escriu-me
My Photo

diumenge, 21 d’octubre de 2012

Diumenge, 21 d'octubre del 2012, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

aquest matí


===========
===========
===========


aquesta tarda

dansa al Teatre


Hora: 17:30h
Edat recomendada de 6 a 12 anys
Preu: 7€


Balbir, el meu avi és un espectacle de dansa per a tota la família basat en l'experiència del coreògraf Thomas Noone i les històries que de petit li explicava el seu avi, d'origen hindú. Acompanyeu-nos en un viatge per terres llunyanes de la mà de l'avi Balbir i les seves històries. Coneixerem cultures i llocs diferents, travessarem el bosc, descobrirem un palau i ballarem als seus jardins; viurem aventures en llocs indescriptibles i aprendrem a valorar la riquesa de la diversitat. Un espectacle per descobrir la diversitat cultural del món i aprendre que la diferència és un fet per celebrar i gaudir. Dansa contemporània amb uns tocs de Bollywood i bhangra, i sis energètics ballarins que enlluernen amb el seu ritme.


===========
===========
===========

divendres vinent
conferència de Jordi Sargatal Vicens
La seducció de la Natura: conflictes i oportunitatsA la sala d’actes del Club Marina Casinet (Carrer Màrtirs núm 2, 2n. pis), conferència titulada “La seducció de la Natura: conflictes i oportunitats” a càrrec del conegut naturalista Jordi Sargatal Vicens. El professor Sargatal és zoòleg i des de 1972 es dedica a l’estudi de la Natura, especialitzat en les aus, les zones humides i la gestió del territori en general. Va ser director del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà (14 anys)…Avui hi he trobat:El turista rus se situa en segon lloc després del francès a Lloret de Mar
Les oficines de turisme atenen 54.448 persones a l'estiu i des d'inicis d'any n'hi han passat 89.108
"El turista alemany es recupera"


Blanes
Ruyra: un any tancat i sense finançament
L'Ajuntament treballa amb l'ACA per intentar reconduir un conveni signat i pagar la reparació de la rambla malmesa


Josep Marigó alcalde de Blanes
´Si només depèn de l´Ajuntament, no podem parlar de la reparació com a mínim fins a 2015 o 2016´diumenge dietari ( per RAMON IGLESIAS)
L'aiguat de l'ACA
"Els ajuntaments estan espantats per uns eventuals episodis d'aiguats, amb les rieres i rius més brutes dels últims 30 anys, i amb un manteniment deficient de les infrastructures. Un exemple és Blanes, on els propietaris de ?ter?renys (algunes empreses com Nylstar o Solvay) pròxims a les rieres han decidit assumir uns treballs que, en una primera fase, poden arribar als 25.000 €. No volen exposar-se a què l'aigua s'emporti per davant tot el que trobi al seu pas."Allò que queda amagat darrere la bandera estelada ( per ALBERT SOLER)
El debat sobre la independència eclipsa anteriors reivindicacions
"Sanitat, ensenyament, funcionaris, ONG, són només alguns sectors -als quals se'n podrien afegir altres- que estan notant la greu crisi econòmica i social i que ara veuen amb certa decepció com una situació que fins fa poc estava a l'ordre del dia ha quedat quasi totalment oculta des que hi ha sobre la taula la possibilitat d'una Catalunya independent"
Jose, te la dedico:
"Un estranger que visiti Catalunya arribarà a la conclusió que l'únic problema que hi ha en una terra tan afortunada és el de ser independents"
Feu-hi una ullada; lo cortés no quita lo valiente diuen els castellans…


Faig servir l'acudit d'en Jap aquí tot i ser d'El Punt doncs trobo que s'hi escau molt entre aquests dos articles...

la punxa d'en JAP en EL PUNT


M'he permès la llibertat de disfressar-li la urna a en JAP docs això és precisament el que malauradament estan fent d'altres...


´MASSISME´, MALALTIA SENIL DEL PUJOLISME ( per ALFONS QUINTÀ)
"Tenim una situació com la que el magistral Giuseppe Tomasi di Lampedusa (1896-1957) va posar en boca del principal protagonista de la seva novel·la El Guepard (Il Gattopardo): "Si volem que tot continuï com està, cal que tot canviï".
Van per aquest camí. Poden guanyar unes eleccions després d'incomplir totes i cadascuna de les promeses electorals de les anteriors i de passar dos anys només perden vots i dignitat..."
Jose, per si de cas amb n'Albert Soler no n'has tingut prou...


Rècord històric del preu del gasoil en 58 estacions de servei gironines
Les tres petrolieres que dominen el mercat espanyol van augmentar un 20 per cent el seu marge durant la crisi


Retrat amb els que ja no hi són
El fotògraf Jordi Puig i "Diari de Girona" convoquen els gironins a participar en una trobada fotogràfica de persones amb retrats dels seus familiars o amics absents que tindrà lloc el proper dia de Tots Sants al Centre Cultural La Mercè
Una iniciativa curiosa, per posar-li un adjectiu...Física després del gran salt
L'experiència de Felix Baumgartner va exigir sortejar nombrosos perills i un suport tècnic que va combinar coneixements sobre gravetat, ciència atmosfèrica i dinàmica de fluids
Si voleu saber què hi havia al darrera i teniu 5 minuts en Vicente ens en explica molts detalls en aquest llarg article... =====================Entrevista amb ROMÀ CODINA  ALCALDE DE LLORET DE MAR (CIU)
 “Ni m'he plantejat llançar la tovallola ni ho faré”
“Mentre la salut m'ho permeti, seguirem endavant i continuarem treballant per Lloret”, diu l'alcalde Romà Codina
"El batlle explica que estan negociant amb l'empresa constructora perquè no aturi les obres de la piscina, malgrat que no s'ha aprovat la modificació del projecte, i també amb la secretaria general de l'Esport per mirar de salvar la subvenció"

Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar, aquesta setmana al seu despatx.
Foto: J. GONZALO. Les comarques de Girona tenen 55 arbres monumentals protegits
La Selva (17) i l'Alt Empordà (11) són les comarques de la demarcació amb més arbres protegits
En aquest link de la web de la Generalitat hi he trobat tots els arbres monumentals de Catalunya
De Lloret i Blanes no n'hi he pas vist cap; en canvi de Tossa o Vidreres sí:El pla ‘Un nen, un ordinador', desactivat
La Generalitat ha deixat de pagar la meitat del que costen els portàtils perquè el ministeri ha tancat l'aixeta

=====================Estiu: 55.000 visites a Turisme de Lloret
Lloret disposa de tres oficines de turisme fixes i una de temporada

=====================
=====================
Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...