escriu-me
My Photo

dimarts, 11 de març de 2008

Dimarts, 11 de març del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

***La Plataforma per la Pau de Lloret em fan arribar aquesta convocatòria de manifestació per dissabte.

"No a les bombes de dispersió. A que esperem per prohibir la fabricació i comercialització d'aquests explosius que provoquen tantes víctimes"
Sí a la Pau...!!!


***L'OMIC ( Oficina Municipal d'Informació al Consumidor) de Lloret em fa arribar aquesta interessant proposta de "Xerrada Informativa de Consum" que en motiu del Dia del Consumidor tindrà lloc el dilluns 17 de març, a les 20h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament:
A Lloret sé que molts veïns de la part de Roca Grossa/Lloret de Dalt van patir avaries en aparells elèctrics, principalment ordinadors i routers...


Aquests dies es comencen ja a veure a les nostres carreteres eriçons esclafats pels cotxes i em fa una pena terrible; quina mort tan innecessària i estúpida... i quina pèrdua de bio-diversitat !!!
Perquè quan es fan les carreteres no s'enterren tubs de formigó per sota que serveixin de pas de fauna, la resposta més senzilla és que és car, però jo em pregunto, qui decideix el que una cosa és cara o barata ?, perquè si m'ho pregunten a mi el que trobo caríssim és la vida d'aquest o altres animalons...!!!
El mateix diria dels vallats forestals que no permeten el lliure pas d'animals; tampoc demano res de l'altre món si dic que es podrien també posar tubs per sota per a facilitar-ne el pas. I no en calen un cada pam, els animals els troben...
Davant d'aquesta contundència no m'atreveixo a fer comentari...
Feu-hi un cop d'ull, no us deixarà indiferents.


La component sexual del titular l'autor la resumeix en la última frase: "Tenia raó el pobre Carod. Se'ns pixen a sobre i encara els ho agraïm."

Segurament el Sr. Gori Elorza es deu preguntar on eren tot aquest exercit de votants socialistes el dia de les municipals...Tot i no ser practicant, vist des de fora ho trobo be.
Per mi és molt més punible contaminar sense cap escrúpol que desitjar la dóna de segons qui...

Cada un d'aquests punts que adjunto ve desenvolupat en el article.

Si és un lloguer de motos aquàtiques la paraula escola mi sobra i ho trobo un engany; i no solament em molesta el terme, sinó que si es confirma realment que és un lloguer de motos ho trobo molt greu i penso que l'afany "recaudatori" del consistori hauria de tenir un límit. Dic afany "recaudatori" doncs no em cap en el cap que algú pugui pensar en que un lloguer d'aquest tipus pugui significar un atractiu turístic...una cosa que dóna plaer a un i molesta a deu mil...!!!
I ni tan sols em val el dir que hauran d'estar allunyats de la costa, doncs a lo millor el banyistes només en patiran el soroll i les pudors de l'entrar i sortir de les motos, però els pisos i cases elevades gaudiran del soroll tot el dia i us ho dic per experiència que de vegades no veig les motos de lo endins que passen i el soroll és com si les tingués en el jardí...
Si no és res de tot això, disculpes i "aquí pau i després glòria"...


Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament