escriu-me
My Photo

dimecres, 13 de gener del 2010

Dimecres, 13 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Ahir
a Lloret !!!

Presentació pública del projecte TramTordera

EL TREN-TRAMVIA ENTRE PALAFOLLS, BLANES I LLORET



Sala plena de gom a gom com en les grans ocasions (la foto està feta just al començar, i a les cadires buides i als laterals i manquen els que les obligacions no els permeten arribar amb puntualitat i que després de la seva incorporació mostraven una sala de Plens de les de les grans ocasions).

Presentació de l'acte a càrrec d'en Jordi Palaudelmàs, membre de SOS Lloret, en representació de les entitats convocants, les signants del "Manifest de Novembre"

Exposició antològica i impecable d'en Víctor Catalan que durant una hora i mitja va exposar el seu treball fent caure les babaies a tots els assistents, (rectifico lo de tots doncs n'hi va haver un, el sr. Breix, al que l'exposició no va agradar, en l'excepció està la norma).
Va començar explicant la problemàtica específica de la zona sempre entenent el conglomerat Lloret-Blanes com una mancomunitat de prop de 100.000 habitants i no com un 40.000 més 40.000 que no beneficia a ningú.
Va exposar les dades on es reflectien que només un 8% de la població utilitza el transport públic en front de la mitjana del 30% a Catalunya
Va explicar com són els tramvies d'avui en dia, res a veure amb la imatge obsoleta dels tramvies del segle passat, explicant-ne les avantatges com la velocitat, el poc consum energètic, la nul.la contaminació, la rapidesa i facilitat d'accés, la capacitat, la seguretat, la rendibilitat cost/km...
Llavors va centrar-se en el territori i en va explicar ajudat d'un muntatge sublim sobre imatges del Google retocades per dibuixar-hi el recorregut acompanyat de tota mena d'imatges virtuals, (una passada de treball que ja voldríem ens hagués ofert el nostre Ajuntament a l'hora d'avalar el projecte de prolongació de l'autopista).
Aquest trajecte que començaria a Palafolls per acabar al barri del Moli incorpora la novetat de a part de mantenir desdoblada íntegrament pel trafic la carretera des de la rotonda de Frigorífics Ros de Blanes fins a Santa Clotilde, a Blanes entra per les naus cap a l'estació per baixar fins en marc i pujant pel casc antic anar a sortir quasi be a l'entrada de l'hospital comarcal...
Una de les coses que el fan més atractiu és el temps que tarda del centre de Blanes al centre de Lloret: 12 minuts. (aneu-hi amb autobús i compareu !!! )
Una estimació del volum de passatgers que pot arribar a portar dos anys després de la seva instal·lació els càlculs diuen uns 3.300.000...
En fi, per no aburrir-vos més dir que si a l'entrada haguessin venut tramvies segur que tots ens en comprem mitja dotzena...
Gracies Victor !!!

Tot i que com us dic la sala estava plena de gom a gom hi vaig trobar a faltar gent concreta:
L'equip de Govern municipal estava ben representat pel regidor Riera, però en canvi no hi havia ni el sr. Crespo ni cap dels altres regidors que per una ocasió així se'ls esperava. Potser com a disculpa per ells, val a dir que en Víctor s'havia reunit prèviament amb el srs. Crespo, Valls, Riera i Olivé doncs el cuc de conèixer de primera ma i abans que ningú el projecte havia fet treure de sota les pedres el temps necessari per la trobada...
Dels regidors de l'oposició només el sr. Coloma de ERC hi era present i a fe que li va agradar, (estava assegut a primera fila acompanyat pel diputat blanenc Joan Puig que també en va mostrar el seu recolzament al projecte presentat; també hi havia el sr. Orobitg candidat a substituir com a cap de llista de ERC al sr. Coloma en les properes eleccions.
Iniciativa ja havia donat suport previ al projecte doncs en coneixia el contingut per una presentació que en Víctor en va fer a la seva seu a Blanes i de la que em consta que hi havia representació lloretenca.
En Quim Teixidor del GRILL tampoc hi era, així com tampoc cap dels dos del Partit Popular:
Però lo més estrany, al meu entendre, va ser la nul·la assistència de cap representant dels regidors socialistes, l'explicació del perquè a lo millor és la mateixa que va fer que el projecte del carril bus sortís per art de bibibirloque dels calaixos del sr. Nadal cinc minuts després de que l'Ajuntament de Blanes donés unànime suport al projecte del TramTordera, i per això també a lo millor el mal perdre del sr. Breix al final de l'acte... ;-)


CONCLUSSiÓ: El projecte TRAMTORDERA podria ser una solució 100% efectiva per pacificar el transit entre Lloret i Blanes, la qual cosa porta a posar en seriosa dubte de què cony serveix la carretera de Sant Pere que ens volen vendre...!!!

=====================
=====================
=====================



Avui dimecres:


=====================
=====================
=====================




CURSOS 2010

TALLER DE BALL NOVETAT
Funky, hip-hop, líric...
A càrrec de Nadia
Inici: 25 de gener
Durada: 10 sessions.
Horari: dilluns i dijous de 7 a 8 de la tarda a El Puntet.
Preu:18.50 € / 14€ amb el carnet jove.


