escriu-me
My Photo

dimecres, 29 d’octubre de 2008

Dimecres, 29 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Com cada any BAFALAY posa en marxa la seva campanya de recollida de material concretament per les poblacions de M'lomp, Hukut i Youtou (Casamance), Senegal. Aquest material serà portat a l'Àfrica amb els camions de la Caravana Solidària que organitza cada any l'ONG Barcelona Acció Solidària i també per membres de Bafalay que hi viatjaran properament.Si vols col·laborar aportant material per la carvana solidària, aqui tens una llista del que recollim:- MATERIAL ESCOLAR NOU O SEMINOU: llapis, bolis, tisores, regles, fulls, llibretes, carpetes (llapis de colors, millor que no)
- MATERIAL SANITARI GENÈRIC que no requereixi recepta mèdica, és a dir, SENSE RECEPTA! (paracetamol, gasses, iode, esparadrap...) Aquest material anirà destinat als Dispensaris d'aquests pobles, que estan gestionats per infermers.
- MATERIAL DE COSTURA: fils, agulles, teles... Aquest material va destinat a l'escola de costura per a noies 'Sanse', al poble de M'lomp.
- EINES DE BRICOLATGE per ajudar a les obres del Centre Cívic i als joves amb oficis.
- TOVALLOLES
- LLENÇOLS de llit de matrimoni
- ROBA INTERIOR de dona, d'home i de nen.

Demà us en dono més detalls...!!!L'aprovació d'aquest manifest era el darrer punt de l'ordre del dia del Ple de dilluns.
Com que ja quasi era la una de la nit i els badalls, tant de gana com de son, "campaban a sus anchas", la proposta va passar sense pena ni glòria.
Esperem que no hagi estat senzillament un gest i que darrera hi hagi voluntat...
Per si de cas, proposo obrir l'enllumenat públic 15 minuts més tard i tancar-lo 15 minuts abans pel matí.
No sé ben be quina directiva es segueix per programar els rellotges d'obertura i tancament, però, així a cop d'ull, diria que a molts poblets de France el moment de l'encesa i apagament és quasi fosc i aquí és a ple dia...


I com mostra la foto, no són gens curoses amb l'entorn...


Crec que a les nostres contrades també la tenim...Que cadascú s'hi posi el comentari...


A les explicacions m'hi manca la frase "perquè és una tortura al animal" però tan se'm en dóna el motiu per no veure'n més...
El problema és que no solament de pa viu l'home i segur que A3 ho aprofita, no per res és la reina de la tele-escombraria...
"La diputada del Partit Popular Carmen Riolobos es va mostrar en desacord amb la negativa; segons el seu parer, es tracta d'uns drets "barats"


El món a l'inrevés...El País criticant al Govern del PSOE...
Els atacs de banyes els hauria de tractar la Seguretat Social...


Si tens més de 18 anys fes el favor de respectar la prohibició...!!!"un equipo de música de 9.000 euros" Com deuen petar les gaites allà dins...
Jo suposo que encare hi ha una gran distància entre això i posar-se una taula per aprofitar el viatge...
Als des-tunejadors s'els hi acumularà la feina...


Avui no han sortit...com és Sant Narcís...!!!