escriu-me
My Photo

dissabte, 26 de setembre del 2009

Dissabte, 26 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui dissabte:
més info AQUÍ


=====================
=====================
=====================


Demà diumenge no donarem l'abast...



La tragicomèdia sobre l’Alzheimer
“Volem anar al Tibidabo”
obre la temporada de tardor de l’Espai XXS
Una part dels beneficis es destinarà a la Fundació Privada Lauretum entorn a la Malaltia de l’Alzheimer

La tragicomèdia sobre l’Alzheimer “Volem anar al Tibidabo” obrirà demà diumenge de setembre la temporada de tardor de l’Espai XXS-Casal de l’Obrera. Una història íntima que llança una mirada diferent, fugint del tòpic dramàtic i fugint de l’aire tràgic, que malauradament comporta l’irrupció d’una malaltia com l’Alzheimer en una família qualsevol. Aquest espectacle s’ha programat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer del 21 de setembre, i per aquest motiu una part dels ingressos es destinaran a la Fundació Privada Lauretum Entorn a la Malaltia de l’Alzheimer.
més info AQUÍ

=====================
=====================
=====================



=====================
=====================
=====================


més info AQUÍ











=====================
=====================
=====================


Dilluns:
Ple de l'Ajuntament
a les 8.00h del vespre a la Casa de la Vila




"La mesura anunciada a Lloret és bona"

Era l'hotel Don Juan

"La multa ha trigat mig any en fer-se efectiva perquè no s'ha pogut notificar abans a l'infractor i el consistori ha hagut de realitzar un decret d'alcaldia al respecte."
A lo millor haguera estat més ràpid enviar-hi algun funcionari o fins i tot una comissió de càrrecs electes per fer-ne la comunicació...;-) ;-) ;-)
Per una altra vegada sapigueu que
"es troba a la N-II a l'alçada de Vidreres", i si un cop davant us trobeu un rètol que posa" local d'alcavoteria" , hi han llums de colors i dones que fumen amb broquet, endavant, és allà, podeu lliurar-hi la multa.



"No necessiten el mateix lloc 50 hamaques que 25 i, per tant, la taxa d'ocupació i aprofitament de l'espai públic de la platja tampoc hauria de ser equivalent."

"L'agitació del mar ha fet que a les platges més batudes s'hi observessin algunes escumes"
Cala Canyelles ha estat tot l'estiu amb una aigua impecable, però just ahir a la part de sa Somera, ja quasi tocant a la cala des Rajols, hi havia molta barromera que quasi que no invitava al bany en aquella zona.

Dilluns vinent a Lloret hi ha Ple



Can Roviralta con sa Boadella a sus pies
;-) ;-) ;-)


"Segons va assenyalar el conseller, el mercat europeu "tornarà a repuntar, perquè Alemanya ja està sortint de la crisi, també els països nòrdics i França hi va darrera""



"Al trencant del Vilar, a la carretera GI-600, que uneix Blanes i Tordera, ja es poden veure uns grans pilars aixecats, que han de servir per fer el nexe de sortides de l'autopista, per anar fins a la GI-600, l'A-2 i la prolongació de la C-32"
Carretera fora de Sant Pere del Bosc !!!





"...pla de xoc, que afecta aspectes de les despeses corrents (telèfons, material, papereria, enllumenat públic i consum elèctric). També s'han introduït codis d'usuari per fer servir les fotocopiadores..."
Aquí parlen de l'enllumenat públic esperem que aquest any la il·luminació nadalenca a Lloret s'adeqüi al horari que marca la llei, independentment de si es fa amb leds o amb espelmes...



l'agenda:
LLORET
20.00. Casal de l'Obrera. Concert de guitarra espanyola a càrrec de Bernat Padrosa i del Barcelona Duo de Guitarra.
Setmana Lloret natura i Jornades europees del Patrimoni. 10.00. Portes obertes i visita guiada gratuïta al museu de Mar.
12.00. Portes obertes i visita guiada gratuïta als Jardins de Santa Clotilde
16.00. Portes obertes i visita guiada gratuïta al castell de Sant Joan
18.00. Portes obertes i visita guiada gratuïta al cementiri
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell.

BLANES
09.30. Platja de Sant Anton. Neteja del fons marí. Dia mundial del mar
Correllengua, a la plaça dels Dies Feiners. 17.00. Animació infantil a càrrec de Santi Ortiz. A continuació, xocolatada
18.30. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Presentació del llibre Desinformación. Como los medios ocultan el mundo, del periodista Pascual Serrano.
18.30. Cercavila per la llengua, pels carrers Ample, Raval, Muralla i passeig de Dintre
Tot seguit, actuacions de cultura popular i fi de festa amb en Pere de les Cabres
Intercanvi de llibres en català durant tota l'activitat.

Tossa de Mar
Campanya gastronòmica del Cim i tomba. Restaurants: Can Carlus, Capri, Castell Vell, El Petit de Can Carlus, El Portal, L'Havanera, Minerva, Sa Muralla, Santa Marta, Túrsia i Víctor. Fins al 30 de setembre.


"Josep M. Pla, elegit ahir en assemblea nou president de l'Associació de Càmpings de Girona. Pla substitueix Jaume Genover, que va dimitir fa unes setmanes, després de 22 anys en el càrrec"


Una imatge del castell de Tamarit
al Tarragonès que Spanair ha
situat a la Costa Brava









Desconec si altres anys coincidien la setmana per la sostenibilitat i del Lloret Natura amb la celebració del dia del turisme, però crec que programar focs d'artifici no sé si és molt sostenible, però el que sí sé és que adient no ho sembla...








"Aquests temors es van confirmar aquest estiu quan a Lloret de Mar, en una operació conjunta entre la policia espanyola i la francesa, es va detenir un pakistanès que des de la costa catalana coordinava el trasllat d’heroïna per la UE."



Parla de l'article del Diari de Girona que us posava ahir