escriu-me
My Photo

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Dimarts, 21 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Proposta de resolució sobre el Paratge Natural d'Interès Nacional de Pinya de Rosa, a Blanes (Selva)
(Comissió de Medi Ambient del Parlament, 8/10/2008)
Vídeo de la sessió
En aquest enllaç hi podeu veure el vídeo, (3m15s), on el Sr. Crespo defensa, a la Comissió de Medi Ambient del Parlament, la no inclusió del paratge de Santa Cristina dins el PEIN de Pinya de Rosa :
En ell el Sr. Crespo parla de la unanimitat en les votacions, tan en els ens locals, com en el Parlament, a l'hora de preservar l'espai i de reconèixer-hi la propietat privada; també dels més de 650 anys de bona gestió de l'Obreria; i del fet de que Lloret es trobaria en minoria davant Blanes a l'hora de gestionar l'espai.
CONCLUSIÓ: NO!!! a la inclusió dins el PEIN de Pinya de Rosa i SÍ !!! a un PEIN específic per Santa Cristina, (això ja no ho diu el vídeo...ho dic jo).



Es tracta d'una construcció en que"unes irregularitats han portat el grup d'ICV de Lloret a denunciar aquesta obra als jutjats en considerar que contemplava una planta més d'allò permès."


En un moment de l'article el Sr. Arbó fa referència, sense nombrar-lo, al Sr. F. Xavier Rotllan: "Aquesta oportunitat de reivindicar els orígens no la podia desaprofitar el murri d'en Francesc Rodó. Per això, a principis d'octubre d'enguany va començar a donar la llauna i a inundar el poble amb missatges a través de SMS, del correu electrònic i dels blocs d'Internet per reclamar la preparació d'un venturós 14 d'octubre"


Jo no sé si això de la natació dóna per tant...Tal vegada hagués estat millor posar-se d'acord ambdós pobles i fer-na una de compartida... a la Costa d'en Gallina...?
Jo preferiria compartir piscina, a canvi de que hi haguessin dos hospitals...







Molt interessant...!!!
I com molt be diu el catedràtic, Sr. Trayter: "un instrument poc explorat però que necessàriament hem de potenciar"





L'article parla de les comunitats curioses que es formen al "Facebook": «col·lecta per pagar a Tamudo el graduat escolar», «World Coalition for Catalonia Independence» o «apuesto a que encuentro 100.000 personas que detestan a José María Aznar»

Crec que s'ha de ser o viure a Girona per valorar aquesta carta en la seva justa mida...








Es tracta de l'article aparegut en el diari digital "eldebat. cat", que es fa ressò de la informació publicada en el setmanari "El Triangle" que jo recullo provinent del blogg lloretenc LA LLETRA BORDA.
Tant de bo que la informació, després de passar per tantes mans, fora incerta, però molt em temo que l'afirmació: «a La Costa, ni aigua», que en el article atribuiexen a l'Equip de Govern, va a misa...






Al president del Casal Català de Puebla (Mèxic) que no li parlin ni de Nació, ni d'Autonomia: "Cataluña, al igual que el País Vasco, es una provincia que se caracteriza por su fuerte movimiento nacionalista"






Del DOGC d'ahir: