escriu-me
My Photo

dimarts, 5 de gener del 2010

Dimarts, 5 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

.
.
.
.
.
Que els reis us siguin ben generosos !!!





=========================
=========================
=========================



hi ha desenes d'animals esperant-vos...




Si aquests dies havíeu pensat regalar un animal, una segona reflexió abans de prendre definitivament la decisió mai hi sobrarà; si malgrat tot hi esteu ben decidits valoreu abans d'anar a una botiga el passar pel Centre d'Acolliment de la Selva aTossa

si ja has fet el pas, cuida'l



i sobretot, no l'abandonis !!!



=========================
=========================
=========================


Avui ben curtet... Crec que tothom està de vacances...!!!




L'editorial a que fa referència el sr. Arbó portava per títol " Ajustaments a la despesa municipal " i us la posava en el resum de diumenge passat... així com també dues noticies més referides a la qüestió:
"Els ajuntaments gironins tripliquen les despeses de personal en 10 anys i "Prop d´un 45% dels municipis apugen més els sous dels empleats que el pressupost total "


Moltes vegades que t'infecti un virus informàtic és quelcom de quasi inevitable, però en un tant per cent molt elevat és per desídia d'un mateix. Poso per exemple un troià que corre molt aquests dies i que s'instal·la quan burro de tu obres un correu que escrit en portuguès et diu que miris les fotos de la darrera festa. Aquest correu prové d'un conegut teu (prèviament infectat), però si burro de tu en Joan, en Pere o en Pau que tu saps que no parlen portuguès i que en el mail utilitzen unes expressions que ells mai farien servir doncs no en clikis l'arxiu adjunt que porta si us plau.
Aquest troià el que fa és recaptar adreces per a revendre a spamers doncs se t'instal·la en el teu directori d'adreces i re-envia en nom teu el mateix missatge a totes les teves adreces i ja de passada al creador del enginy que com a bon agricultor només ha d'anar recollint les milions de llavors que els "curiosos" li van fent arribar...
Us en poso la foto concretament d'aquest que segurament molts de vosaltres haureu rebut i que fa que jo el rebi dia sí dia també doncs molts de vosaltres em teniu en els vostres directoris d'adreces. És aquest:

Un altra de ben comú i que molts de vosaltres esteu enviant és aquest que us promet la felicitat eterna o que veureu quelcom de mai vist o que us evitarà una desgracia si el re-envieu a 10 amics o salvareu la vida d'un nen o provocareu la solidaritat internacional cap a ves a saber què...... Poc deveu estimar els vostres amics si ho feu doncs és un altra recaptador d'adreces per a futur spam, així que millor absteniu-vos o si res més no per una vegada traieu-me a mi de la vostra consideració d'amistat... ;-) ;-) ;-)



De vegades us poso el gat en el mirall per fer paleses iniciatives susceptibles de ser copiades pel nostre poble i en aquest cas els de Vilajuïga a lo millor s'han emmirallat en nosaltres...


















Deuen haver anat a esperar els Reis doncs a les 6.55h encara hi tenen penjat el BOP d'ahir...
Demà m'ho miro.



Núm. expedient: 250636.
Persona interessada: Escobar Herrera, Melba Lucrecia.
Domicili conegut: av. Joan Carles I, 21, 1r. 1a. 17300 Blanes.

Núm. expedient: 234921.
Persona interessada: Zambrano Hidalgo, Nanzi.
Domicili conegut: cr. Sant Josep, 35, 1r. 17300 Blanes