escriu-me
My Photo

divendres, 13 de març de 2009

Divendres, 13 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Les Alegries: Nova campanya de rajoles

Des de Les Alegries comencem una nova campanya de rajoles per les entitats de Lloret perquè aquest projecte que liderem es de tots i ens agradaria que totes les entitats tinguin el seu reco a la ermita.
Salut i Força Alegries!!!!
o
Salut, Força i Alegries ;-) ;-) ;-)Sembla més espaiós...
"L'autor fa un repàs a les activitats que aquests dies s'estan celebrant pel Dia de la Dona i analitza el perquè d'aquesta celebració"


/>Vidreres s'hi va oposar

Si en sobra algun a Lloret també el tractaríem be, i de feina tampoc li'n faltaria...
El Sr. Carreras té tota la raó del món i no li caldria utilitzar la demagògia "Mentre els polítics s'esbatussen com marmanyeres -i únicament arriben a una entesa a l'hora d'apujar-se el sou..."

No tinc temps de llegir-ho amb calma però crec entendre que el Sr. Joan Pi no desvincula pas aquest fet de la dinàmica marina que el port de l'Estartit pot provocar.I ara el de Blanes...ai mare !!!
Lloretencs amb parella guiri: si veieu que algun de la foto s'us acosta amagueu-vos...


"La primera tinenta d'alcalde, Maria Teresa Moré, va recordar que la vicepresidència del patronat l'ocupa Pilar Mundet, regidora del PSC, a l'oposició, en el consistori tossenc."

És ben be que mai estem contents...!!!
Jo en canvi als fons aquests hi aplicaria aquella dita de "hagut, hagut..."Com veieu de turisme n'hi ha de totes menes, familiar, esportiu... i també de fiscal...
Si per tal de tenir un turisme de qualitat tot si val, (recordeu el cas dels helicòpters), quasi que millor ens podríem especialitzar amb el turisme fiscal.... Tampoc caldria canviar tantes coses, la gent podria amagar la pasta sota els barrets mexicans...
"En el mateix acte lliuren el 3er Premi Sesmond, Laura Codina el guanya amb un treball sobre el reciclatge"Audio amb Ester Olivé, regidora de Cultura, parla del premi Sesmond

instada
por, DON JAIME BORRELL DEL RIO
de la finca
URBANA.- SOLAR sito en la villa de Lloret
de Mar, con el número ocho de la calle Santa
Eulalia, antes Maig Vilar


sis places
d’agents interins de la Policia Local


per cedir gratuïtament
el domini a trenta anys a favor de la
Generalitat de Catalunya de la finca número
39-A del sector de Can Borell, que té una
superfície de 1.408 m2, qualificada com a bé
patrimonial i destinada a l’ampliació del CEIP
Pinya de Rosa.

" Proposa al conjunt dels agents i operadors del mercat un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat a partir de l'equilibri territorial, la identitat cultural, la diversificació de l'oferta, l'orientació a la demanda, la desestacionalització i la innovació de producte, per fer del turisme una activitat generadora de riquesa i d'ocupació al servei de la ciutadania que respecti el patrimoni històric, arquitectònic, cultural i paisatgístic del país."


Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals,