escriu-me
My Photo

dimarts, 30 de novembre del 2010

Dimarts, 30 de novembre del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

avui dimarts:

L'HORA DEL CAFÈ

1ª Sessió NOVES TENDÈNCIES D'EMBOLCALLS. ENS INTRODUÏM AL PACKAGING


DIMARTS 30 DE NOVEMBRE 2010
de 15h a 17h

Comencem la part pràctica d'aquestes jornades, en aquesta primera sessió, ensenyarem els coneixements tècnics per donar personalitat pròpia als embolcalls del nostre negoci, tenint en compte totes les característiques que vol transmetre la marca, el gust i originalitat sempre serà ben recompensada pels clients que han confiat en nosaltres. Per tant aportarem els coneixements de noves tendències per aconseguir la identitat pròpia. T'esperem en el Bar el Romaní, 1ª planta, practicarem i aprendrem sobre aquest tema mentre fem un cafè amb la Mercè Lloré

MERCÈ LLORÈ Empresària
Tècnica en decoració
i imatge comercial
Més informació: info@comerciantslloret.com




=================
=================
=================




el cap de setmana:





4, 5 y 6 DE DICIEMBRE 2010

Programa de actos

SÁBADO, 4 DE DICIEMBRE -concurso

Acceso libre 16:30 Recepción y bienvenida oficial. (Hotel Samba) 18:00 VEREDICTO en la sala de exposiciones. Retransmisión en directo por el canal de internet MontPhoto TV, chat, twitters y actualizado en la web y en facebook. 21:30 CENA DE GALA EN EL RESTAURANTE DEL HOTEL SAMBA (reserva previa) Durante la cena se hará la entrega de premios. Estarán presentes grandes personalidades del mundo de la fotografía. Para la cena se debe reservar previamente en www.sambahotels.com (apartado reservas) Precio 40 ?

DOMINGO, 5 DE DICIEMBRE -ponencias y presentaciones gratuitas
Hotel Samba Acceso libre 10:00 Francesc Rosés, fotógrafo y alpinista: "PAKISTAN, EN LA ESPALDA DEL MUNDO" 11:00 Ferran Latorre, cámara de "Al filo de lo imposible": "FILMACIONES EXTREMAS" 12:00 Benito Cantero: Alpinista y fotógrafo EFIAP: "PAISAJES CERCANOS" Comida en el Hotel Samba (reserva previa) 17:00 Domènec Roca, enlace FIAP en España: "EL NATURALISMO: PERSPECTIVA ARTISTICA Y SUS FINALIDADES" 18:00 Mariano Cano, presidente de AEFONA: "LA CABRA MONTÉS EN LA SIERRA DE GREDOS" y "LA FOCA GRIS EN DONNA NOOK" Descanso 30 minutos 19:30 Josep Mª Ninot, presidente de la Institució Catalana d'Història Natural: "LA INSTITUCIÓ CATALANA D'HISTÒRIA NATURAL " Albert Masó: "BUENAS PRÁCTICAS DEL FOTÓGRAFO DE NATURALEZA" 20:30 Staffan Widstrand: Presidente de Wild Wolders of Europe PRESENTACIÓN DE WILD WOLDERS OF EUROPE


LUNES, 6 DE DICIEMBRE -talleres magistrales Hotel Samba
Plazas limitadas: un taller 25 ?, dos talleres 40? (reservas info@montphoto.com) 10:00 - 13:00 COMO TRABAJA STAFFAN WIDSTRAND 16:00 - 19:00 COMO TRABAJA JOSÉ B. RUIZ


Contactos reservas: Alojamientos y comidas: Tel Samba: 972365650/54 Talleres de lunes: MontPhoto: 606180250 (Paco)


Si entreu a la web
( http://www.montphoto.com/website/galeria_fotos.asp?id_tema=1 )
hi podreu veure coses com aquesta seleccionada entre les finalistes:



=================
=================
=================




dijous i divendres:



lupa
AQUÍ



=================
=================
=================




el dissabte:




=================
=================
=================




Avui hi he trobat:






RECOMPTE DE VOTS ( per CARLOS ARBÓ)
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/11/30/recompte-vots/449333.html
"El sr. Arbó analitza els resultats de les eleccions a Lloret partit a partit començant per la participació: "El cens ha crescut en 1.350 electors i la participació ha estat d'un 49,03%, un 3,63% més alta (un increment de 1.304 votants) si es compara amb les eleccions del 2006. És a dir, els nous electors quasi igualen l'augment de votants."
I acabant pels "147 vots obtinguts al poble per la xenòfoba Plataforma per Catalunya de Josep Anglada, que són una prova de com l'odi al foraster avança com una taca d'oli"



Lloret Convention Bureau edita la ´Guia d´esdeveniments´
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/30/lloret-convention-bureau-edita-guia-desdeveniments/449317.html
"Aquesta guia es llança al mercat en el marc de la fira EIBTM, que se celebra a Barcelona fins al 2 de sembre i que és un referent en el sector turístic de congressos a nivell internacional i punt de trobada d'agències de viatge, tour operadors, convencions"
No queda gaire clara la data de la fira " 2 de sembre" doncs si fa referència a la sembra de faves i pèsols deu ser un dia d'aquests, però si fa referència a la del blat o l'ordi haurem d'esperar...



´L´esplendor del patinatge gironí s´ha d´agrair a l´esforç dels clubs´
Les expedicions del CPA Olot i del Blanes van arribar ahir a casa després d'haver guanyat l'or i el bronze, respectivament, al Mundial.
http://www.diaridegirona.cat/esports/2010/11/30/lesplendor-del-patinatge-gironi-sha-dagrair-lesforc-dels-clubs/449375.html
"Des de Blanes, Aurora Navarro, molt satisfeta pel seu primer podi en un Mundial (en aquest cas en grups de xou petits), diu que una de les claus del seu èxit és que "som una pinya". Ho són. I també unes grans professionals."



Sils:
I Jornada Tècnica sobre la Gestió de les zones humides
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/30/sils-jornada-tecnica-sobre-gestio-zones-humides/449318.html
" La jornada va acollir 45 persones. Durant el matí es van anar succeint ponències tècniques, i a la tarda es va fer un recorregut a l'estany de Sils."





S´engega l´operatiu Grèvol per evitar furts i robatoris a botigues per Nadal
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/30/sengega-loperatiu-grevol-evitar-furts-robatoris-botigues-nadal/449299.html
"Els agents estan repartint tríptics amb consells de seguretat entre els comerciants i, a partir d'aquest cap de setmana i fins al 16 de gener, intensificaran els patrullatges arreu de Catalunya."



Carles Torramadé entrevista a:
David Marès és un arquitecte gironí, de l'estudi Callís Marès Arquitectes. Va participar en la fira Eco-Sí per oferir un millor coneixement sobre la bioconstrucció, o arquitectura sostenible, i especialment sobre els materials, un dels aspectes més oblidats d'aquesta arquitectura.
http://www.diaridegirona.cat/ultima-dia/2010/11/30/terra-facanes-mes-amples-promotors-no-volen-perdre-espai/449423.html
  • P.- Què entenem per l'arquitectura sostenible?
  • R.- (...) fa referència a les emissions de CO2 que requereixen les construccions. La vida d'un edifici és un cicle d'entre 50 i 80 anys que té tres moments: l'inici, la tria dels materials o solucions constructives; després hi ha l'ús de l'edifici que també desprèn energia; i finalment, hi ha rehabilitar o enderrocar.



Meses electorals ( carta de Núria Fernández i Manzanera. figueres.)
El dia d´eleccions la jornada dels membres de les meses electorals comença a les 8 del matí i acaba a les nou o les deu de la nit, unes 13 o 14 hores seguides (aquesta jornada laboral no seria il·legal en una empresa privada?) i tot, pel mòdic preu de 62€ (4,42€/h) els vocals i 70€ (5€/h) els presidents de mesa, és a dir, una misèria!
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/11/30/cartes/449431.html
"Això sí, a les meses hi ha uns representants de l´administració (funcionaris) que vénen una estoneta (entre 2 i 3 hores) a revisar si ho fem tot bé i ells cobren 150 €,"

=====================





EDITORIAL:
Crespo surt reelegit i reforçat
http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/338969-crespo-surt-reelegit-i-reforcat.html
"l descontentament general amb els socialistes i ERC també es va fer notar a Lloret de Mar, amb una davallada estrepitosa. De fet, del tripartit, només ICV aguanta el tipus a Lloret, seguint la tònica catalana."
"CiU ha estat la força més votada, però percentualment tampoc ha pujat gaire, passant del 38% al 39%."