TALLER DE MASSATGE
Inici: 27 de gener
A càrrec de Paco Martin
Durada: 9 sessions
Horari: dimecres de 8 a 10 vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb el carnet jove


CURS DE PHOTOSHOP I
Inici: 1 de febrer
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 7 sessions
Horari: Dilluns de 8 a 10 del vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb el carnet jove


CURS DE PHOTOSHOP II NOVETAT
Imprescindible haver fet el primer nivell.
Inici: 12 d’abril
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 5 sessions
Horari: Dilluns de 8 a 10 del vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb carnet jove

CURS DE FOTOGRAFIA
Inici: 7 d’abril
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 5 sessions
Horari: 2 dimecres de 8 a 10 del vespre i dos dissabtes matí a concretar). AL Puntet de Fenals
Preu: 18.50 € / 14€ amb carnet jove


CURS DE MONITORS D’ACTIVITATS EN EL LLEURE INFANTIL I JUVENIL
A càrrec de l’escola Galligants
Del 27 de març al 5 d’abril
Requisits: 18 anys.
Preu: 300 Euros (inclou estada 4 dies en casa colònies)


CURS D’SKATE NOVETAT
20 i 27 de febrer
A càrrec dels Pro-skaters Cristian Sánchez i Massoti.
Horari: de 10 a 2 del matí.
A la pista d’skate
Preu :18.50 € /14€ amb carnet jove
Cas d'omplir-lo, se'n realitzaria un altre a continuació.


CURS DE CUINA JOVE
Cuina ràpida senzilla i bona
20, 27 de febrer, 6, 13 i 20 de març i 7 14 i 21 d'abril.
A càrrec de Jordi Austrich
Horari: Dissabtes de 5 a 7 de la tarda.
A l’Hotel Don Juan
Preu :18.50 € /14€ amb carnet jove


=====================
=====================
=====================

REGALS de REIS !!!
si ja has fet el pas, cuida'l



i sobretot, no l'abandonis !!!






"Blanes fins i tot ha reservat en el seu Pla General aquesta possibilitat"

La presentació del projecte es va fer
a la sala de plens de Lloret.
carles colomer







La muralla de Tossa amb la torre de Joanàs damunt la penya.
carles colomer



"Segons la normativa, els participants han de ser més grans de 16 anys i hauran de portar un Cd amb la cançó que volen presentar i un altre Cd amb un enregistrament propi."


Hi ha una dada que no acabo de veure doncs parla d'un benefici de 18 milions per uns ingressos de 39 o sigui quasi un 50%...
O és un miracle, o no s'expliquen prou be o jo no ho entenc que també és possible...

"Aquest any les instal·lacions de Vilobí d'Onyar han ingressat 39,09 milions i l'any que ve se'n preveuen 40,43"

No sé si aconseguiran atreure ingents quantitats de barbuts, però per ara ja han sortit al diari...

Imatge d'una de les postals promocionals,
amb el lema "si veniu barbuts entreu gratis"




Ashley Greene canvia el biquini pel 'bodypainting'

Si la cosa qualla... ai mare !!! quin estiu ens espera... !!!





A l'article detallen les postures dels equips de Govern de les principals poblacions gironines:
XAVIER CRESPO.-alcalde de lloret de mar
«Fa temps exigim que els empadronats s'impliquin més amb el territori i fem també un seguiment dels habitatges. Els alcaldes ens trobem sols i cal més implicació dels estaments»
"Ajuntaments com ara Girona, Roses, Lloret i Palafrugell controlen que tothom que s'empadroni tingui un habitatge on viure als seus municipis"


El sr. Domènech parla de "l'obra de Miquel Pairolí, Cera" i de "L'home dels pijames de seda, de Màrius Carol,"



He mirat si aquí ho explicaven millor això de vendre 10 i guanyar-ne 5 però El Punt no dona aquestes xifres sinó que posa l'accent en AENA: "AENA va tancar el 2009 amb unes pèrdues globals de gairebé 433 milions, 300 dels quals corresponents a l'aeroport de Barajas."



La carta del sr. Ainaga torna a insistir en aquell argument de que ell no esta ni a favor ni en contra dels toros però que hi ha coses més importants i aquesta és l'excusa perfecte pels que mai fan res doncs sempre hi ha quelcom de pitjor a què dedicar la mirada.En aquest cas ell apunta a uns fets que també són importants i sobre els quals també cal reflexionar, sí senyor, però sense menysprear la tortura que representa les curses de braus.
Ell ho veu així:
"vull dir a les persones que estan en contra del toros: ¿saben quants animals queden ferits pels caçadors i moren dessagnats?, ¿saben quants caçadors maten animals només pel simple fet de penjar el cap dissecat al saló de casa seva? Això sí que és un problema."







"Les classes de català en línia presenten dues modalitats. Es poden cursar per lliure o seguint les directrius d'un tutor."







“Tenemos que tomarnos esta plaga como una prueba porque ha sido la primera del siglo XXI. Lo peor está por venir”, cuenta Salvador Macip, médico e investigador en el campo de la biomedicina.
Recordem que Salvador Macip és fill de Blanes






"està previst que aquest any la Diputació de Girona i la Generalitat, entre altres administracions i entitats, impulsin noves botigues a Palamós, Figueres, Salt i Lloret de Mar."



Com en tantes vegades s'han tornat a dormir. (6.39h) Encara tenen penjat el BOP d'ahir.
Demà, si ja s'han despertat em miro els dos...




En la relació de places de Funcionaris es va ometre, per error, les dades següents:
11.- Escala d'Administració Especial
Subescala a). Tècnica
Tècnic Superior/Arquitecte Superior
Una plaça. N.Pr. A1 - C.D. 24
Concurs-Oposició.


- Ampliació del port pesquer de Blanes, a la UTE SCRINSER, SA, SACYR, SA i
TAU ICESA, SA, per l’import de 19.598.752,03 euros, sense IVA, i pel procediment
obert subjecte a regulació harmonitzada.