del "continu" aristotèlic, "parts posades fora de parts, infinites en acte, però no en potència"" i sort encara que aquesta frase no ens la posa en llatí com amenaça; tot i això el ja ho comprèn que no hi arribem:
"és una perla més d'una filosofia escolàstica, inútil com totes les coses sàvies, i que ara, en el temps dels ignorants, ningú no sap ni que hagi existit."





d'ahir dissabte d'aquest diari:





És un article amb el rerafons de la variant de la Bisbal, però ja que Lloret, d'aquí a quatre dies, de debats com aquest n'haurem de tenir i forces, em sembla molt adient el que aquest article aporta.


De sempre m'ha semblat que els metges tenen la mà massa lleugera a l'hora de receptar radiografies; però per contra sembla que si no te les recepte no sigui un bon metge...
En el mig segurament hi trobaríem l'equilibri...




L'agenda:
LLORET
(no en diuen res...)
BLANES
18.00. Passeig de Mar. XIX Concurs de colles sardanistes.
11.00 a les 22.00. Passeig de la Mestrança (Passeig de Mar). Fira de degustació i venda de productes Blanestast.
Jornades gastronòmiques del suquet de Sa Palomera de Blanes. Fins al 13 de juliol.
Pintures de Jaume Arisa. Galeria L'Arcada. Fins al 3 de juliol.
TOSSA DE MAR
Festa major. 12.00. Església. Festa de Sant Pere. Ofici solemne amb acompanyament d'orquestra i processó a la Platja Gran. 13.30. Plaça de l'Església. Audició de sardanes. 18.00. Posseig de Mn. Cinto Verdaguer. Audició de sardanes. 20.00. Sala d'Exposicions de l'Edifici la Nau. Inauguració de l'exposició de maquetes de vaixells. 20.30. Plaça d'Espanya. Concert de cant coral a càrrec de Rosall School Chapel Choir. 00.00. Passeig de Mar. Ball de festa major, a càrrec de la l'orquestra Cadaqués.
VIDRERES
13.00. Biblioteca Municipal Joan Rigau. Inauguració del nou edifici de la biblioteca a càrrec del conseller Tresserras. A continuació, cercavila i aperitiu per a tothom.
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Ball per a la gent gran, amb l'actuació del duet Family.


A la conclusió final deixa ben clar que totes les platges son nudistes o tèxtils: "En béns de domini públic natural, com són les platges, no es pot obligar ningú a anar vestit o despullat, és per això que totes les platges són lliures i tothom pot prendre el sol amb la quantitat de roba que vulgui o prescindir-ne si es vol"






Versió reduïda doncs he d'anar a ajudar la meva neboda, ... està de mudances
Que tingueu un bon diumenge i recordeu-se de felicitar als Pere, les Petra, els Pau i els Pol...!!!