CICLISME
La Volta del centenari també començarà a Lloret
L'organització canviarà el pròleg per una etapa en línia
http://www.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/338939-la-volta-del-centenari-tambe-comencara-a-lloret.html
"es farà del 21 al 27 de març de l'any vinent."



Blanes:
El vot canvia de tendència
La població de la Selva va seguir el model general i la tendència de vot va fer un gir gairebé de 180 graus pel que fa als dos partits principals, CiU i el PSC.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/338930.html



De funcionaris i autonomies ( per )Antoni Segura
No cal retallar els funcionaris sinó reestructurar i fer més eficaç l'administració
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/338879.html



La meva bombolla ( per Eva Piquer)
Quan venia un inspector, els mestres corrien: mentre uns posaven a lloc les creus i els quadres de Franco que criaven pols a les golfes, els altres ens repartien treballs en castellà per dissimular.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/338888.html

us explico una rondalla però verídica...

En el meu poble la visita de l'inspector a l'escola es preparava amb molta cura.
D'entrada el mestre posava els llestos a la primera rengla de pupitres i si sobraven savis a la segona. L'inspector sabia que les preguntes a l'alumnat mai podien anar dirigides més enllà d'aquesta primera trinxera.
Un dia ve l'inspector i molt temeràriament s'arriscà a començar el qüestionari per la segona fila, i n'adreçà una pregunta al més llarg de la classe, però que el seu lloc a segona fila no era pas per mèrits acadèmics sinó perquè era l'encarregat de carregar de cloves de pinyons l'estufa que hi havia al costat, (a casa seu eren flequers i tenia manya amb la cosa del foc)...
La pregunta era senzilla:
Qui era el personatge que vestit militarment presidia el darrera de la taula del mestre???
Francisco Franco Bahamonde senyor !!!, respongué el noi flequer...
Molt be li contestà l'inspector preguntant-li tot seguit si sabia qui era la senyora del quadre del costat, (el de la Verge Maria amb el nen Jesús en braços).
La seva dona, senyor !!! respongué.
Un aire gelat va glaçar l'inspector, el mestre i tota la primera fila, mentre que una sonada rialla va inundar la segona i fins el fondo...


=====================





Un 40% dels lloretencs voten CiU
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4363
"On es va registrar més participació va ser a l'Esteve Carles i on n'hi va haver menys va ser en el Casal del Jubilat."



Lloret lluita contra el càncer de mama a través d'un sopar de dones solidàries
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4366
"S'ha convocat el sopar de dones que munta l'Associació Catalunya Contra el Càncer pel dia 16 de desembre. És un dijous, a les 21 hores, a l'Hotel Monterrey."



=====================





El Blanes aconsegueix el bronze en el Campionat del Món de Patinatge
El club ha estat un dels més valorats, tant per la resta d’equips participants com pel públic assistent. El campionat se celebra fins el dia 4 a Portugal
http://www.blanesconfidencial.cat/60/el-blanes-aconsegueix-el-bronze-en-el-campionat-del-mon-de-patinatge.html






L’espai El Morralla de Blanes posa en marxa un concurs de videoclips
http://www.blanesconfidencial.cat/61/lespai-el-morralla-de-blanes-posa-en-marxa-un-concurs-de-videoclips.html

