escriu-me
My Photo

divendres, 18 de setembre del 2009

Divendres, 18 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest matí:
Roda de premsa de l'Alcalde Xavier Crespo

Avui a les 11h a la sala de plens de l'Ajuntament, presentació de la programació prevista per la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, així com els actes de la setmana de Lloret Natura
Durant la roda de premsa hi ha prevista la projecció d'un vídeo i
l'explicació de l'Alcalde Xavier Crespo del projecte i ordenació del trànsit del passeig marítim.

Ahir a ran d'aquesta notícia us hi feia aquest comentari:
"A lo millor és aquesta l'ocasió perquè se'ns expliqui el traçat de la variant cap a Blanes i que ens ha d'apropar a l'autopista. Millor ocasió no trobo. No crec que que se'ns pugui dir "avui això no toca" doncs millor marc que la setmana de "Lloret Natura", de la "Mobilitat" i de la "Sostenibilitat", impossible..."

En Jordi me'n feia arribar aquest altre:

"Ja és aprop el dia en què comencin a destruir Sant Pere del Bosc amb una autopista.
L'equip de govern actual serà responsable d'una decisió triada per una ínfima minoria i que afecta el patrimoni de tots els lloretencs.
Quan comenci la destrucció diran que aquest projecte ja fa anys que estava aprovat i que no és responsabilitat seva...

1. El Sr. Crespo i el seu equip tenen i han tingut oportunitat de canviar-ho
2. El Sr. Crespo i el seu equip tenen i han tingut oportunitat de fer participar la gent en una decisió que afecta un patrimoni tant important de tots els lloretencs
3. El Sr. Crespo i el seu equip són directament responsables de no aturar tota la destrossa que es produeixi a Sant Pere del Bosc.


Ara hi són a temps i en canvi amaguen el projecte als lloretencs i en neguen la participació en la decisió.
Cada cop que anem a Sant Pere del Bosc tindrem un record per ells."


=======================
=======================
=======================


Demà sardanes:

més info AQUÍ


=======================
=======================
=======================


També demà dissabte:

TORNEIG DE LLIGUES CATALANES SENIOR DE VOLEI
Al Pavelló del Molí
15.30 h: CV SANT BOI- AUTOCARS PUJOL LLORET
17.30 h: AUTOCARS PUJOL LLORET- CV BARÇA B
19.30 h: CV BARÇA B- CV SANT BOI

Les semifinals es disputaran el proper cap de setmana al Pavelló del Molí en els mateixos horaris.


=======================
=======================
=======================


Aquest diumenge:



=======================


També diumenge

XXIVè TORNEIG DONA MARINERA D'HOQUEI PATINS
Al Pavelló Municipal

18.00 h: Presentació dels equips temporada 2009-2010
19.00 h: Partit: CH LLORET- TECNOL REUS DEPORTIU






"La digestió dels fangs, a banda de proporcionar l'hidrocarbur, continuarà tenint com a funció principal proporcionar aigua neta. Una petita part d'aquesta se seguirà subministrant als pagesos regants que hi ha darrere la Ciutat Esportiva mentre que la resta s'abocarà a la Tordera per augmentar-ne el cabal."

"A la Selva han estat escollits 8 projectes"

"Dolors Padilla (PSC) pren el relleu a Giraut "

Cano i Padilla



"Els Consells de Salt i de Blanes no entenen com poden portar a terme una tasca comunitària coherent si no són consultats sobre les necessitats de les seves parròquies."



Mil milions de famolencs ( per JORDI VILAMITJANA I PUJOL)
Si jo hagués nascut a l'Àfrica subsahariana o al sud-est asiàtic, si hagués estat parit en un suburbi de l'Índia o en una favela de Rio; si hagués vingut al món enmig de les més absolutes privacions, passant gana, patint set, veient morir amics i familiars d'inanició i fam; si, a més i per més inri, un dia rere un altre, sabés de les fartaneres, les casasses, els cotxes, el luxe i el benestar dels homes i dones del nord, tan cofois, tan egoistes, tan orgullosos de la seva condició de superiors, tan poc disposats a compartir res...; si jo fos un dels mil milions d'habitants del planeta que passen fam i veuen passar-ne als seus fills i als seus pares, i no tingués ni medicines ni hospitals per guarir-los, i veiés la passivitat, la patxorra, l'amarga pobresa dels països rics cap al meu país i la meva gent, (...)
Perdoneu-me el que us posi aquest retall tant llarg, però és massa real com per a treura-li una coma, (i només és una petita part de l'article !!!)
De totes maneres tot i compartir absolutament l'anàlisi, no en puc dir el mateix de la solució que apunta si es trobés en el cas:
" (..)no dubtaria a apuntar-me a qualsevol causa desesperada amb fusell o cinturó de dinamita i faria volar tanta opulència, tanta insolidaritat." tot i que ell creu que sí, que qualsevol de nosaltres també ho faria: "I vostè també ho faria, estimat lector."


XAVIER CRESPO (CiU) ALCALDE DE LLORET:
«Sí, hi donaria suport. Crec que la democràcia porta implícita la llibertat d'expressió, i, en aquest cas, la consulta»


"el CEIP Àngels Alemany i Boris de Lloret de Mar (cinc) i el CEIP Pinya de Rosa de Blanes (tres)."

Parla precisament dels terços de jornada que el Departament d'Educació no aconsegueix adjudicar
"Treballarem i cobrarem tots, però poc, i ens caldrà buscar feines complementàries. Ostres!!, el teorema també funciona per al Sr. Corbacho. Brillant, senyor conseller, brillant! Però això no és precarietat laboral?"
i del sistema per adjudicar les places tot fent un símil amb un restaurant:
"És molt senzill; per exemple: vostè arriba a un restaurant de set taules i el menjador és ple. Decideix fer cua. S'allibera la primera taula, però al Sr. X, que era el primer, li ha passat la gana i la rebutja... Seguint la nova política del restaurant (que ningú no entén), la taula alliberada no s'ofereix al Sr. Y (el segon) sinó que s'ofereix al Sr. Z (el vuitè), ja que el cambrer l'ha designat reserva del Sr. Ernest."





La sra. Silvia es queixa de que "Aquest estiu ha estat decebedor, fins i tot arribaven autocars per veure la famosa cala d'Aigua Xelida."


"l'hotel està dotat amb els darrers serveis tecnològics, com ara aplicacions domòtiques a les habitacions i equip d'àudio d'alta fidelitat, DVD i ordinador personal."


La punxa d'en JAP









És aquella famosa llista que tenia que ser secreta, creada justament per evitar la propaganda no desitjada i l'Spam en general. Doncs be, en Tomàs em fa arribar aquesta notícia amb aquest comentari:
"Fa un temps es va donar la noticia que hi havia la Llista Robinson, on podies donar les teves dades per evitar que les empreses et fessin spam, en el seu moment ja vaig comentar que s’havia d’anar amb compte amb el tema, ja que era possible poder fer servir aquesta llista per obtenir dades de centenars de persones i enviar-lis spam, doncs bé, resulta que les sospites eren bones"




A la finca situada a C/ Sant Tomàs, 2-6
Esc. B 6é-2a. s’han executat obres consistents
en modificació d’elements estructurals, augmentant
el volum de l’habitatge mitjançant un
anexe de 15m2 a la terrassa comunitària, sense
llicència d’obres municipal.








"STATUTS DEL CONSORCI DE BENESTAR SOCIAL DE LA SELVA"