escriu-me
My Photo

dissabte, 13 de juny de 2009

Dissabte, 13 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dissabte:
Presentació del projecte de
Dinamització dels Centres Cívics de Lloret
Centre Cívic Can Carbó (Av. Catalunya, 31), a les 16h

========================

GIMNASTRADA
Exhibició de Gimnàstica Rítmica de l'Escola Blanca LLoveras
Avui dissabte al Pavelló del Molí a les 17.00 h

========================
========================
========================

Demà diumenge:
========================

JUDO !!!

Demà diumenge al Pavelló del Molí a les 10.00h
http://trofeunewazaviladelloret.blogspot.com/

========================
========================
========================

Per dilluns:
Ple de l'Ajuntament de Lloret
(a les 20h a la Casa de la Vila)

========================

Acte sobre PINYA de ROSA
Dilluns al Teatre de Blanes a les 20.30h

"Es tracta d'un acte que se celebrarà el dilluns que ve en el Teatre de Blanes, (8.30h), per a denunciar per cinquantena vegada, (aquesta vegada en obert), el tema de Pinya de Rosa... ja destrossat!!!

Des de l'Associació Pinya de Rosa estem intentant de totes maneres que el fiscal de Medi Ambient ho inclogui en la seva agenda; en la nostra particular opinió, hi ha indicis més que evidents de delicte ecològic per part del Dep. de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, (encara que costi de creure).

Cal crear jurisprudència en aquesta matèria, doncs moltes vegades la disfunció entre les recomanacions, les polítiques internacionals, el que parlen els nostres polítics i la realitat, és tot un abisme."La moció és el vuitè punt de l'ordre del dia del Ple del proper dilluns...

A Palafrugell les han vist assegudes davant la casa de Josep Pla i en algun dels carrerons, fet que representa un record doncs és la primera vegada que se'n localitzen tan allunyades de mar, terra endins... ;-) ;-) ;-)


Per més inri qui va protagonitzar la caça va ser, com no podia ser d'altri, el regidor de Seguretat Ciutadana i Governació.
No se sap si és que a Blanes van justos amb el pressupost o senzillament que el regidor volia imitar el nostre corredor j.l. Blanco:Si a dalt el regidor vola imitar el nostre corredor, aquí al que volen imitar és al nostre Ajuntament i concretament el conveni amb SOLMAR feliçment solucionat...

Una de les iniciatives per a la celebració on la direcció ha tirat la casa per la finestra es aquesta: "un brindis mensual amb els clients"; no se sap ben be en que consistirà, ni a quina hora, ni de quin dia el pensen fer; si el fan a primera hora quan la gent dorm quasi que els pot sortir més baratet..., encara que compte amb els campistes doncs són gent matinera...

"El 2010 ha d'estar desplegada a tot Catalunya."La veritat és que moltes vegades saps sense mirar-ne la matricula si l'autocar que et precedeix és espanyol o estranger per la quantitat de fum que deixen; tot i que alguns d'Europa de l'est ens van força a la saga...


Això d'un pista de gel pot semblar la mar d'atractiu però energeticament va just en el sentit oposat del que tant pomposament vam jurar a Polònia, quan el nostre regidor de Medi Ambient, Sr. Ignasi Riera, va anar a Poznan i amb tota la solemnitat que la trobada requeria va dir "Les estratègies locals han de formar part de les estratègies globals per lluitar contra el canvi climàtic"; i quan va fer entrega del Manifest Contra el Canvi Climàtic" en representació dels municipis gironins, on en un dels punts s'hi podia llegir "el compromís dels ens locals de reduir les emissions de CO2, de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquest procés..."
Si dilluns se n'aprova la construcció crec que és d'educació enviar una carta de disculpes als ajuntaments a qui el nostre regidor representava a Poznan. El text, ben senzill: "Donde dije digo, digo Diego... perdonin la falta de serietat"...De les nostres contrades aquest:
"El Tramtordera: el tramvia per a la Selva Marítima, de Víctor Catalan, de l'IES Serrallarga de Blanes"
El Víctor encara continua treballant el projecte; ja fa dies, (me'n havia completament oblidat!!!), em va fer arribar el traçat del Tramtordera que ha penjat en el Gooble Earth; a veure si aquest cap de setmana me l'instal·lo i la setmana que ve us en passo el linkl'agenda:
LLORET
Trobada de germanor de vehicles clàssics fins als anys 80, a la plaça Pere Torrent.
Mercat de brocanters, col·leccionistes, artesans i alimentació, a partir de les 9.00, a la plaça Pere Torrent.
Fira artesanal alimentària, de 10.00 a 20.00, a la plaça de la Vila.
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell.
Exposicions:
Obres de Rodolfo Tur. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 18 de juny
Mostra de l'escola Neus Dalmau. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 23 de juny.

Blanes
22.00. Teatre de Blanes. Representació del musical La Corte del Faraón, a càrrec de la Cia. La Reina de la Nit.
Festa del barri de Sa Massaneda
Exposicions:
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 23 de juny
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
La missió arqueològica del 1907 als Pirineus. Casa Saladrigas. Fins al 24 de juny.
AFIC 2008/09, recull de fotografies presentades a la lliga social d'AFIC. Casal cívic Can Borell. Fins al 30 de juny.
Mostra de fotografies de l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Casal cívici Can Borell. Fins al 30 de juny
Pintures de Ramon Vilanova. Galeria L'Arcada. Fins al 2 de juliol

Tossa de Mar
16.30 a 21.00. Donació de sang.- La Nau, edifici Terminal.
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost

Vidreres
17.00 a 21.00. Horts d'en Pere Pau. Ludi-activitats del centre cívic


"També, servei de biblioteca, que permet llegir tot tipus de premsa, tant nacional com internacional, i una selecció de llibres; activitats esportives gimnàstica, estiraments, aeròbic, batuka, marxa nòrdica, volei i de futbol a la sorra."

Li podeu fer una ulladaAQUÍ"La seva ubicació serà en el futur centre cívic que s'està construint a la plaça Pere Torrent.""La primera, aquest diumenge, a la platja de Calella. Les següents seran a Canet (12 de juliol), Arenys (26 de juliol), Santa Susanna (9 d'agost), Blanes (23 d'agost), Malgrat (6 de setembre), una altra vegada Blanes (26 de setembre) i Lloret (4 d'octubre)."