=====================






Medalla de Bronze per al Blanes de patinatge amb el seu programa “Avui Volaré”
La Fundació CP. Blanes va obtenir aquest dissabte una merescuda Medalla de Bronze al Campionat del món de shows de patinatge artístic celebrat a Portinao (Algarbe) – Portugal .El grup entrenat i coreografiat per Aurora Navarro aconsegueix d’aquesta manera la primera medalla en un Campionat del Món.
http://blogblanes.wordpress.com/2010/11/29/medalla-de-bronze-per-al-blanes-de-patinatge-amb-el-seu-programa-avui-volare/

=====================



PQ (pepquímic blogg)

CEAB, 25 anys de recerca científica a Blanes (per Pep Anton Vieta)
El passat diumenge 7 de novembre de 2010 el Director del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), Daniel Martín, molt amablement em va rebre a casa seva després de la meva petició a fer-li una entrevista per a escriure un article pel número de novembre de la revista blanenca Recvll. Doncs aquí tenim el número 2004 del Recvll, amb l’article en qüestió (Centre d’Estudis Avançats de Blanes, 25 anys de recerca científica arran de mar) a la secció “Des del Laboratori”
http://pepquimic.wordpress.com/2010/11/30/ceab-25-anys-de-recerca-cientifica-a-blanes/


Amb el Director del CEAB, Daniel Martín.

Aquí hi trobareu l'article que publica la revista "RECVLL" en el numero de novembre:


=====================



EL DIA es

TURISMO
Proponen cambiar el modelo productivo del Puerto de la Cruz
http://www.eldia.es/2010-11-29/NORTE/1-Proponen-cambiar-modelo-productivo-Puerto-Cruz.htm
"El arquitecto Luis Falcón abordó su experiencia en la reconversión de destinos turísticos maduros como Lloret de Mar en la Costa Brava o San Antonio en Ibiza, entre otros".
Falcón apuntó que "en los próximos diez años se va a duplicar el número de turistas del mundo, de 880 pasaremos a 1.600 millones y todos tenemos que estar muy atentos a este fenómeno". "

=====================






No hi he sabut veure res...
=====================










RESOLUCIÓ IRP/3805/2010, de 24 de novembre, de convocatòria de concurs general de mèrits i capacitats per a la provisió de llocs de treball de bomber/a de primera de l'escala tècnica del cos de bombers de la Generalitat (convocatòria de provisió núm. DGPEIS/03/2010).
https://www.gencat.cat/diari/5766/10321139.htm
"Lloret de Mar 1 C 14 18.022,08"


ACORD GOV/216/2010, de 23 de novembre, de modificació dels Estatuts del Consorci Portal Costa Brava-Illa de Blanes.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10321141.htm



ACORD GOV/220/2010, de 23 de novembre, d'aprovació de la modificació dels Estatuts del Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Girona.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10321021.htm
"Vidreres"



ORDRE AAR/553/2010, de 24 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/399/2010, de 20 de juliol, per la qual es prohibeix temporalment la pesca d'encerclament en aigües interiors del litoral de Catalunya.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10327110.htm
"“Durant el període del 10 de novembre de 2010 (00.00 hores) fins al 9 de gener de 2011 (24.00 hores), es prohibeix la pesca d'encerclament dins la zona compresa entre la demora de 130º traçada des del punt de latitud 41° 45.433' N i longitud 02° 58.052' E i la frontera amb França.”"



ORDRE IRP/556/2010, de 24 de novembre, per la qual s'incrementa la quantia de les subvencions adreçades a ens locals i destinades a l'adquisició d'equipament per a la creació d'infraestructures bàsiques de protecció civil així com per a l'elaboració, revisió i implantació de plans de protecció civil, convocades per l'Ordre IRP/335/2010, de 7 de juny.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10327131.htm

ORDRE IRP/555/2010, de 24 de novembre, per la qual s'amplia el termini de justificació de les subvencions previst a l'Ordre IRP/326/2009, de 15 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió de subvencions adreçades a ens locals per a l'adquisició d'equipament per a la creació d'infraestructures bàsiques de protecció civil, per a l'elaboració, revisió i implantació de plans de protecció civil.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10327130.htm



ACORD GOV/224/2010, de 23 de novembre, pel qual es reclassifica com a festa patrimonial d'interès nacional la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols.
https://www.gencat.cat/diari/5766/10322086.htm

=====================




Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...