escriu-me
My Photo

dijous, 21 de maig de 2009

Dijous, 21 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquesta nit , a les 8h, a la sala de Plens:
Presentació de la ONG
"Solidaris pel Món"Podeu contactar amb:
M.Roser Llambí: 607917043
F. Xavier Miranda 666308472
Araceli Pena 639048955


========================
========================
========================

Aquest divendres, 22 de maig a les 8 delvespre al Casal de l'Obrera el Pla Educatiu d'Entorn ens convida a la xerrada-col·loqui "¿Lo estamos haciendo bien con los adolescentes? Derechos y deberes de nuestros jovenes" a càrrec de Emilio Calatayud, magistrat i jutge del Jutjat de Menors de Granada.Tot i que l'article te una arrancada per pensar en un "piropo": "sobre un mar il·luminat per un sol eternament de vacances..." acaba que no saps ben be si al sr. Curbet la vila li ha fet el pes: "l'escuma dels núvols que continua passant sobre els ?terrats de les cases, entre les antenes i els dipòsits d'aigua..."


la setmana passada

El que no diu aquesta notícia, que sí que ho diu EL PUNT, és que el bar és propietat de la sra. alcaldessa.


(A Girona ciutat...)

Pels sindicats implicarà "un empitjorament de les condicions laborals del professorat i, de retruc, un empitjorament de la qualitat de l'educació"

El vicepresident de la Diputació, Pere Trias, diu què aportarà aquest intercanvi de la titularitat de les vies.Si a iniciatives com aquesta hi afegeixen la de deixar les armes ja no em cauran malament...; i si després hi ha "un esmorzar, a base d'amanides, pa amb tomata i sardines a la brasa per a tots" encara millor

El sr. de Vega proposa un cataclisme per assolir la independència: "no sé si fóra millor que les forces subterrànies de la mare naturalesa propiciessin la formació de dues illes...O sigui, una Catalunya - illa occidental de caire unionista que continuaria demanant permís a Madrid fins i tot per anar al lavabo, i una Catalunya - illa oriental, poblada per catalans independents, sobirana, que gaudiria de tots els avantatges de ser una nació independent dins d'Europa."A Lloret no es permet la celebració de casaments a la platja, ja que els cops que s'ha demanat l'Estat i la Generalitat no han donat el permís necessari. Segons l'Ajuntament, ben poca gent ho ha demanat en els darrers anys, sempre a la platja de Santa Cristina, i mai no s'ha permès."
"Tossa és un dels llocs preferits per les parelles per casar-s'hi. L'hotel Mar Menuda celebra casaments a la platja tot l'any excepte els mesos d'estiu"
I el refrany:
Qui dóna consell, que doni remei.Pel que es desprèn de les paraules del sr. Pirolí ja esta: "Se n'ha continuat parlant, sobretot perquè hi ha hagut una reunió de l'OMS aquesta setmana mateix, però ja no és tema de portada o d'obertura als mitjans."


Crec que la foto amb què ho il·lustren no pertany a aquest dia, doncs em sembla que qui va presidir el Ple va ser el regidor Ignasi Riera i a la foto i surt el sr. Crespo."a les 8h a la sala d’actes de l’Ajuntament. "va aprovar inicialment
diverses modificacions de l’Ordenança general
de gestió i de recaptació dels ingressos de dret
públic municipals la gestió dels quals ha estat
delegada al Consell Comarcal de la Selva.


va acordar acceptar la
delegació de les competències de sanejament
en alta i la conseqüent gestió dels sistemes de
sanejament en alta corresponents al municipi de Vidreres en
l’exercici de les competències dels municipis
en matèria de tractament d’aigües residuals.ha acordat nomenar
funcionari interí, amb caràcter de màxima
urgència, el Sr. Joan Carles Feliu Martín,
actualment adscrit a la plantilla laboral del
Consell Comarcal de la Selva, per ocupar la
plaça d’inspector tributari d’aquest Consell,del BOP d'ahir nº 95-0 del 20/05
El dia 29 d’abril de 2009 per Decret d’Alcaldia
es va acordar nomenar funcionari de carrera al
Sr. Narcís Sicart Marfà, per ocupar una plaça
de Tècnic d’Administració General, coordinador
d’obra pública i urbanisme
AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR
Obligats al pagament
DRAGUTINOVIC, SILVANA
BRACHT M. MAGDALENA
AVILES VILAGRAN, M. CARMEN
LOIRA BARREIRO, JOSÉ