escriu-me
My Photo

diumenge, 12 d’abril del 2009

Pasqua, 12 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




Completament d'acord..."El responsable de Medi Ambient de la secció local d'ICV, Pep Rodríguez afegeix que la creació d'un PEIN no significaria la supressió del manteniment per part dels membres sinó que seria una "col·laboració" entre la societat civil i l'administració pública. "No és un pla de l'un contra l'altre""



"Amb 133.500 euros, les famílies que tenen fills a les llars d'infants municipals, haurien tingut gratuïta la quota que paguen per als seus fills durant més de dos anys."

Quasi mai us poso ni successos, robatoris, accidents o actuacions policials..., però "La Campana" és "La Campana"...
A la meva joventut n'havia arribat a sortir "a hombros", (com els toreros), però no per cap mèrit especial, sinó per l'impossibilitat de fer-ho pels meus peus després de catorze sangries... "El jovent són/érem... així..."



"Els establiments ofereixen menús personalitzats a partir d'aquests plats, es podran degustar fins al 12 de setembre d'aquest any."




Els meteoròlegs de la tele s'han ben lluït aquests dies.
Tots ens podem equivocar, el problema d'ells és quasi com els dels metges que les seves equivocacions produeixen danys sense solució.
Van pronosticar que cauria la de Sant Quintín i no va ser així i ja prou que amb la crisi la gent es reté com perquè a sobre els diguin que plourà mai vist...
Suggereixo que per a properes edicions de vacances tanquin als homes del temps quinze dies abans amb pany i furriac, a excepció de si hi ha risc de catàstrofe; viurem tots molt millor i per lo menys els del ram de l'hostaleria s'estalviaran de cagar-se amb la mare dels televisius per reclamar-ne directament, si s'escau, els danys a Nostre Senyor...






"El que sí que ha començat a moure peça és el sector hoteler, que, sota el paraigua de la Fundació Turística privada Costa de Barcelona Maresme ha creat una web –oberta en un primer moment i que es va tancar poc després sense cap explicació– en què es recullen les adhesions lliures de tot aquell que no vulgui el tren a la platja."