escriu-me
My Photo

divendres, 29 de gener del 2010

Divendres, 29 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

ONGs i entitats de Lloret s'organitzen en favor de poble d'Haití



La ideia va sortir d'un grup de gent vinculada a diferents ONGs de Lloret, i s'han afegit moltes entitas de Lloret amb finalitats molt diverses, pero en aquest moment amb un objectiu en comú: Ajudar al poble d'Haití.

No volem personalitzar en cap organització o entitat en concret ja que som tots els que hi participem, tant mateix lactivitat es oberta o tota la gent de Lloret. Hi han que ho faran a titol personal.

El dissabte dia 30 de gener a la Plaça de l'Esglesia, xocolatada , música, inflables, venda de pastisos solidàris, guardioles solidaries .....


===================
===================
===================

Ja hem entrat en campanya electoral!!!


Tranquis que no m'he pas afiliat a CiU, ni m'han pagat per posar-lis aquest anunci, ni m'han convidat al sopar que fan aquest vespre; és senzillament que ahir al acabar de pujar aquest resum al meu blogg lloretonline, al donar-li al OK de tancar, se'm posa la pantalla on m'hi surt aquest anunci de CiU...
I jo que em pensava que per les eleccions encara quedaven sis anys ...

Aquesta és la pantalla que em va sortir:


Lo collunut del cas és que aquests anuncis, Google no els penja pas de manera indiscriminada i a tot-hom; la pàgina on sortia era una pàgina només accessible per mi, o sigui que l'anunci anava dirigit únicament a la meva persona...

Com us deia, Google de manera selectiva i després d'analitzar les informacions que apareixen en el meu blogg dedueix científicament que
sóc un potencial votant de CiU...

Srs. de l'equip de Govern de l'Ajuntament:
que no els senti a dir mai més que les meves informacions i opinions no són de la seva corda, doncs si Google després d'analitzar-les científicament ha arribat a la conclusió que ha arribat, vostès no són ningú per contradir a sant Google...

===================
===================
===================

Avui, a totes les portades, i sense excepció:
El Govern proposarà avui retardar l´edat de jubilació als 67 anys a partir del 2025


Si ja teniu una edat, no us re-fieu pas de la data 2025 pensant que us agafa lluny, doncs la lletra petita de la mesura diu que començarà a afectar els nascuts al 1949, que ja no es podran retirar amb 65, sinó amb 65 i dos mesos i fins arribar als nascuts al 1959 que aquests sí que ja hauran pogut gaudir d'una longeva vida laboral fins als 67 anys...




Com ja ha sortit en diferents ocasions en aquest resum, el Consell Comarcal del Maresme ja ho fa i amb excel·lents resultats d'estalvi econòmic: "El gestor del Consell Comarcal del Maresme, Eladi Torres, manifesta que aquest sistema ha suposat un estalvi del 9% a les administracions maresmenques"


Aquests darrers dos dies la TDT, per lo menys a la zona de Canyelles que veu Roca Grossa, no va gens fina, sobretot els canals de la Corporació Catalana, (TV3, C·33...), doncs de tant en tant es desconnecten durant uns segons deixant la pantalla de la tele negra...

"L'autor de l'article exposa els motius pels quals considera que l'actual president del Col·legi de Metges de Girona no ha actuat bé i insisteix a recordar que la seva candidatura, l'alternativa, només desitja poder votar."
El dr, Mulà es cap de ginecologia del hospital de Blanes

Els dos empleats, ex-empleats, van quedar ben fitxats: "Una protesta on no van participar empleats del consistori sinó gent propera al sindicat i els dos extreballadors, segons fonts municipals."

"En l'aspecte percentual, el sòl de la conca es distribueix en boscos densos que no són de ribera (66,43%), conreus (11,40%), matollars (8,63%), zones urbanitzades (4,56%), plantacions de pollancres (2,35%), prats i herbassars (1,48%) i plantacions de plàtans (1,29%)."






Avui a les 21h

"A més asseguren que la majoria de persones que protestaven eren afiliats de CCOO i que ni tan sols són de Vidreres"
Que jo sàpiga protestaven per una decisió de l'Ajuntament que els afecta plenament les seves feines i no crec pas que per protestar s'hagi de presentar carnet de pedigrí local o de pertànyer a un sindicat d'un determinat color com sembla apuntar la nota de l'Ajuntament...
"no estan d'acord amb l'externalització dels serveis de neteja de l'Ajuntament, que han passat a formar part de la plantilla de la nova empresa subcontractada"



Imma, prometo no queixar-me de que em xiula l'orella fins que m'hagi acabat l'espatlla que em vaig comprar l'altre dia... ;-) ;-) ;-)
"Per cert, en el còctel que va oferir el govern espanyol en l'acte inaugural de la presidència espanyola de la Unió Europea hi havia pernil, formatges, fumats i bacallà..."


"L'esperit de la transició s'ha fet fonedís davant el fantasma de la independència, i com més va més veurem tancar els debats d'aquesta manera. I com que amb les coses de menjar no s'hi juga, els partidaris del dret a decidir –o de decidir tirar pel dret– ens haurien de començar a explicar quins són els paràmetres que sostenen la viabilitat d'una Catalunya independent."





"arran d'una moció presentada per ERC"




L’equip de govern municipal té previst portar al ple d’aquest dilluns el plec de condicions per la construcció de la piscina
Escoltar Ivan Tibau, regidor d'Esports de Lloret de Mar AQUÍ

La moció que es discutirà dilluns a Lloret demana a Política Territorial que prioritzi l’estudi del tranvia tinguen en compte el treball de Víctor Catalan. També es reclama que s’inclogui el projecte al Pla d’Infraestructures de Catalunya i el Pla Territorial de comarques de Girona.






"La nova torre de Blanes forma part del pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques Catalunya Connecta, que garantirà que al 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants com a mínim tinguin cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla"



"Reixach (Lloret de Mar, 1946) interpreta a un funcionario «esquizofrénico» que, de entrada, se cree el rey de España."



Va morir ahir als 78 anys hi havia estat l'anima de la cocteleria Boadas del carrer Tallers cantonada les Rambles de Barcelona...
Ho podreu llegir a l'edició paper a la pàgina 29, doncs a l'edició digital és un article de pagament.





“El projecte d’adequació
dels terrenys del solar per a futur CEIP Sa Forcanera (P.P. Costa
Brava)”, redactat pels serveis tècnics municipals


reglament d’ús social dels edificis i les
instal·lacions dels centres públics d’educació infantil i primària i dels centres municipals


Diu tots els preceptes legals que els emparen però no diu res del de què van els projectes...: "Diferents projectes d'obres als efectes d'acollir-se al Reial Decret-llei 13/2009, de 26 d'octubre., redactats pels serveis tècnics municipals"


cessar en les funcions de 2n Tinent d’Alcalde al regidor Sr. Jordi
Pruneda i Vellvehí.
En la mateixa resolució es va nomenar el regidor Sr. Lluís Ferrer i
Prat





Diu tots els preceptes legals que els emparen però no diu res del de què van els projectes...: "Diferents projectes d'obres als efectes d'acollir-se al Reial Decret-llei 13/2009, de 26 d'octubre., redactats pels serveis tècnics municipals"

"projecte d'adequació dels terrenys del solar per a futur CEIP Sa Forcanera (P.P. Costa Brava)., redactat pels serveis tècnics municipals"