escriu-me
My Photo

dimarts, 8 de desembre del 2009

Dimarts, 8 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima



=====================
=====================
=====================






El sr. Arbó, tot i que nombra personatges històrics, ( Cèsar Borgia, Robespierre, Rasputín ), dels que, de tant be que descriu sembla conèixer, no ens en dóna pas nom: "A qui em refereixo? Bé, que cadascú posi noms i cognoms"

"Seria bo que Ferran Adrià lluités per racionalitzar certs aspectes de la normativa que estan fent la vida impossible a tants cuiners, i que ell, en bona lògica, no compleix"


"Per David Brusi, autor de l'estudi i director de Geocamb és un problema "generalitzable" a altres municipis, en ser força "habitual que en construir plantes subterrànies en l'àmbit psicomètric hi hagi aigües subterrànies que calgui bombar"."

"La manca de voluntat política per destinar-hi els recursos necessaris va propiciar que, avui, quatre anys després de les mobilitzacions, Pinya de Rosa tingui propietari particular. També que les noves tanques que envolten el seu perímetre impedeixin l'accés semilliure que durant tants anys havia permès activitats d'esbarjo (espàrrecs, bolets) i contemplatives (passejades fins a espectaculars miradors sobre s'Agulla o l'Esllavissada) a molts blanencs i lloretencs."


"permetrà al Jardí Botànic Marimurtra formar el jovent del club en els valors de respecte i coneixment del medi ambient. A canvi, el jardí es podrà publicitar a la pista esportiva"

"La Luci Mir treballa aquest any com a mestra del CEIP Sa Forcanera de Blanes. Ella és de Puigcerdà però els nomenaments telemàtics del Departament d´Educació l´han obligat a traslladar-se a la Selva, tot i ser mare d´un nen de deu mesos."




Ull hotelers i demés empresaris del sector també són ajuts per a empreses privades... MacDonals abstenir-se...



"Antic director d'oficina bancària, acaba de publicar El código del dinero: conquista tu libertad financiera. No esperin receptes per fer-se rics, però en canvi hi aprendran de quina manera no ho podran ser mai: treballant"

Ja són ganes de voler pentinar el gat per part de ERC... Que no saben que aquests bitllets no existeixen ???
Són una mentida; o és que algú n'ha vist mai algun ???; és com els bitllets de 10.000 dòlars , són una invenció del cinema...
Per ajudar l'economia domèstica el que han de prohibir són la resta de bitllets, fins i tot les monedes i posar la impremta nit i dia a fabricar aquests de 500 que mai ningú no ha vist...
El resultat serà que com que ningú tindrà canvi només podràs comprar coses que sumin 500; ja veuríeu com el consum faria una revifalla... o no, que també seria bo...







"El dirigent d'Esquerra, Joan Puig, va assegurar que un responsable de l'empresa ha admès aquest fet, i demana a Marigó que «deixi la política». Puig es pregunta com és que una empresa ha jugat a aquest joc, i considera que és perquè feia els serveis sense concurs al preu que volia."

D'aquestes quatre no n'hi ha cap de les nostres contrades però sí que la Selva ja en tenia dues d'altres anys (?)




Avui no estic gens d'acord amb l'acudit d'en JAP; la corrupció no és una exclusiva de la democràcia, ni una conseqüència tal com es podria deduir de l'acudit.
La corrupció és un mal intemporal i independent del règim polític i que amb la democràcia es pot perseguir i en la dictadura queda impune...



Mal de molts consol de rucs...









Tot i que ahir el dia invitava anar a la platja, no crec pas que aquesta foto sia d'ahir...



"El VII Rally Costa Brava Històric, que este año modifica su formato estrictamente gerundense para salir desde el corazón de la Ciudad Condal, el jueves 11 de marzo, para concluir en Lloret de Mar el domingo 14"