escriu-me
My Photo

dimecres, 13 d’agost del 2008

Dimecres, 13 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

De l'home mort al carrer St. Pere, que ahir el matí us avançava, dir, que segons la policia local, l'home hauria caigut en intentar baixar per la façana des del terrat cap al tercer pis, doncs pretenia obrir el pis d'una amiga que s'havia deixat les claus a dins.
Es tracte de José Fernández Sánchez, de 34 anys i veí de Lloret.
(sortim en gairebé tots els diaris)
Mai és bona hora per morir, però amb 34 anys a fe que no !!!














Com que del succés d'avui no si pot posar massa cullerada i ja se sap que, per qui no hi està avesat, les coses sense sucre no són tan sucoses, ells remenen bé i hi posen aquesta guinda:"Les morts per caigudes accidentals des de pisos són habituals a Lloret" i no solament això sinó que li dediquen un article a part i amb informe estadístic i tot !!!


Aquestes són les coses que fan mal.
Fan mal al que intentant fer les coses bé s'esforça a reciclar tot el possible i veu que qui hauria de continuar el procés el trenca barrejant-ho tot...
Però el pitjor del cas és que dóna ales als qui no volen participar d'aquest esforç i que veient i sentint això hi troben l'excusa perfecte.
La solució no és deixar de reciclar donant la raó a aquests darrers, la solució és continuar reciclant/re-utilitzant el màxim possible i denunciant a les empreses o administracions que no compleixen amb la seva part.








l'agenda:
LLORET DE MAR
4a Marxa BTT, per diumenge. Més informació a www.cclloretdemar.com.

BLANES
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils
21.00. Centre Catòlic. Sessió delII Festival de guitarra, amb Carmen Suite, amb l'actuació del duet Ksenia Axelroud & Joan Benejam. Nits de Lluna Plena al jardí botànic Marimurtra
23.00. Avui, De pel·lícula, amb Susanna del Saz.

TOSSA DE MAR
9.00 a 10.00. Platja Gran. Tai-txi. 18.00 a 19.00. Platja Gran. Aeròbic.
22.30. Passeig de Mn. Cinto Verdaguer. Audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona.
22.30. Far de Tossa. Nit de pop jazz amb l'actuació d'Air-Bus Naxos.
Excursió guiada de Tossa a la Roca de l'Elefant, per dissabte, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada de Tossa a Ses Alzines pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme.



No sé si coneixeu aquest maleït aparell, si és que no teniu molta sort.
L'acostumen a fer servir personal de manteniment de jardins; nosaltres a cala Canyelles fa anys vam tenir la mala pensada de comprar-ne un pel nostre personal de manteniment i ja li hem retirat.
A l'urbanització veïna, La Llevantina, han caigut en el mateix error i ara han de suportar, ells i tota la muntanya del davant, dia sí, dia també, com el seu jardiner es passa hores i hores bufant carrers, jardins i jardineres...de vegades aturat bufant una trista fulla enganxada a l'espina d'un roser...!!!
L'article acaba:
"Reivindiquem l'escombra (silenciosa i ecològica)"











Se m'ha fet tard... demà més !!!