escriu-me
My Photo

diumenge, 20 de desembre de 2009

Diumenge, 20 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

RECORDATORI
Si aquests dies havíeu pensat regalar un animal, una segona reflexió abans de prendre definitivament la decisió mai hi sobrarà; si malgrat tot hi esteu ben decidits valoreu abans d'anar a una botiga el passar pel Centre d'Acolliment de la Selva aTossa , hi ha desenes d'animals esperant-vos...

=====================
=====================
=====================


Avui diumenge:
Interior de Sant Grau, amb l'ermita al fons i l'hostatgeria a la dreta.
carrles colomer"L'Ajuntament de Begur havia pactat, amb els propietaris d'uns terrenys de Cap sa sal, fer-hi cases a canvi de reduir els metres quadrats ocupats i fer l'hotel en un altre indret. Urbanisme ha dit que no.
Potser la Costa Brava encara té una oportunitat"


Si en corregiu c-31 per c-32 el que diu na Thaïs és exactament el que pot passar amb la carretera que se'ns per Sant Pere del Bosc...
"Dilapidar innecessàriament milions d'euros per dinamitar el territori. Jo toco de peus a terra i sé que el futur només té una possibilitat: la sostenibilitat ecològica!"
Na Thaïs fa una reflexió que encare aquí no s'ha fet i és l'impacte que aquestes infraestructures tenen, no solament per trinxar el territori, sinó l'impacte de nit, les llums dels cotxes, el soroll la il·luminació de la pròpia instal·laciço:
"L'impacte d'aquest nou traçat no tan sols serà de dia. Queda pendent la fase ineludible de la il·luminació"

Lloret aquesta feina ja la tenim quasi be acabada i els pocs indrets on encara falta esperem que l'Ajuntament els encarregui ara i no esperi a fer-ho més enllà del 15 de març doncs com ja he repetit cent vegades la llei ho prohibeix pel fet ben lògic que a partir d'aquesta data és època de cria a bosc...
Encara que els treballs grossos de creació de les franges perimetrals protectores ja el tinguem fet també cal fer-ne el manteniment anual i no cal dir que les dates han de ser les mateixes...No sé si els hipermercats recentment aprovats per Lloret es consideren urbanes, inter-urbanes o directament fora de l'àmbit urbà, però el que sí caldrà per anar a Sant Quirze a comprar a l?Esclat (4.500m2) serà el cotxe doncs no en va s'hi han previst 540 places de pàrquing o sigui que de reducció de la mobilitat si és per evitar anar a Blanes cola però si és per anar-hi a peu ja no...Ahir us posava l'EDITORIAL d'aquest diari i us deia que l'editorialista, tot fent-se l'equidistant, entre línies es llegia perfectament la seva postura a favor de mantenir les corrides de toros. Doncs be, avui he descobert qui era l'editorialista, era el director del diari, el sr. Xargayó, doncs en aquest article d'avui fa exactament el mateix, diu que ell no va als toros però està pel "prohibit prohibir"; i un queda esparverat de com s'expressen de progres aquests carques de dretes...

Des de l'altra costat de la trinxera el sr. Cruanyes es posiciona obertament contra les corrides, ("l'artística salvatjada de les corrides"); carrega contra els diputats per la cosa de perquè el vot tenia que ser secret, ("Per què els dos grans partits van optar per donar llibertat de vot als seus diputats? Va ser perquè ses senyories votessin amb el cor? Si és això, per què no ho fan sempre?"); i el que li pot passar al sr. Cruanyes és que quan passi per caixa per cobrar el seu article el seu director li digui que Roma no paga als traidors doncs els arguments ataquen just la línia de flotació de l'article del sr. Xargayó: "Prohibit prohibir, diuen, i es queden tan amples, vés. Apologia de l'anarquisme.""També defensa la creació de tramvies per anar de Blanes a Lloret de Mar"
Si ho diu en Pere l'haurem d'escoltar !!!
"Pere Solà s'ha posat en contacte amb l'associació Promoció del Transport Públic, ja que subscriu el contingut de les seves al·legacions al Pla territorial d'infraestructures per a Girona -amb un avantprojecte redactat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques.."


Això sí que es confiança !!!Ja de petita apuntava maneres: "Als 10 anys, treia la senyera al balcó de casa meva, a Blanes, l’11 de Setembre i el dia de la Hispanitat penjava la bandera espanyola."