escriu-me
My Photo

divendres, 3 d’agost de 2007

Divendres, 3 d'agost del 2007


La revista Spiegel i la Spiegel TV insisteixen en aquests dos articles en el turisme de borratchera. Estan en al.lemany, encara que hi han dos videos on no fa falta saber la llengua de Goethe per entendre-ho tot.S'han adormit, a les 7.45h encara hi ha les notícies d'ahir


<L'Agenda
LLORET DE MAR
22.30. Passeig Manel Bernat - Roca d'en Maig. Sessió del Clon Festival, amb Dios Salve a la Reina, un tribut a Queen.
BLANES
22.00. Plaça Verge del Vilar. Actuació de la Chiken's Band Jazz.
22.00. Teatre de Blanes. Projeccions del V Festival de curtmetratges de Blanes.
Exposicions :Els treballs portuaris, cedida pel Museu Marítim de Barcelona, i El port de Blanes. Sala municipal d'exposicions Ma. Luisa García Tornel. Fins al 12 d'agost. Pintura de Pep Camps. Fundació Àngel Planells. Fins al 8 d'agost. Pintura del Fons d'Art. Galeria L'Arcada. Fins al 20 de setembre. XXXV Trofeu Quillat de fotografia i XVI Concurs comarcal de la Selva. Casa Saladrigas. Fins al 5 d'agost.
TOSSA DE MAR
22.30. Far de Tossa. Concert de guitarra espanyola amb Josep Manzano i Xavier Ballesteros.
19.00. Casa de Cultura. Inauguració de l'exposició Somriures, de Tavi Algueró.
Excursions guiades del cicle Pas a pas. Per diumenge, a les 8.00, de Tossa a Giverola pel camí de ronda. Sortida, de l'Oficina de Turisme.

Entre els vídeos de l'Spiegel i la propaganda de The Independent que deu ens agafi confessats. Quelcom s'haurà de fer... jo proposo no comprar aquestes publicacions durant un mes...vinga, més idees...!!!