escriu-me
My Photo

diumenge, 19 d’abril del 2009

Diumenge, 19 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Vaig tard, (10.34h)...

Hi trobareu les notícies d'avui i algunes d'ahir pel mig, tot i que bàsicament es repeteixen, (hoquei, Pinya de Rosa, remis literaris Vila de Lloret...)

Que tingueu un bon diumenge...








"Per la seva banda, el grup municipal d'ICV a Lloret de Mar ha assegurat que la campanya que realitzarà per aconseguir que Santa Cristina tingui la protecció que ofereix el PEIN tindrà una durada de sis mesos i serà, predominantment, informativa."



"El llibre fa un repàs històric de l'agricultura tradicional blanenca, tot dedicant un capítol a la seva vessant ecològica, entre altres aspectes."

"Alguns dels projectes que han obtingut crèdits Fomit són la primera fase de la construcció del Palau de Congressos de Platja d'Aro amb sis milions d'euros, també amb aquesta mateixa quantia projectes de l'Ajuntament de Girona."






Enumera tots els premis però en canvi no diu que el Xino Xano va rebre el premi Sa Gavina

"Les dunes són actualment un espai a protegir per la legislació, per la singularitat que representen com a hàbitat."

Són préstecs amb un 0,5% d'interès però que tenen com a requisit que hi ha d'haver també una inversió del sector privat «per assegurar la sostenibilitat i la competitivitat del sector»

"(...)El bulldozer ja n'ha estassat un bon tros. També ha eixamplat un camí. La serra elèctrica ha mutilat tot de troncs al voltant del mirador, allà al penya-segat per on devia caure Jacobé. També s'hi ha aixecat una tanca."




"Per què es tornen àcids els oceans? Els mars absorbeixen pràcticament la meitat de tot el diòxid de carboni que es llança a l’atmosfera, l’altra meitat contribueix a l’escalfament global i al canvi climàtic".